Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1174 / 3607
(#) Imi65 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 14, 2010 /

Gratulálok, Zoli barátom!
Már régi titkos gondolatom volt ez, de nem gondoltam rá, hogy valóra is válik mostanában.
(#) DuMatyi válasza Rober_4 hozzászólására (») Máj 14, 2010 /

Mondjuk ez sem rossz. Ennyit a webfordítóról. Legalább átnézetnék egy magyarral, mielőtt feltennék. Elvégre szerencsére mindenütt van a magyarokból szerte a világon, főleg Amerikában.
(#) mineral válasza llaci56 hozzászólására (») Máj 14, 2010 /

köbmodi! Én is had gratuláljak! Mi lesz az ünnepi vacsora?
(#) bankimajki hozzászólása Máj 14, 2010 /

Végre letudtam a matek ZH-mat (Kezdem magam hülyének érezni, mert 2 napig tanultam rá és nem biztos hogy sikerült. ) Mert ahol kijött valami értelmes végeredmény, még abban is volt bizonytalanság. Nembaj csütörtökre megoldok vagy 200 feladatot. És akkor én se maradjak ki a gratulálók sorából. GRATULÁLOK köbzoli mester.
(#) klemo86 válasza DuMatyi hozzászólására (») Máj 14, 2010 /

Várjá, én jobbat mutatok! Ezt adjátok össze! Ki kellett fényképeznem, de azóta nem láttam sehol hasonló színvonalú marhaságot
Grat köbzoli, kezdett néha irritálni, hogy terelgeted a barikákat, amikor is ez a modik dolga… de mostmár hajrá!

anyád.jpg

(#) bankimajki válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 14, 2010 /

Akkor ezt a gyak. tanárnak is mondd el. Amúgy épp folyik a KIN. Akinek bulizni van kedve az jöjjön.
(#) DuMatyi válasza klemo86 hozzászólására (») Máj 14, 2010 /

Akit te "barikáknak" nevezel, én inkább sokszor barmoknak nevezném. Emellett hidd el nekem is kedvem lenne sokszor beszólni, de előre tudom, hogy meddő vita egy "ötszázwattoserősłítőtakarokmertmenő" emberrel leállni. Javaslom a szelekciót: csak azzal állj szóba, aki megérdemli. Régóta ezt teszem, és nyugodtabb az életem.
(#) klemo86 válasza DuMatyi hozzászólására (») Máj 14, 2010 /

Rég nem húzom fel magam a hülyéken, de minden idiótát nem utasítok rendre, mert úgyis kiteszik, ha nem itt a helye… vagy a moderátorok rendre utasítják (ahogy engem a múltkor, de az csak egy rossz minőségű kép volt ). Szóval csodálkoztam néha nagyokat, hogy köbüki leáll mindenkivel, aki tulajdonképpen magyarul se tud, írni se tud, de azért egy elektronikai fórumban osztja az észt. Nekem biztos nem lenne türelmem, rosszabb, mint a Call Center Tele van a világ idiótákkal, csak mi vagyunk tökéletesek Amúgy én is szóltam már több embernek, hogy időszerű volna kultúrálódni…
(#) vicsys válasza klemo86 hozzászólására (») Máj 14, 2010 /

Gondolj bele: Napi 7 órában ezt csinálom, aztán hazajövök, leülök a gép elé és megint csak ezt csinálom. Csoda, hogy őszülök??
(#) klemo86 válasza vicsys hozzászólására (») Máj 14, 2010 /

Néha a belem kifordul, amikor ilyen ocsmányul írnak emberek… Egyszerűen szinte a hányinger tud kerülgetni, hogy se nagy kezdőbetűk, se írásjelek, egy rakás helyesírási hiba, egy rakás elgépelés, egy rakás hülye rövidítés ("msn-szleng"), és akkor bogarásszad, hogy mit akar! Eszem ágában sem lenne elolvasni… És akkor ráfogja, hogy sietett… Küldés előtt mindig átnézem, hogy értelmesen fogalmaztam-e, és hogy nem üti-e ki a szemem a piros hullámos aláhúzás. Egy nívó azért kéne, elvégre nem négy lábon mászkálunk már Aztán itt az oldalon különösen kiakasztó, amikor van már 3 olyan topik, amikben a szórendjükön kívül minden ugyanarról szól, erre nyit még egy negyediket, mert az a saját nevével fog kezdődni - hihetetlen ez az egész! Na jó, nem írok egy egyoldalas hozzászólást erről, tudjátok Ti, miről beszélek Ja, és köbzoli: egyáltalán nem sértésnek szántam, csak olyan furcsa volt, hogy "nem ez a dolgod", mégis csinálod Én csak úgy unalomból nem ülnék neki, voltam és leszek is még elég rakás balf***al "összezárva"…
(#) Action2K válasza klemo86 hozzászólására (») Máj 14, 2010 /

Idézet:
„rosszabb, mint a Call Center”
Én is Vicsyshez hasonlóan, napi szinten találkozom "elmés" ügyfelekkel, de én még közben HE-zek is, mert ez megnyugtat, illetve nyugtatóbb. Nyaralás előtti esetem: Ügyfél bejön, hogy gondja, van, s jöjjön ki a szerelő. Én próbálom elmagyarázni, hogy elsőként ezt meg ezt tegye, erre ő erélyesen: Ő nem teszi, jöjjön ki a szerelő és kész, meg amúgy is garanciális. Miután a szerelővel is "kedélyesen" társalgott, "hamarosan" ki is szálltak hozzá.
Végeredmény: Nem garanciális, helyszínen nem javítható. Szerelők eltették a kiszállási díjat, az ügyfél pedig újfent jöhetett be hozzám, immáron a hibás készülékkel, amit mi, a szolgáltató, INGYEN kicserélünk. Mindezt megúszhatta volna, ha megteszi amit mondtam volna neki.
(#) llaci56 válasza klemo86 hozzászólására (») Máj 14, 2010 /

Akkor Te (is) szembe mész a "trendi" -vel?
Mert ma trendi hülyének lenni.
(#) llaci56 válasza Action2K hozzászólására (») Máj 14, 2010 /

Megy már a jobb oldali közlekedés?
(#) Action2K válasza llaci56 hozzászólására (») Máj 14, 2010 /

Én, meg mi (jó)páran, akkor büszkén vállaljuk a kirekesztett, lenézett, anti-hülyét.
(#) vicsys hozzászólása Máj 14, 2010 /

Attila86 mester adott egy jó kis tippet a webhelyem analizálására. Már egy pár napja fut a kód és most megnéztem, hogy milyen szolgáltatók alól nézték meg a weboldalamat. Rettentő érdekes volt 1-2 név, ezért kigyűjtöttem. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen helyekről is eltalálnak hozzám. Ezúton is köszönet a szolgáltatóknak és vendégeimnek!

szolg.txt

(#) Action2K válasza llaci56 hozzászólására (») Máj 14, 2010 /

Ne is mond! Olyan furcsa, hogy mindenki velem szemben akar jönni.
Egyébként ott kint "valami okból" kifolyólag nem láttam egy vadmotorost sem, türelmetlenkedő dudálgató is csak egy olasz autós volt, a rendőrök is csak azért sétálgattak az utcán, hogy a turistacsajok fotózkodjanak velük. Ha gyalogosan átakartál menni az úton, akkor a zebrán hamarabb átjutottál, mint csak úgy ahol épp eszedbe jutna, bár senkinek nem jut eszébe csak úgy. Mindenki kiengedi a másikat maga elé, még a körforgalomban is megállnak, hogy behajthass, és seni nem megy gyorsabban mint a megengedett sebesség, mégis 6 perccel gyorsabban megteszel egy 100km-es útszakaszt, mint amit a GPS által kalkulál idő.
(#) klemo86 válasza llaci56 hozzászólására (») Máj 14, 2010 /

Ez a „vok” meg „tok” meg „vmi” írásmód kb annyit tesz, hogy „ha kihagyok két betűt, marhagyorsan tudok írni”, és a rövidítéseket is néha elgépelem, de csak mert „sok felé írkálok”, a „cijja” és egyebekről nyomdafestéket nem tűrő véleményem van, szóba sem állok ilyenekkel, a „hy” és hasonlók szintén nagyon menők, mert nem tudnak angolul, de legalább akarnak (most az angol idióta rövidítésektől tekintsünk el - nem a U, R, C, 2-ra gondolok, hanem a lol, OMG, ROTFL, és a többire…) Akik egy kicsit ki akarnak tűnni a helyesírásukkal és az írásjelek helyes (!) használatával, tanulmányozzák a karaktertáblát A másik hiba, amibe látom, most is többen belesetek - és esnek többen - , hogy oda is tesznek vesszőt, ahova nem kéne… Ennyire ne akarjunk helyesen írni Mellesleg fogalmam sincs, hogy egy ilyen géniusz milyen önéletrajzot írhat, és hogy nem röhögik szembe, ha valami kérelmet kell neki beadni akárhova… (Polgár Jenő hivatalba)
(#) moltam hozzászólása Máj 14, 2010 /

Hellosztok.
Nektek szaggatás nélkül megnézhető az alábbi videó? (4,2MB)
(#) Action2K válasza moltam hozzászólására (») Máj 14, 2010 /

Semmi szaggatás, pedig még telepítek is közben. Inkább a bizonytalan fókusz, és az ugráló zoom zavar.
(#) saraha válasza moltam hozzászólására (») Máj 14, 2010 /

Nálam igen, de hang az nincs.
(#) moltam válasza saraha hozzászólására (») Máj 14, 2010 /

Hangnak nem is kell lennie.
(#) Norberto válasza klemo86 hozzászólására (») Máj 14, 2010 /

Nem röhögik szembe, mert ez a trend a világban és efelé tartunk, nyilván azért lehet egyre több ilyesmivel találkozni. A Pógár Jenő hivatalba meg egy hozzá hasonló lesz valószínűleg, akit teljesen hidegen hagy bármiféle helyesírás, jól elkávézgat és lógatja a lábát munkanapokon, és mindebből születik egy jó nagy félreértés-áradat, majd húzódnak az ügyek sokszor hónapokig.
(#) moltam válasza Action2K hozzászólására (») Máj 14, 2010 /

Sajnos a kamera nem volt jól rögzítve, ezért a szél néhányszor nagyon bemozgatta. A gépemmel lessz a gond.
(#) llaci56 válasza klemo86 hozzászólására (») Máj 15, 2010 /

Ezt a "gyöngyszemet" a Kapcsolási rajzot keresek topikban leltem.
A be- és kiköszönésről már többször leírtam a véleményemet. De ha valaki újonnan belép egy topikba, vagy valamely beszélgetősbe reggel "beköszön", - ezzel nincs semmi baj.
De miért kíván nekem "Hallywood" -ot? Én semmi rosszat nem kívántam eddig neki. Ezt egyszerűbb leírni, mint azt, hogy "sziasztok"? Mert a szöveg többi része arra utal, hogy egyszerűsíteni kell.
(#) szamóca válasza vicsys hozzászólására (») Máj 15, 2010 /

Vicmodősz.
(#) szamóca válasza vicsys hozzászólására (») Máj 15, 2010 /

"chinanet guangdong province network"
Hmm...
(#) Doncso válasza DuMatyi hozzászólására (») Máj 15, 2010 /

Ott a pont.
(#) llaci56 válasza DuMatyi hozzászólására (») Máj 15, 2010 /

Velem má szóba sem állsz?:rinya:
(#) llaci56 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 15, 2010 /

Miért? A Hetenyegyhaza kabeltelevizio kft az talán semmi?
(#) szamóca hozzászólása Máj 15, 2010 /

Következő: »»   1174 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem