Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » HESTORE.hu

Témaindító: Topi, idő: Máj 8, 2009
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek

Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő.

Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Lapozás: OK   40 / 174
(#) blasenblas hozzászólása Máj 12, 2010 /

Üdv!
Az NSR-xx csatlakozók rámennek a tüskesorokra, ugye ?
(#) Müszi hozzászólása Máj 12, 2010 /

Sziasztok!

Feladtam hétfőn egy HE store rendelést, és az egyik tételnél az áll, hogy VISSZAIGAZOLÁSRA VÁR!

Ez pontosan mit jelent?

Müszi
(#) Topi válasza Müszi hozzászólására (») Máj 12, 2010 /

Hogy a tétel lefoglalása megtörtént, várja a HEStore a szállítási időpont visszaigazolását.
Gyakorlatilag ez az állapot még nem enged semmire következetni, mert több nap csúszásban is lehet a raktári bevét, adatbázis frissítés, raktár státusz. Magyarán már az is lehet, rég a raktárban van, csak majd éjfélkor frissül.
(#) Müszi válasza Topi hozzászólására (») Máj 12, 2010 /

Értem, akkor várok, mert nem sürgős!

Még egy kérdésem lenne: DCF vevő mikorra várható?

Üdv
(#) kobold válasza kobold hozzászólására (») Máj 13, 2010 /

Nem sikerült a beszerzés, viszont ha valakinek van az említett Solomon pákából, illetve található nála egy olyan ősrégi PC-s alaplap, amin még ötpólusú, 180°-os Tuchel aljzat fogadta a billentyűzetet, kipróbálhatná, hogy összeillenek-e. Ha igen, máris megoldódott a gondom...
(#) potyo válasza kobold hozzászólására (») Máj 13, 2010 /

Összeillenek, én is olyannal használom, mert még én sem tudtam szerezni rendes szerelhető változatot...
(#) kobold válasza potyo hozzászólására (») Máj 13, 2010 /

Köszönöm
(#) izenahogyishivnak hozzászólása Máj 13, 2010 /

Alkatrészboltban hogy számolják az alkatrészeket? Ha pl. veszek 500db 1k ellenállást, meg 100db 100nF kondit, párszáz smd cuccot, stb?

Gondolom, valamilyen géppel csinálják, de nagyon különböző szalagon vannak ezek, millió féle eset van. Vagy hosszúságot mérnek? Tehát ha centinként van az alkatrész, akkor 9cm 10db? Sűrű SMD cuccoknál az sem egyszerű, ha kell mondjuk 10 méter. Igaz, annyit kevesen vásárolnak.
(#) Tocska válasza izenahogyishivnak hozzászólására (») Máj 13, 2010 /

Az attól is függ, hogy hány darabot kell leszámolni.
Lehet gépi, speciális skálájú mérőrúd, mérleg, vagy a hevederen gyárilag feltüntetett pöttyök figyelése stb.
(#) Sir-Nyeteg válasza izenahogyishivnak hozzászólására (») Máj 13, 2010 /

(#) Tocska válasza Sir-Nyeteg hozzászólására (») Máj 17, 2010 /

Ez az egyik lehetséges megoldás, ami szerepelt is a felsorolásomban. Ezzel - bár nagyon pöpec kis szerkezet - azért vannak gondok:

1, Bárcsak mindenki annyit rendelne, hogy ilyet kelljen használni! De 1-2 db SMD ellenállást hogy számoljunk le vele ?

2, Hogyan számol ez csavarokat vagy LED-eket, stb?
(#) Sir-Nyeteg válasza Tocska hozzászólására (») Máj 17, 2010 /

Nem belekontárkodni akartam, csak válaszoltam izenahogyishivnak-nak És meg mutattam egy ilyen készüléket neki.
Az ő kérdésében 500 ill 100db alkatrész szerepelt.
Munkahelyemen is ilyen készülék van, de csak kölcsönben, mert nagyon drága. Így most alkottam meg a saját elektronikájú számlálót, már csak dobozolásra vár.
Egy 4000ft-s 1g/1000g mérleggel megszámolható a led, csavar, stb.
1-2db smd-nél meg remélem, hogy ti sem számoltok, csak ránéztek, és tudjátok, hogy párban van, tehát kettő
Elnézést az OFF-ért!
(#) Attila86 hozzászólása Máj 19, 2010 /

SO28-hoz textool foglalatot (Bővebben: Link) tudnátok beszerezni? Ha igen, mennyibe kerülne?
(#) Attila86 hozzászólása Máj 19, 2010 /

Ez a pdf amúgy csak nálam nem nyílik meg (vagyis üres)?
Bővebben: Link
(#) (Felhasználó 4577) válasza Attila86 hozzászólására (») Máj 19, 2010 /

Üres.
(#) Norberto válasza Attila86 hozzászólására (») Máj 19, 2010 /

Nálam nem üres.

Az Adobe Reader kiabált nekem megnyitáskor, hogy ezen dokumentum megnyitásához szükséges az egyszerűsített kínai betűkészlet telepítése. Engedélyeztem neki és előkerült a 11 oldalnyi tartalom.
(#) Attila86 válasza Norberto hozzászólására (») Máj 19, 2010 /

Milyen verziójú nálad az Acrobat Reader?
(#) Norberto válasza Attila86 hozzászólására (») Máj 19, 2010 /

Adobe Reader 9.1.3
(#) wolverine14 hozzászólása Máj 19, 2010 /

Jó estét van pár észrevételem a termékekkel kapcsolatban:
1.A kit-ek között van például ez az erősítőKITJ035, ami +-40V tápfeszültséget igényel, de az oldalon nem lehet kapni megfelelő transzformátort.
2.Ehhez aKIT-hez, és még pár másik-hoz nem lehet megfelelő méretű hűtőbordát kapni.
(#) pucuka válasza Norberto hozzászólására (») Máj 19, 2010 /

Angolul van, akkor minek kellett neki a kínai betűkészlet. Nálam is kérte.
(#) Norberto válasza pucuka hozzászólására (») Máj 20, 2010 /

Valószínűleg kínai a gyártó és ott kint kínai PC-ken írták meg a dokumentációt és úgy hozták létre a PDF fájlt, s náluk a PDF-készítő program feltehetőleg kínai fejlesztőkörnyezetű.
(#) hadnagyakos hozzászólása Máj 21, 2010 /

SS495b típusú HALL szenzort tudtok szererezni?
(#) Sir-Nyeteg hozzászólása Máj 21, 2010 /

Mi a különbség ez és ez elemtartó között? Köszönöm!
(#) zmariann válasza Sir-Nyeteg hozzászólására (») Máj 21, 2010 /

Ha minden igaz az egyik print kivezetésű,a másik meg mint a 9V-os elem csatlakozója.
(#) Attila86 válasza Attila86 hozzászólására (») Máj 21, 2010 /

Ilyent tudtok beszerezni?
Kép: Hivatkozás
(csak ne ilyen bugyirózsaszínben!)
(#) zmariann válasza Sir-Nyeteg hozzászólására (») Máj 21, 2010 /

most már jól látható
+info is került fel
(#) zmariann válasza Attila86 hozzászólására (») Máj 21, 2010 /

ez micsoda?
(#) Attila86 válasza zmariann hozzászólására (») Máj 21, 2010 /

Folyasztószer, alkohol vagy hasonló forrasztáshoz szükséges folyadékok adagolására használják. A nevét igazából én sem tudom.
(#) zmariann válasza Attila86 hozzászólására (») Máj 21, 2010 /

Ránézésre nekem is ilyesmi ugrott be,olyan ha lenyomod a pucukát,adagolja a folyadékot?(ha van pucukája )
Tesóm használ ilyesmit aceton adagoláshoz.
(#) Attila86 válasza zmariann hozzászólására (») Máj 21, 2010 /

Igen, ha lenyomjuk akkor adagol egy kis folyadékot. Ilyen pumpás valami...
Következő: »»   40 / 174
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem