Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Akinek van külön műhelye, az nem panelban lakik! No meg faluhelyen szerencsére nincs panel.
Nálunk falun van trisó a bótba.... (Másnéven: a zönkibe. Ford. kapcs.: az önkiszolgáló abc-ben)
Tévedtél ahol Zoli lakik van mert én jól ismerem a környéket.. De ezek a régi tipusú épületek a 60-as 70-es években épültek. A Zolika-féle rész már magánházas. Irány büdösíteni.. :gumicsirke: :action:
Nana!
Én faluban lakom, mégis van 3 tömb a faluban
Á lágálájin ottan a sorompúná ottan vannak azok fiataláámber azo a bémes épüláték.
Akkor ez egy újabb cikk amivel őrületbe lehet kergetni Tocskát a HEStore-ban, illetve lehet vinni a marhalábszár és műnyomó mellé a MEHET-re...
Sziasztok!
Bocsi, hogy nem ide illő kérdéssel kísérlem meg szétoffolni az OFF Topicot, de most új témát nem nyithatok egy ilyen egyszerű micsoda miatt... Szóval az a problémám , hogy kaptam egy beadandó házifeladatot Digitális technikából, aminek a feladat leírását nem tudom egyértelműen értelmezni. Mellékelek képet is. Amit konkrétan nem értek: Hány modolusa legyen a számlálónak? (mert hát 4 bit-ből 16 modolust lehet kihozni, DE azt szerintem nem, vagy csak igen nehezen lehet elkészíteni D tárolókból) Továbbá az sem világos, hogy az 5.2 -nél hogyan történjen az előválasztás...? És mikor milyen kódban jelezzen ki? Külső, vagy belső előválasztás lenne-e helyes. A segítségeteket előre is köszönöm
Alapvetően az előválasztáshoz egy plusz bemenetet kell bevinned a hálózatba. Logikai 0 állapotban binárisan számol (azaz 0-15-ig), logikai 1 állapotban pedig BCD kódban (azaz 0-9-ig).
Oké, köszönöm mindkettőtöknek. Egyébként tudom, hogy van házi feladatos téma, de annak szerintem nagyon kicsi a látogatottsága.
És akkor a kimeneti bitek ugyan azok legyenek, csak mondjuk legyen-e még 1 bit, ami kijelzi, hogy BCD, vagy BIN-e? Na de 4 darab D tárolóból hogyan lehet 15-ig számláló áramkört csinálni? :S
Hogy nincs panel,falún tuti nincs.
Én társasházban lakom,van műhelyem,és van grill az udvaron,ugyan nem tudom minek,de van.
Ha visszaolvasol, Tungsram bácsi pontosan azt írta, hogy ahol Zoli lakik, ott van. Márpedig Zoli falun lakik. Kicsit figyelmesebben...
Csak egy példa a sok közül: Bővebben: Link
Másik példa Az angol Google televan ezekkel a feladatokkal, csak rá kell keresni és böngészni hosszasan, s rálelhetsz egy csomó értékre.
No, egy kis útmutató arról, hogyan lehet a reptér közelébe férkőzni.
Kocsival természetesen könnyebb "mozogni", de tömegközlekedéssel sem annyira tragikus. 200-as busszal (Kőbánya-Kispest metró végállomás) a Szemeretelep vasútállomásig, ott át a felüljáró alatt, az Igló utcán a Hungarocontrol épületig, ott az erdei ösvényen a kerítés sarokig. Kicsit dombos, de a leszálló gépek csodásan (és már több 10km-ről) látszanak. A kerítés túloldalán ugyancsak jók a látási viszonyok, a 98-as busszal (ugyancsak a 3-as metrótól) a Baross utcáig, ott kicsit előre, majd az erdőbe, a kerítésig. Természetesen a legelegánsabb, a Ferihegy 2. teraszára kimenni, de ez a legdrágább megoldás is.
Ez érdekes. Sárospatakon is van,ahol bgsf lakik.
Hozzászólásba nem írunk ki lakhelyet. Nem véletlen nem írtam le, hogy Zoli hol lakik. Ezt bárki olvashatja. Adatlapot viszont az nézhet, aki regisztrál.
Köszönöm
Mondjuk nem hiszem hogy sok mindent tudna kezdeni egy település nevével aki vissza akar élni meg stb..
Nagyon köszönöm a kimerítő tájékoztatást! Most már csak az kell, hogy a levegőben ne csak a vulkáni hamu, hanem a gépek is szálljanak...
A tömegközlekedéssel kapcsolatban a kép az valahogy forditva van, valamint 198-as busz is jár arra. Továbbá van oda egy jó nagy szemétkupac is lerakva (legalábbis tegnap még volt)
A HEStore-os topicban válaszol.
A kékkel kiemeltet nézd...
Valóban, de a 198-ast nehezebb "elérni", mivel "keresztbe" közlekedik a külvárosba, és nem érinti a metrót.
Idézet: „nem érinti a metrót” Képzeld, milyen mélyen kellene mennie!
Egyre több fórumon látni, hogy valaki a saját másik nickjével beszélget.
Ez a netes skizofrénia. Legalább egyetértenek.
De ha összevesznek! Na az gáz
(örökharag) |
Bejelentkezés
Hirdetés |