Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Sziasztok
Én az elmúlt napokban ezzel a kis töltés vezérlővel készültem el. Ami egy 60V-os napelem rendszerből kapja a tápot, és nagy kapacitású savas akksikat töltöget, mind ezt full automatikusan teszi. Természetesen kapcsoló üzemű technikával dolgozik. Max 65A leadására lett tervezve, de csak 47A-ig tudtam terhelni, mivel már nem volt mivel, és szépen tette a dolgát, átlagosan 50fok körül áll be a hőmérséklete. Ma délután fog bekerülni a rendszerbe, eddig csak labortápról lett hajtva. És a képek ![]() Üdv!
Üdv!
Tudna nekem abban segíteni valaki hogy hol tudnák 1U magas rack dobozt csináltatni? Csináltam egy 2X3 utas aktiv hangváltót, és neki kéne egy igényes rack doboz. Köszi
Sziasztok!
Én ezzel a hangfallal jelentkezem.Az alsó fekete koporsóról van szó. ![]() ![]()
Sziasztok! Nemrég készültem el ezzel a 60mp-s hangrögzítővel. Ennek az oldalnak a leírása alapján: Bővebben: Link
Már régebben elkészült, de fotók csak most lettek róla.
Ilyen az mikor az embernek elfogy a nyákja.... ![]()
Ehhez nem is kell nyák. Ez így jó ahogy van. Gratulálok.
![]() ![]() ![]() Nagyon ötletes és tényleg jól néz ki! Jó kis meló lehetett!
Dobtam egy hátast + 1 hidat,én még ilyet nem láttam!
Baromi jó és ügyes,"pihent agyú" munka.Most kimegyek a műhelybe és az összes holmimat kivágom a szemétdombra.
Igazi műalkotás. Gratulálok hozzá. Szép lehet működés közben.
![]()
Nagyon szép! Hol lehet ilyen üvegbúrát venni?
Ez engem is érdekelne (bár tudok, de azoknak az ára elég magas).
Én is építgettem a hét folyamán apróságokat.
Első egy ohm mérő. Ami tud 0-10R ig egyik állásban. A másik állásban tud 0-1R-ig mérni. A második alkotás egy NI-CD akkuk töltésére alkalma áram generátoros akku töltő. Több fokozatban tud áramot szolgáltatni. Fokozat kapcsolóm nem volt, így csőszegecsekkel oldottam meg. Igaz még a kábelt meg kell hozzá csinálnom, de az nem nagy valami ![]()
Szerintem egy régi udvari lámpa lehetett, nagyon hasonlít rá
![]()
Zolykám, amindenit, az akkutöltő is tetszik, de a mohm mérő nagyon puska, gratulálok hozzá, jó nézni ahogy fejlődsz, egyre igényesebb dobozolások, illetve hasznos eszközök tekintetében. A legjobb a Z-tech.
![]() ![]()
Hali papa!
![]() Köszönöm! De mi is az a "puska"? Az lenne hogy "mellé lőttem"? ![]() Az idők folyamán kialakult az a Z-tech ![]() Te mostanában nem építgetsz? A dobozolás: Ha elmondom hogy az ohm mérő doboza miből van, sírva fogsz rajtam nevetni. De hát ez ingyé volt. Szóval a fekete "keret" mint oldal, az egy gagyi kínai hangfal pár ennek az elejét kivágtam pákával (kiolvasztottam). Aztán egy LCD TV hátlapjából vágtam rá elő és hátlapot.
Pedig picikére csináltam
![]() De értem hogy mit akarsz mondani. Off vége
Nyerő a tipped
![]() Vásárolni csak gömb formát lehetett, de az nem valami szép. Próbálok videót készíteni, ha lesz linkelek.
Nyerő lehetne még a fütyülős barack üvege is. Kicsit nagyobb kihívás mint ez , de meg lehet csinálni.
Sziasztok!
Én ezt a "lágytojás timer-t" építettem, mert az az egyik kedvencem, és sosem sikerült eltalálnom a helyes főzési időt. Az áramkör egy egyszerű számláló(4017 IC-ből), amit 10 percre állítottam be, a piros LED a víz felforrását jelzi, a kék elalvása pedig a lágytojás elkészültét(személyes mérés alapján). A nyomógomb a reset, a 9V elemet a kupakba tettem. Sajnos nem készítettem képet a nyákról "dobozolás" előtt, de azért a lényeg látszik. Üdv, Miphee
Kicsit rövid, kicsit sötét de az enyém.Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |