Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Akinek van külön műhelye, az nem panelban lakik! No meg faluhelyen szerencsére nincs panel.
Nálunk falun van trisó a bótba....
![]()
Tévedtél ahol Zoli lakik van mert én jól ismerem a környéket.. De ezek a régi tipusú épületek a 60-as 70-es években épültek.
![]()
Nana!
Én faluban lakom, mégis van 3 tömb a faluban ![]()
Á lágálájin ottan a sorompúná ottan vannak azok fiataláámber azo a bémes épüláték.
![]()
Akkor ez egy újabb cikk amivel őrületbe lehet kergetni Tocskát a HEStore-ban, illetve lehet vinni a marhalábszár és műnyomó mellé a MEHET-re...
![]()
Sziasztok!
Bocsi, hogy nem ide illő kérdéssel kísérlem meg szétoffolni az OFF Topicot, de most új témát nem nyithatok egy ilyen egyszerű micsoda miatt... Szóval az a problémám , hogy kaptam egy beadandó házifeladatot Digitális technikából, aminek a feladat leírását nem tudom egyértelműen értelmezni. Mellékelek képet is. Amit konkrétan nem értek: Hány modolusa legyen a számlálónak? (mert hát 4 bit-ből 16 modolust lehet kihozni, DE azt szerintem nem, vagy csak igen nehezen lehet elkészíteni D tárolókból) Továbbá az sem világos, hogy az 5.2 -nél hogyan történjen az előválasztás...? És mikor milyen kódban jelezzen ki? Külső, vagy belső előválasztás lenne-e helyes. A segítségeteket előre is köszönöm ![]()
Alapvetően az előválasztáshoz egy plusz bemenetet kell bevinned a hálózatba. Logikai 0 állapotban binárisan számol (azaz 0-15-ig), logikai 1 állapotban pedig BCD kódban (azaz 0-9-ig).
Oké, köszönöm mindkettőtöknek. Egyébként tudom, hogy van házi feladatos téma, de annak szerintem nagyon kicsi a látogatottsága.
És akkor a kimeneti bitek ugyan azok legyenek, csak mondjuk legyen-e még 1 bit, ami kijelzi, hogy BCD, vagy BIN-e? Na de 4 darab D tárolóból hogyan lehet 15-ig számláló áramkört csinálni? :S
Hogy nincs panel,falún tuti nincs.
Én társasházban lakom,van műhelyem,és van grill az udvaron,ugyan nem tudom minek,de van. ![]()
Ha visszaolvasol, Tungsram bácsi pontosan azt írta, hogy ahol Zoli lakik, ott van. Márpedig Zoli falun lakik. Kicsit figyelmesebben...
Csak egy példa a sok közül: Bővebben: Link
Másik példa Az angol Google televan ezekkel a feladatokkal, csak rá kell keresni és böngészni hosszasan, s rálelhetsz egy csomó értékre.
No, egy kis útmutató arról, hogyan lehet a reptér közelébe férkőzni.
Kocsival természetesen könnyebb "mozogni", de tömegközlekedéssel sem annyira tragikus. 200-as busszal (Kőbánya-Kispest metró végállomás) a Szemeretelep vasútállomásig, ott át a felüljáró alatt, az Igló utcán a Hungarocontrol épületig, ott az erdei ösvényen a kerítés sarokig. Kicsit dombos, de a leszálló gépek csodásan (és már több 10km-ről) látszanak. A kerítés túloldalán ugyancsak jók a látási viszonyok, a 98-as busszal (ugyancsak a 3-as metrótól) a Baross utcáig, ott kicsit előre, majd az erdőbe, a kerítésig. Természetesen a legelegánsabb, a Ferihegy 2. teraszára kimenni, de ez a legdrágább megoldás is.
Ez érdekes. Sárospatakon is van,ahol bgsf lakik.
![]()
Hozzászólásba nem írunk ki lakhelyet. Nem véletlen nem írtam le, hogy Zoli hol lakik. Ezt bárki olvashatja. Adatlapot viszont az nézhet, aki regisztrál.
Köszönöm
![]() Mondjuk nem hiszem hogy sok mindent tudna kezdeni egy település nevével aki vissza akar élni meg stb..
Nagyon köszönöm a kimerítő tájékoztatást! Most már csak az kell, hogy a levegőben ne csak a vulkáni hamu, hanem a gépek is szálljanak...
A tömegközlekedéssel kapcsolatban a kép az valahogy forditva van, valamint 198-as busz is jár arra. Továbbá van oda egy jó nagy szemétkupac is lerakva (legalábbis tegnap még volt)
![]()
A HEStore-os topicban válaszol.
A kékkel kiemeltet nézd...
Valóban, de a 198-ast nehezebb "elérni", mivel "keresztbe" közlekedik a külvárosba, és nem érinti a metrót.
Idézet: „nem érinti a metrót” Képzeld, milyen mélyen kellene mennie! ![]()
Egyre több fórumon látni, hogy valaki a saját másik nickjével beszélget.
Ez a netes skizofrénia.
![]()
De ha összevesznek! Na az gáz
![]() (örökharag) |
Bejelentkezés
Hirdetés |