Fórum témák
» Több friss téma |
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét
befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
sajnos nem tudom.nem én mértem.megcsinálom úgy hogy középre tfdu-t balra-jobbra 6-6 leddel külön 27 ohm-mal.de csak 2 fejjel egyenlőre.
Igen az valószínűleg jobb lesz. A két blokkolófej egyszerre indul, vagy indul az első és utána az indítja a másikat? Mert ha egyszerre indul, lehet hogy az 1uSec-os időrés miatt tudtak megmérni.
indul az első majd indítja a másikat.
egymás indításával nem hiszem hogy baj volt mert 130m er blokkolva volt
megcsináltam a te blokkolódat 27 ohmmal és az ellenállások melegedtek 10 másodperc után. fekete-fehér kamerával nézve majdnem kiugrott a szemem úgy vílágítottak.sorba 5 led 15ohm-mal nem volt olyan fénye.
Hát 1uSec az pont 150m távolságnak felel meg.Bár ez csak akkor lenne probléma ha mérőjel és a blokkolójel teljes szinkronban volna, ami ebben az esetben nem túl valószínű. Az szerintem fontos hogy a fejek kisugárzott jelei között fáziseltérés legyen. Ezt a programban kellene megcsinálni. Na azt hiszem ma már nem agyalok többet. Szerintem nem rossz teljesítmény, gratula.
köszi.egyébként pesti vagy?mert egyszer lehet jobb lenne összeülni megdumálni vagy elmenénk együtt tesztelni.ezt a dolgot trhess barátunktól is kérdezem.
Nem pesti de nem lakom nagyon messze. Ha jó idő van könnyebben tudok mozogni.
![]()
a *** televan hogy csak pénteken tudok tesztelni és várnom kell 1 hétig.na meg itt találgatunk a távolból.3 an építenénk 3 félét más beállításokkal több leddel-kevesebb leddel, 1 fejjel több fejjel,azt legyen már végre tuti mert én nem akarok a rendőrőkkel foglalkozni hogy most mérnek vagy épp verik a faszukat.
![]() Moderálva-- vicsys
Te legalább hetente tudsz tesztelni én kb 1 hónapja várok, de sajnos hét közben dolgoznom kell. Hétvégén meg soha senki nem ér rá.
![]()
abban én tudok segíteni hogy ideadod és pénteken tudok választ adni.szombaton meg vissza adom.ha az jó neked.rákos-hegyen lakom.
Rendben van. A jövő héten megbeszéljük.
ok.na én is megyek aludni.majd holnap beszélünk.
Csak egy építő jellegű javaslat.
Ha tesztelsz, akkor legalább 4-5 kört fuss, mert 1 eredményből nem lehet messzemenő következtetést levonni
Igaz! Te hogy állsz?
Szívok a PIC-kel
Áttértem a PIC18F14k22-re és egyszerúen nem tudom beállítani az oszcillátorát. Alaphelyzetben megy a belső óra, tudok LED-et villogtatni, de ha config -ként megadok (4xPLL, vagy WDT, stb) valamit megáll az egész
Sajnos nem tudok segíteni ezt a típust még hírből sem ismerem.
![]() Ha megnézed az include-ot az nem segít? Vagy nem a formátummal van baj?
A formátum OK, mert nincs hibajelzés, de nem müködik.
Megpróbálom feldobni a PIC fórumon
Állítsd be kézzel a config biteket. Úgy sem jó?
Na jó. Megyek egyet motorozni mielőtt esni kezd.
Hogy érted, hogy kézzel?
Töltsd be mplab-ba, aztán a config biteket be tudod állítani.
TSHF5210 helyett TSHF5410 -es ledeket lehet használni?
Lehet, de kisebb a teljesítménye.
Igaz. Viszont ha azt kompenzálni tudja a darabszámmal, lehet, hogy jobban jár. Gondolok itt a 22 fokos sugárzási szögre. Vagy a fene se tudja ...
Az ugyan akkora. A teljesitmeny-surusege kisebb.
Az 5210 csak +-10 fokos, az 5410 +-22 fokos. A fene se tudja.
![]()
képzeld.úgy néz ki a blinder m25 be 5410 es ledek vannak.szembe nézek a ledekkel és látom a tölcsért az 5210 nél mélyebben van a tölcsér.az új blokit szerintem 5410 el csinálom.a haverom azt mondta csináljunk 2 őt.egyiket 5210 el a másikat 5410 el.én meg virisd a lovét
![]()
Tudnál egy fotót csinálni a Blinder LED-ről oldal irányból, hogy látszódjon az anód és katód?
sajnos nem mert nem az enyém és nincs nálam.de még az 5410 est se tudom mert szar a fényképező gép és mindjárt a fölthözvágom.
Azért kérdeztem a ledeket mert a TSHF5210 -et nem lehet pillanatnyilag beszerezni mert nincs készleten. Viszont a TSHF5410 van.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |