Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ez se rossz, de laci szerintem a szó orosz jelentésére gondolt.
Mert, hogy a tocska - magyarul pont. (Gondoltam, ez köztudott.)
Köztudott a csudát! Életemben sem halottam, sohase nem.
![]()
Másnéven étkezési szódabikarbóna. Késleltei a gyomorégést, turbó sebességgel.
![]()
Kaptam néhány felvételt a vulkánról.
![]()
Nem volt mindegy tollbamondásnál, hogy amikor a tanát mondta, tettél egy pontot, vagy leírtad.
Látványnak nem semmi az biztos.
Ezek a villámok gyönyörűek.Bővebben: LinkBővebben: Link
Én a tanulóimnak szoktam beszélni a Schwartz féle sötétség determinációról... Mert köztudott, hogy a szakállas szemüveges emberek intelligensek. Különösen azok akik tudnak beszélni a Schwartz féle sötétség determinációról...Kép: Hivatkozás
Node Te nem vagy szemüveges, csak szakállas...
![]()
...és ha közben vettem magamnak (a tesóba)?
![]()
Ahogy Kern mondaná, "Ez az individuális önkontroll elferdülésének kvázi kvintesszenciája."
![]()
Sziasztok!
Nincs valakinek Alliance Promotions Vp-128 hoz driverje? Én már a fél internetet kiforditottam érte , de nem találtam még semmi érdemlegeset csak fizetős oldalakat. Köszönöm előre is! ![]() Idézet: „köztudott, hogy a szakállas szemüveges emberek intelligensek.” Ez pontosan így van! ![]()
Most panaszkodsz, vagy dicsekszel?
![]()
Nekem 27 szemüvegem van, bi-bi-bí! :beka3:
(...de sokszor egyet se találok. ![]()
Ez viszont már nem a szemüveg(-ek), hanem a kor számlájára írható! :beka3:
Szeretem az egyes cégek hírleveleit. Bővebben: Link Mind ezt a Száguldás, energia! jelmondattal.
![]()
Annak idején a nagyapám is mindig kereste a szemüvegét, pedig a homlokán volt.
![]()
Adobe Flash CS4ben készítek fles bannert. Gond nélkül sikerült összerakni, az előnézet jó. Viszont a kapott file az már nem. A képmezőn kívüli részeket is magába foglalja, ez engem zavar. Mivel weblapra kerülne fel igen is számít a mérete. Van e valakinek tapasztalata, ötlete, hogy mit kell beállítani, hogy a végeredmény vágott anyag legyen?
![]()
Még soha életemben nem dolgoztam vele, de szívesen adok tanácsot.
![]()
A a gond, ha swf-en kívül bármibe mentem rögtön kérdezi a méretet, és az előre beállított nagyságot kínálja, még swfben nem kérdez semmit.
De az swf tulajdonságainál ugye beállítottad a pontos méretet? Én már úgy szoktam a Flasht is megcsinálni, hogy a méret stimmeljen.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |