Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Szinkron közösítő
Témaindító: Thomas10100, idő: Dec 27, 2005
Témakörök:
Hali!
A kapcsolási rajzoknál van egy olyan kapcsolás hogy VGA to Scart, na ezt megcsináltam de nincs itthon 2N2219 tranzisztorom! Valami helyettesítőt tudok mondani?(amit könnyebben be lehet szerezni!) És ez a tranzisztor valami különleges, mit csinál ebben az áramkörben? mit kell figyelembe venni a helyettesítő tranzisztor adatainál? Köszi!
Helyettesítőt nem tudok, de a HQvideo-nál lehet kapni.
Köszi a választ! De nekem sűrgősen kellene!
És akkor még 1 kérdés!
Ehhez a kapcsoláshoz jó az USB port 5V-ja? Azért irtam hogy helyettesítő kell mert itthon nincs ilyenem és hátha másfajta is jó ide! De köszi a gyors választ!
Jól néz ki ez a téma... Tom19 válasza Tomi20 hozzászólására
Hali
Vettem tranzisztort! De nem akar jó lenni! Csináltam a TV-ről képet! Biztos hogy az elektronikával van a gond, mert ha bekapcsolom akkor lesz ilyen a kép! Valaki segítsen, mert filmet akarok nézni a TV-n!
Van benne egy kis szinkronhiba.
Esetleg a monitor felbontását vedd alacsonyabbra! / 640*480 / Nameg ha a firssítési frekin tudsz állítani azt is minnél kissebre, / aszem 50-60Hz-nál kissebre nemlehet/.
hát igen... a tv nem véletlenül 50Hz-et "használ"?
Igen ám, csak azt elfelejtették említeni a többiek, hogy ez a kapcsolás egy ósdi VGA szabványra épült. Egyszer én is megépítettem (nem pont ezt, de hasonlót), és ugyanezt produkálta. Akkor én is utánakérdeztem, hogy mi lehet a gond, és azt mondták, hogy reménytelen a helyzet, mert egy réges régi szabványt használ. Így azóta is egyik fiókom mélyén hever a szépen összerakott, halottnak ítélt, levesbe való (másra ui. nem jó) SMD-s jószág. Persze azért lehet próbálkozni, stb...nem veszem el senki kedvét sem
|
Bejelentkezés
Hirdetés |