Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Nem igazán jó megoldás, mert akkor is fogyaszt, ha nem használjuk...
Na most adtál Matyinak egy évre való poénadagot. Ezek a poénok nagyon az ő stílusát idézik.
Ha Jézust vízbe folytották volna, akkor most akvárium lenne a templomoktetején ? a Fasírt többesszáma a fák sírtak?bocsánat, de ezt nem hagyhattam ki!
A villám nem csap kétszer ugyanoda. Chuck Norris sem. Nincs rá szüksége.
Lemerném fogadni, hogy mindenki távirányítóval kapcsolja be a tv-t.
Van aki ezt már unja és mondjuk hátraszaltóból kapcsolja be egy háti csigolyával. Bővebben: Link
Ez durva. Biztos kellemes lehetett neki, ahogy az a pici TV fejbe vágta.
A férj borotválkozik a fürdőben és morog magának:
- A fenébe! Ezzel a borotvával még a nyakamat sem tudom elvágni! Az asszony beszól neki: - Beadjam a nagy kést? Egyszerűen elképzelni sem tudom - dohog a férj -, hogy mire költöd azt a rengeteg kosztpénzt, amit havonta adok neked! - Nem tudod? - kérdezi felháborodva a feleség. - Akkor csak nézd meg magad alaposan a tükörben! Kovácsné átmegy a szomszédasszonyához. Látja, hogy az éppen a nagy kanapét próbálja átcipelni a szoba egyik végéből a másikba. - De nagy munkába fogtál, Rózsika! Miért nem várod meg, míg hazajön az urad? - Á, dehogy! Még csak az kéne, hogy ő is rajta üljön!
Mindig valahogy így kezdődik...
A feleségem, mikor a tévé elött ültem, megkérdezte: Mit nézel? - A port ... Ezután veszekedni kezdtünk … A feleségem azt mondta, ad egy támpontot, hogy mit szeretne születésnapjára: - Legyen vörös, és menjen 0-ról 100-ra 3 másodperc alatt. Ajándékoztam neki egy piros fürdőszobamérleget. Ezután veszekedni kezdtünk ... A feleségem a tükörban magát nézegetve azt mondta: - Rettenetesen nézek ki, öreg, kövér és ráncos vagyok. Most tényleg szükségem volna egy bókodra! Azt mondtam: - De a látásod nagyon jó ... Ezután veszekedni kezdtünk ... Elkisértem a feleségemet egy osztálytalálkozójára. Egyik volt osztálytársa egyik poharat a másik után ürítette ki, és alaposan berúgott. Megkérdeztem a feleségemet, hogy ismeri-e? Persze, felelte. Együtt jártunk, és mikor vége lett, elkezdett inni, és azóta nem tudta abbahagyni. - És még mindig ünnepli? - kérdeztem. Ezután veszekedni kezdtünk ... A Tescoban megkérdeztem a feleségemet, hogy ne vegyünk-e egy láda sört 15 Euroért. Azt mondta, nem, és anélkül hogy megkérdezett volna, vett valami beauty-krémet 65 Euroért. Mondtam neki, hogy egy láda sör többet segítene abban, hogy szépnek lássam, mint a krém. Ezután veszekedni kezdtünk … Néhány napja megkérdeztem a feleségemet, hogy a házassági évfordulónkon hová mehetnénk. Azt felelte: Valahová, ahol már rég nem voltam. Erre a konyhát ajánlottam. Ezután veszekedni kezdtünk ...
Jó reggelt! - mondtam.
Ezután veszekedni kezdtünk.
Ez valamit tud! Muhaha!!
Azért ezt légyszives még nézd meg.
Szőke a lottózóban:
- Mi az a lottó? - El kell találni 5 számot....b - Értem...és milyen messziről? ___________________________________ A zsúfolt buszra nem fér fel egy férfi. Idegesen elkiáltja magát: - Menjenek már beljebb, annyi hely van még, hogy sakkozni lehetne! Erre a válasz: - Jöjjön csak jóember, úgyis hiányzik egy paraszt! __________________________________________________________ Már hetedszerre sem sikerült eltalálnia a vénámat, nővérke! Döntse már el, hogy most vért vesz tőlem, vagy tetoválni akar. _______________________________________________________________________ Pistikét elküldi az apja: - Fiam, itt van ecset és festék, fessd újra az ablakokat. 20 perc múlva jön is a lurkó: - Apu, a keretet is? ________________________ Miért boldogok a buzik? A szerencse sem mer hátat forditani nekik.... ____________________________________________________ Két béka beszélget az árokparton. - Azért jó, hogy az összes lány megvolt a faluban. - Ja.. De azért a varazsló lányát kihagyhattuk volna... -------------------------------------------------------------------------- - Szerelmespár megy fel a fiú lakására. A fiú már nyitná az ajtót, amikor a lány megszólal: - Tudod, én mindig figyelem, ki hogyan nyitja ki az ajtót. Vannak, akik gyorsan megforgatják a kulcsot, aztán hirtelen kinyitják az ajtót. Ők a szexben is ilyenek, az erőszakosságot pedig nem szeretem. A fiú nagyot néz, de a lány folytatja: - Aztán vannak akik órákig keresik a kulcslyukat. Ők a tapasztalatlanok, őket sem bírom.. Te hogyan szoktad kinyitni az ajtót? A fiú büszkén: - Elsőször is megnyálazom a kulcslyukat. ___________________________ Hajnalban kopognak egy mekkai könyvesbolt ajtaján. A tulajdonos álmosan nyit ajtót. - Mit akar? - Korán van? _______________________________________________________ - Micike! Mi lenne, ha én most elvenném a szüzességét? - Jánoska, akkor maga egy nagy varázsló lenne! _______________________________________________________ A faluba bevezetik a villanyt. Hogy jobban menjen a munka, versenyt hirdetnek az oszlopállító brigádok között. Este a számláláskor: - Első brigád, mennyi? - 8. - Szép munka! - Második, mennyi? - 11. - Ez egész szép teljesítmény! - Rendőrök, mennyit ástatok le? - Kettőt! - Az nagyon kevés, a többiek 8-at és 11-et. - De azok mind kilátszanak. ____________________________________________________________ - Mi az abszolút letargia? - Az, mikor van mivel, van kivel, van hol, de minek? ____________________________________________________________ Kvíz a televízióban: - Tehát, Ön mindent tud a fociról? - Igen. - Jól van. Akkor árulja el nekünk, hogy hány lyuk van a hálón? ____________________________________________________________ Egy ember felhívja az orosz rokonait: - Hány fok van most nálatok? - Mínusz 16. - Jól van akkor, már nagyon aggódtunk, mert itt nálunk a hírekben azt mondták, hogy kint nálatok sokkal hidegebb van! - Jaaa! Hogy kint? Ott -51! ______________________________________________________________ Repülés közben hirtelen leállnak a motorok. A pilóta beleszól a mikrofonba: - Kérjük, mindenki maradjon a helyén, ne nehezítsék meg az azonosítást! Köszönjük! _______________________________________________________________ Egy srác találkozik az erdőben a jótündérrel. - Mivel épp jó kedvem van, teljesítem két kívánságodat. - Csak kettőt? Legyen már három, mindig annyi szokott lenni. - Oké, legyen három. Mi a másik kettő? ______________________________________________________________ Két óvodás beszélget: - Én egy villanyvonatot kérek a szülinapomra. És te mit kérsz? - Tampont. - Az mi? - Nem tudom, de lehet vele síelni, teniszezni és úszni is. ________________________________________________________________ - Mi a különbség az izgalom és a stressz között? - Az izgalom az, ha a feleséged terhes. A stressz az, amikor a titkárnőd az. _____________________________________________________________________ - Mi a hasonló a férfiban és a parkolóhelyben? - Mindegyik foglalt. Ha találsz egy szabadot, az vagy kicsi, vagy fizetős, vagy rokkant. _______________________________________________________________________ - Honnan lehet tudni, hogy egy férfi éppen a szexre gondol? - Lélegzik. _______________________________________________________________ Éjjel két óra van, és Gustavssonéknál csörög a telefon: - Itt Nilsson a szomszédból. Szeretném felhívni a figyelmét, hogy a kutyája mar több mint egy órája ugat. Tegyen valamit, mert így nem lehet aludni! Másnap éjjel kettőkor Nilssonéknál cseng a telefon: - Itt Gustavsson beszél a szomszédból. Szeretném közölni önnel, hogy nekünk nincs is kutyánk! _____________________________________________________________________ A nagyapa megkérdezi az unokáját: - Kisfiam, hogy hívják azt a németet, aki eldugja a dolgaimat? - Alzheimer, nagyapa, Alzheimer! -------------------------------------------------------------------------- - Az orvvadászt tetten éri az erdész: - Mit művel itt? Itt tilos vadászni! - Én csak öngyilkos akartam lenni, de véletlenül a nyulat találtam el... Az ügyeletes tiszt felveszi a jegyzőkönyvet, s közben kérdezgeti a bejelentőt: - El tudná mondani, milyen volt a támadója? - Dőlt belőle az alkoholszag. - Mégis, valami pontosabbat nem tud mondani? - Azt hiszem, körtepálinka volt... Egy rab dúdolgat a cellájában. Az őr rászól: - Mit képzel, egy börtönben énekel? - Dobjon ki ha nem tetszik! Bíróságon: - De hát maga már többször volt büntetve! - Ne legyen ilyen egyoldalú, bíró úr, többször voltam szabadlábon is! Vádlott, miért ad elő nekem ma a történtekről a tegnapitól teljesen eltérő történetet? - Azért bíró úr, mert a tegnapit nem hitte el... Egy házaspárt kirámol egy betörő. A rendőrök idejében elkapják, beviszik a sittre. Fél óra múlva a kirabolt férj beállít az örsre: - Elnézést, beszélni akarok azzal a betörővel, akit most kaptak el! - Miért akar vele beszélni? - kérdi a rendőr. - Azért, mert hajnal 2-kor úgy osont be, hogy a feleségem nem ébredt fel. Érdekelne a technikája. A bíró szigorúan kérdi: - Hány pofont adott a panaszosnak? - Egyet. - De ő azt mondja, hogy ötöt! - Csak egy volt bíró úr, de tekintettel silány testalkatára öt részletben adtam be neki... Szeresd a feleséged gyermekeit, mert lehet, hogy a sajátod is köztük van. Az idegbaj öröklődő betegség. Én is a gyerekeimtől kaptam. Van egy rossz és egy jó hírem: Ön látens homoszexuális... --- Viszont olyan helyes fiú! Tudja, doktor úr, csak azért kezdtem el kocogni, hogy újra lihegést halljak. Pszichológusnál: - Nézze, véleményem szerint ön nem szenved nagyzási hóbortban, megalomániában, vagy szerepzavarban. Önnek szerintem nincsenek identitás problémái. - Értem, de megkérném, hogy álljon fel a székemből, és feküdjön át a díványra, hogy folytathassuk a terápiát. Nem értettem. Mit mondott doktor úr, elmehetek, vagy elmebeteg? Én teljesen egészséges vagyok. A hangok is ezt mondják. Szőke nő a pszichológusnál: - Doktor úr, engem mindenki ostobának tart. - Értem a problémáját. Mondjon el szépen, lassan mindent az elejétől. - Dok-tor úr, en-gem min-den-ki os-to-bá-nak tart... Egy embert bevisznek az elmegyógyintézetbe. - Ön hogy kerül ide? - Elveszett a szemüvegem... - Akkor miért ide hozták?! - Miért? Ide hozták? - Hol voltál? - IQ-teszten. - És milyen lett? - Szerencsére negatív. Egy partin: - Ön pszichológus? - Miért kérdi? - Ön pszichológus. - Melyik a jobb, az Alzheimer vagy a Parkinson? - ??? - Az Alzheimer, mert jobb elfelejteni fizetni, mint kilötykölni a sört. Pszichológusnál: - Csak úgy tudok segíteni, ha szépen elmond mindent a legelejétől kezdve. - Jó. Tehát, kezdetben teremtettem az eget és a földet. - Doktor úr segítsen! A kezem állandóan remeg. - Sokat iszik? - Nem igazán. Állandóan kiöntöm. Ne feledd, hogy egyedi és megismételhetetlen lény vagy. Csakúgy, mint mindenki más. Az a jó az Alzheimer betegségben, hogy az ember minden nap új arcokkal találkozik. - Doktor úr, állandóan azt képzelem, hogy egy macska vagyok. - És mióta képzeli ezt? - Kiscica korom óta. Háromféle ember van: azok, akik tudnak számolni, és azok, akik nem. - Mi történik, ha egy férfi impotens lesz? - ??? - Automatikusan átveszi az irányítást az agya. - Már régóta nagyon zavart, hogy nem tudtam visszatartani éjszaka a vizeletem, úgyhogy elmentem egy pszichológushoz. - És most már vissza tudod tartani? - Nem, de már nem zavar.
Te jószagú málnabokor! Hogy lehet ennyire elázni? Ez a fickó sem tud a földön feküdni kapaszkodás nélkül...
Kösz, ez jó volt!
Szami! Ennyi marhaságot összeszedni nem kis teljesítmény. Gratulálok.
Továbbképzés nők,majd férfiak részére!
Iskolánk felnőttek számára továbbképzést tart. A tanfolyamokat sikerrel teljesítő túlélők bizonyítványt kapnak. Tantervünk nők számára: 1. óra: Hidegben fel, melegben le, avagy hogyan kezelj egy termosztátot. Előadás képekkel, oktatófilmmel. 2. óra: Mi kerül több energiába: lehajtani a vécéülőkét, vagy 3 órát duzzogni miatta? Kerekasztal beszélgetés. 3.óra: Lehetséges elmenni egy ruhaüzlet előtt anélkül, hogy vásárolnánk? Csoportfoglalkozás. 4. óra: Az alapvető eltérések egy női retikül és egy bőrönd között. Felismerési gyakorlat. 5. óra: Hogyan tegyünk fel kérdéseket a reklámok közben, és maradjunk csendben a film alatt? Csoportfoglalkozás. 6. óra: Lehetséges egy jó fürdőt venni 14 különféle szappan és habfürdő nélkül? Szeminárium 7. óra: Egészségügyi felvilágosítás: léteznek gyógyszerek a menstruáció előtti feszültség csökkentésére ; HASZNÁLD ŐKET! Előadás. 8. óra: Tévedtem, a páromnak volt igaza! Tényfeltáró beszámolók. 9. óra: Hogyan parkoljunk le kevesebb, mint 20 perc alatt a biztosító igénybevétele nélkül? Gyakorlati bemutató. 10. óra: Hogyan használjuk a féket anélkül, hogy az összes utas lefejelje a szélvédőt? Gyakorlati foglalkozás. Tantervünk férfiak számára: 1. óra: Hogyan forraljuk fel a vizet? Előadás képekkel, oktatófilmmel. 2. óra: A vécépapír tároló tényleg magától töltődik fel? Kerekasztal beszélgetés. 3. óra: Lehetséges úgy vizelni, hogy a fal és a padló ne kapjon belőle? Csoportos gyakorlat. 4. óra: Alapvető eltérések a szennyes tároló és a padló között. Felismerési gyakorlat. 5. óra: Szennyes edények ; tényleg maguktól repülnek be a mosogatóba? Élménybeszámolók. 6. óra: A távirányító átadása másoknak tényleg a személyiség elvesztésével jár? Csoportterápia. 7. óra: Egészségügyi felvilágosítás: a virágcsokor átadása nőknek nem okoz egészségkárosodást. Előadás. 8. óra: Eltévedtem, útbaigazítást kértem! Tényfeltáró beszámolók. 9. óra: Hogyan maradjunk csendben, míg párunk leparkol? Gyakorlati bemutató. 10. óra: Hogyan legyünk ideális társak a bevásárlásban? Relaxációs technikák, légzőgyakorlatok.
Tehetséges riporterek: Bővebben: Link
A hideg fogalma relatív...
+ 20°C A görögök felveszik a pulóverüket (ha megtalálják) + 15°C A jamaikaiak bekapcsolják a fűtést (ha van nekik). + 10°C Az amerikaiak reszketnek a hidegtől. Az oroszok a kiskertekben uborkát ültetnek. + 5°C Lehelletünk már látszik. Az olasz autók felmondják a szolgálatot. 0°C Amerikában megfagy a víz. Oroszországban a víz sűrűbb lesz. - 5°C A francia autók felmondják a szolgálatot. - 15°C A macska ragaszkodik hozzá, hogy veled aludjon az ágyban. A norvégek előveszik a pulóverüket. - 18°C Oslóban bekapcsolják a fűtést. Az oroszok a szezon végén utoljára utaznak a dácsájukra. - 20°C Az amerikai autók felmondják a szolgálatot. - 25°C A német autók felmondják a szolgálatot. A jamaikaiak kihaltak. - 30°C A hatóságok napirendre tűzik a hontalanok kérdését. A macska a pizsamádban alszik. - 35°C Túl hideg van ahhoz, hogy gondolkozz. A japán autók felmondják a szolgálatot. - 40°C A svéd autók felmondják a szolgálatot. - 42°C Európában már nem működik a közlekedés. Az oroszok az utcán fagylaltoznak. - 45°C Vannak még görögök? - 50°C A szemöldökök megfagynak két pillantás között. Alaszkában a fürdőszobák kisablakát fürdéskor becsukják. - 60°C A jegesmedvék délebbre vonulnak. - 70°C A pokol befagyott. - 73°C A finnek menekítik a Mikulást Lappföldről. Az oroszok felveszik a füles sapkájukat. - 80°C Az oroszok nem veszik le a kesztyűjüket még a vodka pohárba öntésekor sem. - 114°C Az alkohol megfagy. Az oroszok igazán dühösek.
Csőtörés van egy orvos villájában. A doki épp telefonon beszél egy ismerős vízvezeték szerelővel:
- Azonnal ugorj kocsiba, csőtörés van nálunk, a pincében már minden úszik! - Nem mehetek. Tudod, hogy ünnepelünk. Itt vannak a gyerekek, az egész rokonság, hívjál valaki mást. - Bezzeg mikor beteg valaki a családból, mindig engem hívsz, és én mindig szó nélkül indulok. - Igazad van, már indulok is. A vízvezeték szerelő megérkezik, kinyitja a pincébe vezető ajtót, és a harmadik lépcsőfokról bedob a vízbe két aszpirint és így szól: - Ha hétfőig nem apad le, hívjál vissza!
Két férfi beszélget:
- Kénytelen leszek kivándorolni ebből az országból! - Miért? - Korábban tiltották a homoszexualitást. Most megtűrik. Én nem várom meg, amíg kötelező lesz!
mondjak 1 faviccet?
reccs!
1 jobbat?
igen!
na jó! a legjobbat?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |