Fórum témák
» Több friss téma |
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét
befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
sajnos nem tudom.nem én mértem.megcsinálom úgy hogy középre tfdu-t balra-jobbra 6-6 leddel külön 27 ohm-mal.de csak 2 fejjel egyenlőre.
Igen az valószínűleg jobb lesz. A két blokkolófej egyszerre indul, vagy indul az első és utána az indítja a másikat? Mert ha egyszerre indul, lehet hogy az 1uSec-os időrés miatt tudtak megmérni.
indul az első majd indítja a másikat.
egymás indításával nem hiszem hogy baj volt mert 130m er blokkolva volt
megcsináltam a te blokkolódat 27 ohmmal és az ellenállások melegedtek 10 másodperc után. fekete-fehér kamerával nézve majdnem kiugrott a szemem úgy vílágítottak.sorba 5 led 15ohm-mal nem volt olyan fénye.
Hát 1uSec az pont 150m távolságnak felel meg.Bár ez csak akkor lenne probléma ha mérőjel és a blokkolójel teljes szinkronban volna, ami ebben az esetben nem túl valószínű. Az szerintem fontos hogy a fejek kisugárzott jelei között fáziseltérés legyen. Ezt a programban kellene megcsinálni. Na azt hiszem ma már nem agyalok többet. Szerintem nem rossz teljesítmény, gratula.
köszi.egyébként pesti vagy?mert egyszer lehet jobb lenne összeülni megdumálni vagy elmenénk együtt tesztelni.ezt a dolgot trhess barátunktól is kérdezem.
Nem pesti de nem lakom nagyon messze. Ha jó idő van könnyebben tudok mozogni. Összehozhatunk valamit.
a *** televan hogy csak pénteken tudok tesztelni és várnom kell 1 hétig.na meg itt találgatunk a távolból.3 an építenénk 3 félét más beállításokkal több leddel-kevesebb leddel, 1 fejjel több fejjel,azt legyen már végre tuti mert én nem akarok a rendőrőkkel foglalkozni hogy most mérnek vagy épp verik a faszukat.
Moderálva-- vicsys
Te legalább hetente tudsz tesztelni én kb 1 hónapja várok, de sajnos hét közben dolgoznom kell. Hétvégén meg soha senki nem ér rá.
abban én tudok segíteni hogy ideadod és pénteken tudok választ adni.szombaton meg vissza adom.ha az jó neked.rákos-hegyen lakom.
Rendben van. A jövő héten megbeszéljük.
ok.na én is megyek aludni.majd holnap beszélünk.
Csak egy építő jellegű javaslat.
Ha tesztelsz, akkor legalább 4-5 kört fuss, mert 1 eredményből nem lehet messzemenő következtetést levonni
Igaz! Te hogy állsz?
Szívok a PIC-kel
Áttértem a PIC18F14k22-re és egyszerúen nem tudom beállítani az oszcillátorát. Alaphelyzetben megy a belső óra, tudok LED-et villogtatni, de ha config -ként megadok (4xPLL, vagy WDT, stb) valamit megáll az egész
Sajnos nem tudok segíteni ezt a típust még hírből sem ismerem.
Ha megnézed az include-ot az nem segít? Vagy nem a formátummal van baj?
A formátum OK, mert nincs hibajelzés, de nem müködik.
Megpróbálom feldobni a PIC fórumon
Állítsd be kézzel a config biteket. Úgy sem jó?
Na jó. Megyek egyet motorozni mielőtt esni kezd.
Hogy érted, hogy kézzel?
Töltsd be mplab-ba, aztán a config biteket be tudod állítani.
TSHF5210 helyett TSHF5410 -es ledeket lehet használni?
Lehet, de kisebb a teljesítménye.
Igaz. Viszont ha azt kompenzálni tudja a darabszámmal, lehet, hogy jobban jár. Gondolok itt a 22 fokos sugárzási szögre. Vagy a fene se tudja ...
Az ugyan akkora. A teljesitmeny-surusege kisebb.
Az 5210 csak +-10 fokos, az 5410 +-22 fokos. A fene se tudja.
képzeld.úgy néz ki a blinder m25 be 5410 es ledek vannak.szembe nézek a ledekkel és látom a tölcsért az 5210 nél mélyebben van a tölcsér.az új blokit szerintem 5410 el csinálom.a haverom azt mondta csináljunk 2 őt.egyiket 5210 el a másikat 5410 el.én meg virisd a lovét
Tudnál egy fotót csinálni a Blinder LED-ről oldal irányból, hogy látszódjon az anód és katód?
sajnos nem mert nem az enyém és nincs nálam.de még az 5410 est se tudom mert szar a fényképező gép és mindjárt a fölthözvágom.
Azért kérdeztem a ledeket mert a TSHF5210 -et nem lehet pillanatnyilag beszerezni mert nincs készleten. Viszont a TSHF5410 van.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |