Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Sziasztok
Én az elmúlt napokban ezzel a kis töltés vezérlővel készültem el. Ami egy 60V-os napelem rendszerből kapja a tápot, és nagy kapacitású savas akksikat töltöget, mind ezt full automatikusan teszi. Természetesen kapcsoló üzemű technikával dolgozik. Max 65A leadására lett tervezve, de csak 47A-ig tudtam terhelni, mivel már nem volt mivel, és szépen tette a dolgát, átlagosan 50fok körül áll be a hőmérséklete. Ma délután fog bekerülni a rendszerbe, eddig csak labortápról lett hajtva. És a képek Üdv!
Üdv!
Tudna nekem abban segíteni valaki hogy hol tudnák 1U magas rack dobozt csináltatni? Csináltam egy 2X3 utas aktiv hangváltót, és neki kéne egy igényes rack doboz. Köszi
Sziasztok!
Én ezzel a hangfallal jelentkezem.Az alsó fekete koporsóról van szó. A festés nem 100%-os.Jobban szól, mint vártam, bár kissé kevés a magas, de ezt egy equalizerrel lehet javítani.Kicsit könnyű lett a kicsike, csak 25 kiló lett.
Sziasztok! Nemrég készültem el ezzel a 60mp-s hangrögzítővel. Ennek az oldalnak a leírása alapján: Bővebben: Link
Már régebben elkészült, de fotók csak most lettek róla.
Ilyen az mikor az embernek elfogy a nyákja....
Ehhez nem is kell nyák. Ez így jó ahogy van. Gratulálok. Működös közbeni kép is van? Mert én arra is kíváncsi lennék.
Én is megnézném működés közben!
Nagyon ötletes és tényleg jól néz ki! Jó kis meló lehetett!
Dobtam egy hátast + 1 hidat,én még ilyet nem láttam!
Baromi jó és ügyes,"pihent agyú" munka.Most kimegyek a műhelybe és az összes holmimat kivágom a szemétdombra.
Igazi műalkotás. Gratulálok hozzá. Szép lehet működés közben.
Nagyon szép! Hol lehet ilyen üvegbúrát venni?
Ez engem is érdekelne (bár tudok, de azoknak az ára elég magas).
Én is építgettem a hét folyamán apróságokat.
Első egy ohm mérő. Ami tud 0-10R ig egyik állásban. A másik állásban tud 0-1R-ig mérni. A második alkotás egy NI-CD akkuk töltésére alkalma áram generátoros akku töltő. Több fokozatban tud áramot szolgáltatni. Fokozat kapcsolóm nem volt, így csőszegecsekkel oldottam meg. Igaz még a kábelt meg kell hozzá csinálnom, de az nem nagy valami
Szerintem egy régi udvari lámpa lehetett, nagyon hasonlít rá Az a porcelán aljzatos… Szavakat se lehet rá találni, nagyon jó cucc!
Zolykám, amindenit, az akkutöltő is tetszik, de a mohm mérő nagyon puska, gratulálok hozzá, jó nézni ahogy fejlődsz, egyre igényesebb dobozolások, illetve hasznos eszközök tekintetében. A legjobb a Z-tech. . Csak így tovább!
Hali papa!
Köszönöm! De mi is az a "puska"? Az lenne hogy "mellé lőttem"? Az idők folyamán kialakult az a Z-tech Te mostanában nem építgetsz? A dobozolás: Ha elmondom hogy az ohm mérő doboza miből van, sírva fogsz rajtam nevetni. De hát ez ingyé volt. Szóval a fekete "keret" mint oldal, az egy gagyi kínai hangfal pár ennek az elejét kivágtam pákával (kiolvasztottam). Aztán egy LCD TV hátlapjából vágtam rá elő és hátlapot.
Pedig picikére csináltam
De értem hogy mit akarsz mondani. Off vége
Nyerő a tipped Véletlenül kaptam egy ismerőstől, már régóta tervezgettem valami hasonlót építeni.
Vásárolni csak gömb formát lehetett, de az nem valami szép. Próbálok videót készíteni, ha lesz linkelek.
Nyerő lehetne még a fütyülős barack üvege is. Kicsit nagyobb kihívás mint ez , de meg lehet csinálni.
Sziasztok!
Én ezt a "lágytojás timer-t" építettem, mert az az egyik kedvencem, és sosem sikerült eltalálnom a helyes főzési időt. Az áramkör egy egyszerű számláló(4017 IC-ből), amit 10 percre állítottam be, a piros LED a víz felforrását jelzi, a kék elalvása pedig a lágytojás elkészültét(személyes mérés alapján). A nyomógomb a reset, a 9V elemet a kupakba tettem. Sajnos nem készítettem képet a nyákról "dobozolás" előtt, de azért a lényeg látszik. Üdv, Miphee
Kicsit rövid, kicsit sötét de az enyém.Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |