Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Témaindító: Müszi, idő: Okt 19, 2006
Témakörök:
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Szia!
A billentyűzetek a hangszerépítési kísérleteim szükségszerű tartozékai... Valamikor indítottam itt egy ilyen témájú topic-ot, de nem sok ember foglalkozik ilyesmivel, igy a dolog elhalt. Ha bmi érdekel szívesen beszélgetek privátban, h ne terheljük ezt a fórumot.
Köszönöm.
Csak kitartás, no meg néhány év, és már ilyen lesz a tied is :yes:
Kösz Szabi, de én nem nagyon reménykedem..
Pedig Én próbáltam újra éleszteni, egy up-pal... :yes:
Rohadt jó!
Találtam egy támogatót. anyám egyik kollégája régen az elektronikával foglalkozott. Hozott nekem szkópot, labortápot, jelgenerátort, és egy 230V-230V adaptert. Ráadásul a műhely is alakul. Szereztünk SALGO(asszem így írják) polcokat és így azokra lesz a pakolászva. Majd rakok fel képeket.
óóó. Minden vágyam egy gyönyörűen stabil, szabályozható táp. Jelenleg egy szinte mindent kibíró orosz modell vasút trafóját használom. Ez 1-16 volt között állítható, olyan fél voltokat ugrál összevissza. Majd kéne rá egy stabilizáló (stabkocka??) ...
ilyen anyum és annak a valakije támogatóm nekem is volt már, hozott olyan 10-20 ic-t, tranyót, meg egy köteg (200-300 legalább) diódát, bár számomra ismeretlen típus... na mindegy, ez nem teljesen ide tartozik... üdv
utánanéztem(azaz megkérdeztem isamisát ) és megtudtam, hogy az egy leválasztó trafó amiről nemtudtam pontosan, hogy micsoda.
Az én műhelyemet még nem látta senki...
Most szerszám tárulj: itt volna. Most éppen rend van. Ha valaki valamit nem tud mi a képen akkor szóljon nyugodtan.
TV mellett jobbra mi az a rengeteg flakon?
Én is szeretnék egy műhelyet, de nincs
neki hely :rinya: Marad az íróasztali bütykölés :yes: (Az is jobb, mint a semmi )
komolyan azt hittem, hogy a Return to Castle Wolfenstein -ban vagyok. Az elején (torony) pont egy ilyen szoba van.
A bátyám kapta asszem azér' mer kitűnő volt középiskolába
Vettem a fáradságot és egy kis rendet raktam a műhelyemben, és ha már így alakult le is fényképeztem.
Ez is frankó! :yes:
Jól néz ki!
Lehet egy kérdésem? Azok mik ott a 2. képe, jobboldalt, a műanyag dobozok és a tápok között? (Talán gyufásdobozok?)
Igen összeragasztott gyufásdobozok.
Előnyük hogy olcsó és könnyen bővíthető. A passzív alkatrészektöl az IC-ig mindent ebben tárolok. A kék rekeszesben csak csavarok, csatlakozók és egyéb nagyobb alkatrészek vannak amik nem férnek a gyufásdobozba. Íme egy nagyobb kép róla.
Nagyon ötletes megoldás ez a gyufásdoboz tároló. Pont olyan rádiónk van (kettő is) mint amilyen az első képen látszik.
Pont ez jutott a minap az eszembe nekem is, hogy gyufásdobozokból kellene összeállítani egy ilyen sokfiókos tárolót...
Tetszik!
Mikor szakközépbe jártam, akkor nekünk is ilyen volt a tanműhelyben (szegény volt az iskola ), így loptam az ötletet, és nekem is gyufásdobozaim vannak! A legjobb! Mindenből a házigyártmány! :yes:
csatlakozom!!!nagyon király megoldás .Én mikor megláttam azonnal a telefonhoz rohantam és szóltam a családtagoknak GYÜJTSÉTEK A GYUFÁSDOBOZOKAT!!!
én is akarok ilyet!!!
Örülök hogy tetszik az ötlet.
Mielőtt lefényképeztem gondolkodtam rajta hogy levegyem, mert hát hogy néz ki. De úgy döntöttem ott hagyom. Úgy látszik jól tettem mert másnak is tetszik és kedvet kap a megépítéséhez.
még jó hogy nem vetted le!!nekem nem jutott volna az eszembe ilyesmi!!!
hehe. piromániások előnyben!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |