Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436) Idézet: „(nem smd, nem csepptantál)” Ez a csepptantál egy fajta? Úgy mint,kerámia,fólia,tantál,elektrolit kondenzátor? Még nem halottam ezt a szót... De gondolom a kondenzátor "kialakítására" vonatkozik ez a csepptantál. Nem furatszerelt,nem felületszerelt,hanem csepptantál? Rákeresek
Ta dielektrikum és csepp alakú. (és rohadt drága... )
Bővebben: Link
Jah,hogy ő az
Találkoztam már vele,de nem gondoltam,hogy ez a megnevezése Köszönöm
Ilyet keresek, csak DIP8-ban. Lehetséges lenne...?
Akkor hát legyen ilyenünk is
..és még olcsóbb is mint az SMD! Nagyok vagytok, köszönöm!! :worship:
Persze hogy olcsóbb, hiszen nem kellett külön kilapítani!
Akkor tudtok beszerezni műnyomópapírt?
Ha igen, én legközelebb rendelnék párat!
Elviekben igen. Csupán fel kell vágatni és el kell menni érte, de mostanában meghalni se sok időnk maradt.
A5 méret elég lenne? (már csak a csomagolás és küldés miatt) Igyekszünk a jövő héten fakítani valamit.
A5 tökéletes lenne! Annál nagyobb nem is kell, a legtöbben úgysem készítenek annál nagyobb nyákot.
Tegnap előtt elküldtem a rendelésem, tehát nem sürgős, mert úgyis csak a következőnél hozatok! Köszönöm a választ!
Sziasztok!
Ezen a hűtőbordán a csatolt képen bejelölt adat kb hány cm?
Valahogy nem stimmel, de nagyjából jó, és ez nekem már elég! Köszi!
CR2450 típusú lítium elemet tudtok beszerezni?
Ha igen mennyiért?
Jelentem alásan, úgy néz ki, hogy sikerül szerezni műnyomót. A5 méretben és 20-as csomagolásban lesz kapható (reményem szerint) a hét végétől.Bővebben: Link
Érdeklődni szeretnék, hogy a rendelés listában a csomagolható oszlopban Visszaigazolásra vár soroknál az egyik fehérrel, a másik szürkével van színezve. Van valami jelentősége?
1-2 napon belül megoldható. Bővebben: Link
Helló!
Esetleg 4 érintkezős 3,5mm-es Jack dugó beszerzése megoldható lenne?
Köszönöm!
A műnyomót is!
Bocs, hogy "belevaú", de egyszer kérdezte valaki, és csak annyi, hogy könnyebb legyen követni az egyes tételeket. (Hosszú listánál van jelentősége.)
Sajnos a kínálat nem káprázatos, ezeket sikerült találnom.
Bővebben: Link A beszerzésük a szokásos ~3 nap
PIC18F2423-at és REF198-at SOIC tokozásban (bár a referencia esetében végülis DIP is jó) be tudnátok szerezni? Egyenlőre nem kell, csak arra vagyok kíváncsi hogy megoldható-e. Mert most készül egy projekt amit szerintem nagyon sokan után fognak építeni és igyekszem úgy megoldani hogy minden alkatrésze egy helyen, a hestore-ban beszerezhető legyen.
Nagyon dícséretes törekvés, amit mi igyekszünk támogatni.
A prociból jelenleg szűk a keresztmetszet, de pár darabot remélem, hogy tudunk szerezni. Íme a linkek: procik referencia
Sziasztok!
DG417-es CMOS analóg kapcsoló ic-t SOIC tokban be tudtok szerezni? Ha nincs, akkor esetleg DG418-at (szintén SOIC)?
Sziasztok
Lehet már volt kérdés, akkor bocs. Érdeklődnék, hogy a közeljövőben lesz a HEStore oldalon XMega AVR? Elsősorban ezek érdekelnének: ATXMEGA64A3-AU ATXMEGA64A1-AU |
Bejelentkezés
Hirdetés |