Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
B.pesten főleg a metróban vannak ellenőrök, de azért vannak a felszínen is?
És Fehérváron vannak a felszínen?
Fehérváron máshol nem is lehetnének, csak a felszínen. Büdipesten pedig jobbára a metroban vannak, felszínen én eddig csak eggyel találkoztam.
Velem sincs minden rendben (azt vallom senkivel sincs minden rendben) de azért ez már csúcs.
Sanyi! Az ilyen féreg mert az szóra sem érdemes. Azért tartunk itt mert "ŐK" azt hiszik , hogy szabad a LOPÁS... Ó életében mennyit dolgozott , és miért akar ingyen részesülni abból amit más megtermelt.. Egy bunkó és kész : szóra nem érdemes..
Majd várom a válaszát de nem fog válaszolni mert gyökér..
Üdv mindenkinek!
Úgy látszik ez nem az én napom Megyek le a pincébe 2 súlyzóra való súlyért. Kb 2X 10 kiló lehetett. Hozom fel a lépcsőn, már csak 3 lépcsőfok mire elkezd csúszni le a felső a másikról. Én meg reflex szerűen úgy fogtam meg hogy a középső újamat beledugtam a furatba. Mondanom sem kel mi történt. Kicsípte az újamat 2 helyen (azt nem rétem hogy hogy, mikor le van sarkalva ) Mikor megtörtént az eset, mondom magamba, semmi gond, aztán 2S után látom hogy a vér áll a tenyeremben Irány a fürdőszoba lemos, víz alatt vagy 3 percig mire valamennyire elállt a vérzés. Újam lezsibbadva mint állat. Aztán jön anyám, mondom neki mi újság (EÜ. ben dolgozik) lefertőtlenítettük. Honlap mehetek röntgenre.. Szerintem úgy sem tört el, hisz még semmim se tört el, a leg utolsó esetnél sem tört el. Majd meggyógyul.. Üdv!
Faterom hentes, azt mondja a vérzés csillapítására a só a legjobb (hozzá tette azt is hogy nem kellemes érzés). Csak én inkább kihagyom .
Idézet: „hisz még semmim se tört el” Se pohár, se tányér?
Balsors..
Ugyan már Én ennek nem tulajdonítok nagy jelentőséget, megvolt, megvolt, sz...-ni rá Majd begyógyul.
A kezemben ösz visz 1 tányér, pohár még nem
Akkor ott lehet bliccelni igazán a metrón!
Elromlott a kapálógépem berántója. Nyissak neki új topikot?
Az lett, ezért gondoltam.
Fúrógép, és 19-es crova.
És van elég hosszabbítód hozzá? Mi van ha a kert közepén áll le a gép?
Sajnos nem olyan nagy a kert. A 40 m -es hosszabbító majdnem mindenhova elér. De van néhány hosszabbítóm is.
Miért pont 38,33.. méteres hosszabbítotóból vettél 3 db-ot?
Pálinkás jó estét Mindenkinek! Most jöttem egy kan buliból. Vacsoráztatok már? A kaja egy koleszterin bomba volt. Köröm pörkölt, mangalicából.Valódi házi kenyérrel, ecetes alma paprikával. Bár azt mondják a mangalicában nincs koleszterin.A kaját meg előzte néhány szilvapárlat utána száraz egri vörös. Sajnálom Tungsram-ot mert erre nagyon érzékeny. A lábas akkora volt, hogy a villany tűzhelyt teljesen letakarta.
Idézet: „A kaját meg előzte néhány szilvapárlat utána száraz egri vörös.” Hát ezt sajnálhatod is mert sajna most itthon nincs ilyen "fegyver". Majd holnap pótólom. Én még csak most főzőm a nejemnek a vacsorát.
Szinte érzem ahogy az epém összerándul... A házi kenyér és az almapaprika jöhet!
Hmmm... Fincsi legközlebb teleportálj ide is egy fél liter bort, pár kupica páleszt egy tányér pörköltet kenyérrel és paprikával
Dumatyi,hodbond, Idönként rendezünk ilyen összejöveteleket. Mivel kanbuli bár mit meg lehet beszélni, a "lányok" nem szólnak bele. A lehetőséget ki is használtuk. Dumatyi: szerencsémre nem tudom van-e epém bár valószínű. Én sajnos teleportálni nem tudok de mindenkinek van lehetősége- gondolom- egy ilyen összejövetel megrendezésére csak fel kell rázni az ismerősöket, barátokat, számítógépet ki kell kapcsolni aztán rajta.
Számítógépet ki kell kapcsolni? és akkor honnan jön a zene?
Van az a bigyó amit a fülbe dugva az utcán is hallgatnak a fiatalok. Majd húsz év múlva meg hallás károsultak lesznek. A másik idióta divat, a lányoknak télen ki van a derekuk a nadrágból. Szoknyát már nem hordanak. Aztán megfázik a veséjük és egy életre tönkre teszik magukat. Persze ez csak néhány év múlva fog jelentkezni, de akkor már késő lesz.
Honbond: Tegnap kivittem a Tisza-tóra egy aranyos, fiatal társaságot. Kerékpárral jöttek Pestről, Ők kikapcsolták a számítógépet. Ezen érdemes lenne elgondolkodni!
Volt egy nehéz rosszullétem az epémmel kapcsolatban, úgyhogy a zsíros élelmiszer gondolatától is már összerándul a gyomrom. Jelenleg jó ideig sak tésztákat és szárnyast vagyok hajlandó enni, ha nincs épp kéznél, akkor gyümölcsöt, ha az sincs, akkor inkább semmit.
Őszinte részvétem! Valószínűleg nem öblítetted le rendesen. Zsíros kajára bort kell inni mert az alkohol oldja a zsírokat. Matyikám iszol Te rendesen? Mert olyan rossz színed van. Ha jól látom 1500 hozzászólásom volt az imént.
Iszom én rendesen, tea mindig van nálam.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |