Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alumínium-doboz
Hello Tudnátok nekem segíteni hogy honnan lehetne szerezni alumínium dobozt erősítő számára? Persze viszonylag olcsón. Köszi.
Nah igen ez az amire én is nagyon kíváncsi lennék honnana lehet szerezni acél lemez , vagy alu racket?
Én mondjuk régebben találtam egy két disco felszereléses céget, ahol volt rack, de igen jó árban mérték. Esetleg valaki tud valami magánszemélyt aki tudna hajlítani vagy ilyesmi
Bpesten van a Király utcában egy kereskedő, aki igen kedvező árakkal szolgál, és nála láttam sokmindent, még dobozokat is. Hogy alu doboza van-e, azt nem tudom, de érdemes megnézni.
Sajnos közelebbi infót nem tudok, mert személyesen szoktam látogatni őket, de a Körút felől bemenve a Király utcába a bal oldalon van, eléggé eldugott, pici üzlet, de nagyon jól felszerelt. Ha legközelebb arra járok, majd megnézem a címet, cégnevet, meg elkérem a telószámot is! ![]()
Halason(de láttam már máshol is) vanak ilyen alu műszerdobozok..kicsitől a nagyokig(150*440*250mm)Van mérettáblázatom is..
+kérdem ki gyártja őket...
Jó lenne. Esetleg ha árakat meg ilyesmit is tudnál róluk
SATEL KFTitt
elektromechanika és müszerdobozok menüpont
Van (legalábbis amikor ott voltam) a Lom*x KFT-él is és az Elim*x bt-nél is üres acél rack. Ilyenekbe építik a magyar diszkó végfokokat is. Sőt, az Elim*x bt-nél még a feliratokat is felszitázzák.
Köszi szépen! Te esetleg láttál már ilyen fém műszerdobozt hogy hogy néz ki? mert sajna nincs kép róla.
Hát én azon a véleményen vagyok, hogy ha lehet, akkor én tervezzem az erősítőmhöz a dobozát is. Nekem egyáltalán nem jönnek be ezek a gyári snassz, szürke, teljesen hétköznapi dobozok. Mindegyik ugyanolyan, sok van belőlük, egyáltalán nem dizájnos, egy kocka az egész. HA ezt vennék, én biztos beraknám a szekrényembe, hogy még én se lássam
![]() ![]()
Alapnak nem oly rosszak, csak egy szép előlapot kell hozzá csinálni, ahhoz meg szép aluszelvényeket lehet kapni barkácsboltokban - pl a nagy kékben, a mindenre van kész 5let-félében.:zavart2:
Hi, annyira lennék kíváncsi, hogy erősítő építésén gondolkozom, de nem tudom, hol lehetne beszerezni egy pofás kis dobozt.
![]() ![]()
Hali!
[link=http://www.cegbongeszo.hu/term-ceg-hu/Muszerdoboz-8850.htm]http://www.cegbongeszo.hu/term-ceg-hu/Muszerdoboz-8850.htm[/link] vagy [link=http://elektrobolt.hu/webshop/list.php?id=1]http://elektrobolt.hu/webshop/list.php?id=1[/link] Illetve alkatrészeket árúsító boltokban...
Én 1U v 2U rack dobozba szoktam építeni. szerintem az néz ki a legjobban... csak hát eléggé drága...
az árlistában nem találok dobozt??? lehet béna vok
Köszönöm mindenkinek.
![]() Ilyenre gondoltam. Ha valakinek lenne képe az általa készítet érősítőről, azt is meg nézném. ![]() ![]()
igen, a lomex valóban elfelejti a dobozokat az árlistájába belerakni - a fene tudja miért.
nézd meg ezt (katalógus letöltése) - habár megvenni nem is muszáj ott, a méretekről és árakról azért tájékoztat.
köszi
ezeket a lomexba is lehet kapni? minden doboz ilyen drága?
általában igen - gondolom egy helyről szerzik be őket.
Azt meg tudnád mondani, hogy a tervezés után hogyan kivitelezed a dobozokat?
Heló!
Lehet hogy nem lesz jó de itt van mindenféle doboz(alu is): Permanent Kft . Szerintem elfogathatóak az árak is. :wink:
Hello!
Kicsit fel kellene éleszteni ezt a topic-ot irhatnátok saját doboz készítési tippeket tanácsokat beszerzési lehetőségeket ilyenek. Én pl rögtön egy kérdéssel kezdenék mit ajánlotok házi erősitő aluminium doboz készitéséhez az elemeket polirozzam fel, vagy kvarchomokkal meg vizzel csiszolam mattra?
Semmiképpen ne polírozd, mert meg fox őrülni, amikor a szép felület folytonlemattul, nem beszélve a karcokról.
A legkultúráltabb, ha kézi szalagcsiszolóval (asztalosok használják) az előlapot szépen szálra csiszolod, mint a kis orion készülékeken, vagy a pioneer ct-506-oson. De azzal is próbélkozhatsz, mint a vodeotonok, finom homokkal homokszórva...
Igen a homokszórt felület nekem is tetszene na de házi körülmények között???? hogy lehet ezt megoldani?
Őrült csávó eccer aszonta: finom homokot rakott az alvázvédő festékszórójába (tudod, occsó prakti izé meg hódosba lehet kapni), oszt kipróbálta. Működött. De ha sokat szórsz vele sztem kikopik.
Megpróbálom... mégis mennyi egy ilyen? es milyen homok jó? kvarchomok?
Olyan 8 ezer, a készlet. Van benne egy festékszóró, egy alvázfesték szóró, meg egy pumpálópisztoly nyomásmérő műszerrel, meg egy rövid flexi levegőspirál.
Ha van kompresszorod, akkor már csak barkácsnak is jó. MOD: Ja, homok, nemtom, vmi szemcseméretmeghatározás létezik, de nem ismerem. Finom. Passz. Csávó sima építési homokból szitálta ki valami sűrű konyhai szűrővel. |
Bejelentkezés
Hirdetés |