Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1096 / 3611
(#) llaci56 válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 21, 2010 /

B.pesten főleg a metróban vannak ellenőrök, de azért vannak a felszínen is?
És Fehérváron vannak a felszínen?
(#) DuMatyi válasza llaci56 hozzászólására (») Márc 21, 2010 /

Fehérváron máshol nem is lehetnének, csak a felszínen. Büdipesten pedig jobbára a metroban vannak, felszínen én eddig csak eggyel találkoztam.
(#) SALáta válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 21, 2010 /

Velem sincs minden rendben (azt vallom senkivel sincs minden rendben) de azért ez már csúcs.
(#) tungsram válasza SALáta hozzászólására (») Márc 21, 2010 /

Sanyi! Az ilyen féreg mert az szóra sem érdemes. Azért tartunk itt mert "ŐK" azt hiszik , hogy szabad a LOPÁS... Ó életében mennyit dolgozott , és miért akar ingyen részesülni abból amit más megtermelt.. Egy bunkó és kész : szóra nem érdemes..
Majd várom a válaszát de nem fog válaszolni mert gyökér..
(#) zoly15 hozzászólása Márc 21, 2010 /

Üdv mindenkinek!
Úgy látszik ez nem az én napom
Megyek le a pincébe 2 súlyzóra való súlyért. Kb 2X 10 kiló lehetett.
Hozom fel a lépcsőn, már csak 3 lépcsőfok mire elkezd csúszni le a felső a másikról. Én meg reflex szerűen úgy fogtam meg hogy a középső újamat beledugtam a furatba.
Mondanom sem kel mi történt.
Kicsípte az újamat 2 helyen (azt nem rétem hogy hogy, mikor le van sarkalva ) Mikor megtörtént az eset, mondom magamba, semmi gond, aztán 2S után látom hogy a vér áll a tenyeremben
Irány a fürdőszoba lemos, víz alatt vagy 3 percig mire valamennyire elállt a vérzés. Újam lezsibbadva mint állat.
Aztán jön anyám, mondom neki mi újság (EÜ. ben dolgozik) lefertőtlenítettük.
Honlap mehetek röntgenre..
Szerintem úgy sem tört el, hisz még semmim se tört el, a leg utolsó esetnél sem tört el. Majd meggyógyul..

Üdv!
(#) DuMatyi válasza zoly15 hozzászólására (») Márc 21, 2010 /

Üldöz a balsors. :no:
(#) Georgee válasza zoly15 hozzászólására (») Márc 21, 2010 /

Faterom hentes, azt mondja a vérzés csillapítására a só a legjobb (hozzá tette azt is hogy nem kellemes érzés). Csak én inkább kihagyom .
Idézet:
„hisz még semmim se tört el”

Se pohár, se tányér?
(#) zoly15 válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 21, 2010 /

Balsors..
Ugyan már
Én ennek nem tulajdonítok nagy jelentőséget, megvolt, megvolt, sz...-ni rá
Majd begyógyul.
(#) zoly15 válasza Georgee hozzászólására (») Márc 21, 2010 /

A kezemben ösz visz 1 tányér, pohár még nem
(#) llaci56 válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 21, 2010 /

Akkor ott lehet bliccelni igazán a metrón!
(#) llaci56 hozzászólása Márc 21, 2010 /

Elromlott a kapálógépem berántója. Nyissak neki új topikot?
(#) DuMatyi válasza llaci56 hozzászólására (») Márc 21, 2010 /

Öbítsd le kapálinkával!
(#) llaci56 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 21, 2010 /

Az lett, ezért gondoltam.
Fúrógép, és 19-es crova.
(#) SALáta válasza llaci56 hozzászólására (») Márc 21, 2010 /

És van elég hosszabbítód hozzá? Mi van ha a kert közepén áll le a gép?
(#) llaci56 válasza SALáta hozzászólására (») Márc 21, 2010 /

Sajnos nem olyan nagy a kert. A 40 m -es hosszabbító majdnem mindenhova elér. De van néhány hosszabbítóm is.
(#) llaci56 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 21, 2010 /

Miért pont 38,33.. méteres hosszabbítotóból vettél 3 db-ot?
(#) Frankye válasza llaci56 hozzászólására (») Márc 21, 2010 /

Váááá....
(#) nagy hoho hozzászólása Márc 21, 2010 /

Pálinkás jó estét Mindenkinek! Most jöttem egy kan buliból. Vacsoráztatok már? A kaja egy koleszterin bomba volt. Köröm pörkölt, mangalicából.Valódi házi kenyérrel, ecetes alma paprikával. Bár azt mondják a mangalicában nincs koleszterin.A kaját meg előzte néhány szilvapárlat utána száraz egri vörös. Sajnálom Tungsram-ot mert erre nagyon érzékeny. A lábas akkora volt, hogy a villany tűzhelyt teljesen letakarta.
(#) tungsram válasza nagy hoho hozzászólására (») Márc 21, 2010 /

Idézet:
„A kaját meg előzte néhány szilvapárlat utána száraz egri vörös.”

Hát ezt sajnálhatod is mert sajna most itthon nincs ilyen "fegyver". Majd holnap pótólom. Én még csak most főzőm a nejemnek a vacsorát.
(#) DuMatyi válasza nagy hoho hozzászólására (») Márc 21, 2010 /

Szinte érzem ahogy az epém összerándul... A házi kenyér és az almapaprika jöhet!
(#) hodbond válasza nagy hoho hozzászólására (») Márc 21, 2010 /

Hmmm... Fincsi legközlebb teleportálj ide is egy fél liter bort, pár kupica páleszt egy tányér pörköltet kenyérrel és paprikával
(#) valve válasza llaci56 hozzászólására (») Márc 21, 2010 /

Nyiss. Majd kapsz egy ilyen választ...
(#) nagy hoho válasza tungsram hozzászólására (») Márc 21, 2010 /

Dumatyi,hodbond, Idönként rendezünk ilyen összejöveteleket. Mivel kanbuli bár mit meg lehet beszélni, a "lányok" nem szólnak bele. A lehetőséget ki is használtuk. Dumatyi: szerencsémre nem tudom van-e epém bár valószínű. Én sajnos teleportálni nem tudok de mindenkinek van lehetősége- gondolom- egy ilyen összejövetel megrendezésére csak fel kell rázni az ismerősöket, barátokat, számítógépet ki kell kapcsolni aztán rajta.
(#) hodbond válasza nagy hoho hozzászólására (») Márc 21, 2010 /

Számítógépet ki kell kapcsolni? és akkor honnan jön a zene?
(#) nagy hoho válasza hodbond hozzászólására (») Márc 21, 2010 /

Van az a bigyó amit a fülbe dugva az utcán is hallgatnak a fiatalok. Majd húsz év múlva meg hallás károsultak lesznek. A másik idióta divat, a lányoknak télen ki van a derekuk a nadrágból. Szoknyát már nem hordanak. Aztán megfázik a veséjük és egy életre tönkre teszik magukat. Persze ez csak néhány év múlva fog jelentkezni, de akkor már késő lesz.
Honbond: Tegnap kivittem a Tisza-tóra egy aranyos, fiatal társaságot. Kerékpárral jöttek Pestről, Ők kikapcsolták a számítógépet. Ezen érdemes lenne elgondolkodni!

Volt egy nehéz rosszullétem az epémmel kapcsolatban, úgyhogy a zsíros élelmiszer gondolatától is már összerándul a gyomrom. Jelenleg jó ideig sak tésztákat és szárnyast vagyok hajlandó enni, ha nincs épp kéznél, akkor gyümölcsöt, ha az sincs, akkor inkább semmit.
(#) nagy hoho válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 21, 2010 /

Őszinte részvétem! Valószínűleg nem öblítetted le rendesen. Zsíros kajára bort kell inni mert az alkohol oldja a zsírokat. Matyikám iszol Te rendesen? Mert olyan rossz színed van. Ha jól látom 1500 hozzászólásom volt az imént.

Iszom én rendesen, tea mindig van nálam.
(#) tungsram hozzászólása Márc 22, 2010 /

Jó reggelt mindenkinek!
(#) llaci56 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 22, 2010 /

Isten ments! Dehogy akarom Feri barátunkat rongálni!
De valóban jó, hogy nem 113.567 méteresed van!
Következő: »»   1096 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem