Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Nu, itt egy kis vicc!
Történt egyszer egy egytemen, hogy az emberi nyál összetételét vizsgálták az ifjú orvostanhallgatók. A dolog úgy történt, hogy a mikroszkóp lencséje alá helyezett tárgylemezen helyet foglaló minta képét szép nagy formátumban kivetítették az első falra és a prof. az illusztráció segítségével magyarázott hosszasan. Egy idő után azonban - az anyag illékony volta miatt - újabb mintára volt szükség. A prof megkérte az egyik csinos medikát, hogy legyen segítségére a hiányzó minta pótlásában. A hölgy a felkérésnek maradéktalanul eleget tett, majd a mikroszkóp alá helyezték ismét a tárgylemezt. Na ezt a pillanatot a leányzó egy életre megjegyezte... :wilting: Ugyanis a kép közepén feltűnt egy jól felnagyított, vergődő, egysejtű ostoros... A leányzó tűzvörösen rohant ki az óráról, a prof csak nézett utána egy kicsit, majd csak ennyit fűzött a dologhoz: ''Hát igen. Ideális körülmények között hetekig is elélnek.'' :yes:
Én azt hallotam, hogy valamelyik egyetemen a tanár(előadó) rádiós mikrofonba beszélt az előadás alatt, és mután befejezte az előadást, elsietett, a halgatók pedig még összeszedelőködtek. Egyszer csak egy ajócsapódást, majd csobogást lehetett hallani . . .
(Az előadó az előadás végén WC-re ment de elfelejtette kikapcsolni a mikrofont.)
Üdv mindenkinek! Igaz hogy ez nem kapcsolódik az elektronikához, de ezt most találtam és úgy éreztem hogy meg kell mutatni. Bár lehet hogy már sokan látták. Ja az egérrel klik-klik
Halee MindenkiNet!
Hát ezt a törzsfejlődést én nem is tudtam... "Ez az M5231L egy igen egzotikus IC. Tulajdonképpen a három lábú stabilizátor kocka elődje. A törzsfejlődés során két lába feleslegesnek bizonyult, helyette hűtőbordát növesztett." Sz.tetek?
annyáááss...hogy szétkapja az ipodot..elmebeteg állat...vajon mit szolna a faszi ha az ujjaival csinálnák ezt???
ezt már láttam de akkor f*s hogy arra nincs kifejezés...
biztos anyuci meg apuci pénzes oszt nem tud foglalkozni a hülye kölkével oszt inkább ilyen baromságokat csinál az édes kicsi lányuk...inkább adnák nemkem a pénzt... inkább egy eggyel több erősítő mint eggyel több nyomi a világba...
A kilpphez meg inkább nem fűznék megjegyzést
(remélem azért nem lesznek miatta rémálmaim!:no: )
Vááááá de jó már a csapból is ez folyik.... Eddig nállam az vitte a pálmát amit uncsitesómék csináltak be az elektrós boltba és azt mondták az eladónak h "HÁTSÓLÁMPAGUMIPÓKVISSZAHÚZÓSZIMERING-et kérnek..." Ha rajtam áll ezt a cukit meg elfelejtem mert ez a szám 100 h ugy keletkezett h a csaj ivottt
Ezt ahogy elnézem eléggé szörnyű... sztem ez a csaj nem józanon kezdte el énekelni... Amugy sztetek hány éves ez a csaj??? Meg hovavalósi??? Megjelölöm MyVIP-en egy poént megér!!!! Bár álomvilágban él egy kicsit... Meg a klippje is.... Hááát... NC!!!! (No COMMENT)
Mi a legjobb ajándék?
- Az aorta - Miért? - Mert az szívből jön. - Milyen a klónozott szellem? - Kísértetiesen hasonlít. Két dolog is bizonyítja, hogy Ön a tettes. Egy: magánál volt a gyilkos fegyver. Kettő: csipkebokor vessző. - Mi az? 5 lába van és ebből 2 szőrös? - Kislány a zongoránál. - Mi a különbség egy 16 éves lány között régen és ma? - ??? - Régen csemege, ma közért Mi a különbség az anyós és a viziló között? - ??? - Az egyik ronda, nagy szőrös állat. A másik meg aranyosan tudja mozgatni a fülét. Cigány asszony terhes tanácsadáson van. - Na ki a gyerek apja? - kérdik. - Oszt mé? Maga tudni szokta, melyik babszemtől fingott? - Mivel száguld a kecske ? - MekkLarennel . - Hogy hívják az elrabolt lovat ? - Lótusz . Melyik a legszelídebb sportautó ? - A Jámborghini . Hová viszik a beteg Nyuszikát ? - A nyulam-bulamciára . - Milyen kasztrendszer van most Magyarországon? - ??? - Sik-kasztrendszer! - Mi az abszolút csúszós? - ??? - Szappanos hal egy vödör takonyban...
ez k***va jó ez a szunyoggáncsoló... :buck: majdnem behugyoztam a röögéstől...
SZUBORBITÁLISLEPKEFINGSUGÁRVETŐ ...
van még egy ZÁMBÓJIMMYMEGÖLÉSÉREKIKÉPZETTHARCIKAKAS
ez most komoly? vagy csak valaki agyszüleménye? egyébként poénos
Ez legalább 4Gb-os...
és látom gyárilag bele van építve a hosszabbító kábel is...
ez aztán az SMD!!! én nemis látom az áramkört... és ti?
Flexibilis nyákon van a kábel belsejében.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |