Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ez se rossz, de laci szerintem a szó orosz jelentésére gondolt.
Mert, hogy a tocska - magyarul pont. (Gondoltam, ez köztudott.)
Köztudott a csudát! Életemben sem halottam, sohase nem.
Másnéven étkezési szódabikarbóna. Késleltei a gyomorégést, turbó sebességgel.
Kaptam néhány felvételt a vulkánról.
Nem volt mindegy tollbamondásnál, hogy amikor a tanát mondta, tettél egy pontot, vagy leírtad.
Látványnak nem semmi az biztos.
Ezek a villámok gyönyörűek.Bővebben: LinkBővebben: Link
Én a tanulóimnak szoktam beszélni a Schwartz féle sötétség determinációról... Mert köztudott, hogy a szakállas szemüveges emberek intelligensek. Különösen azok akik tudnak beszélni a Schwartz féle sötétség determinációról...Kép: Hivatkozás
Node Te nem vagy szemüveges, csak szakállas...
...és ha közben vettem magamnak (a tesóba)?
Ahogy Kern mondaná, "Ez az individuális önkontroll elferdülésének kvázi kvintesszenciája."
Sziasztok!
Nincs valakinek Alliance Promotions Vp-128 hoz driverje? Én már a fél internetet kiforditottam érte , de nem találtam még semmi érdemlegeset csak fizetős oldalakat. Köszönöm előre is! Idézet: „köztudott, hogy a szakállas szemüveges emberek intelligensek.” Ez pontosan így van!
Most panaszkodsz, vagy dicsekszel?
Nekem 27 szemüvegem van, bi-bi-bí! :beka3:
(...de sokszor egyet se találok. )
Ez viszont már nem a szemüveg(-ek), hanem a kor számlájára írható! :beka3:
Szeretem az egyes cégek hírleveleit. Bővebben: Link Mind ezt a Száguldás, energia! jelmondattal.
Annak idején a nagyapám is mindig kereste a szemüvegét, pedig a homlokán volt.
Adobe Flash CS4ben készítek fles bannert. Gond nélkül sikerült összerakni, az előnézet jó. Viszont a kapott file az már nem. A képmezőn kívüli részeket is magába foglalja, ez engem zavar. Mivel weblapra kerülne fel igen is számít a mérete. Van e valakinek tapasztalata, ötlete, hogy mit kell beállítani, hogy a végeredmény vágott anyag legyen?
Még soha életemben nem dolgoztam vele, de szívesen adok tanácsot. Szerintem a canvas vagy vászon mérete a kulcs...
A a gond, ha swf-en kívül bármibe mentem rögtön kérdezi a méretet, és az előre beállított nagyságot kínálja, még swfben nem kérdez semmit.
De az swf tulajdonságainál ugye beállítottad a pontos méretet? Én már úgy szoktam a Flasht is megcsinálni, hogy a méret stimmeljen.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |