Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
szamóca!
Küldök egy kis bulizenét, a felhők elűzésére, a jóhangulat meghozására! ![]() Bővebben: Link Szerencsére egy állókép van a klip helyén, úgyhogy llaci56 még csak a kalimpálásokat vagy mozgásokat se kell végignézze. ![]()
Nagyon tetszik az oldal dizájnja a kapcsolások ajánlója nagyon jó lett.
![]()
Ha már elmentek a felhők, jöhet a "Garden Party"
Ezt Laci is nyugodtan meghallgathatja. A klippben nincsenek a nyugalom megzavarását előidéző képi és hanghatások. ![]()
Garden Party Magas Tátra Verzsön, némi szívmelegítővel a végén.
![]()
Megmutatom a gyíkom... Kb. 3,5cm-es
![]() Idézet: „(Nem félreérteni!)” Miért, középen ez is lyukas ![]() ![]()
Én meg a mai vacsimat mutatom meg: Hagymás - kapros - borsos - sonkás tojás kis tejjel, pirospaprikával meghintve a tetején. Hozzá kis kenyér és sok csemegeubi.
![]()
A tej minek bele? Egyébként jól néz ki.
A bors az még passzol is, node a kapor... :eek2:
De ha úgy esik jól, akkor jó étvágyat hozzá! :buck:
A kapor az uborkás üvegben van- gondolom.
Én ma nem is vacsoráztam! Most ittam meg egy bögre Neocitránt,mert kezdem unni az orrfújkálást.
![]() Alaposan lezsibbasztott,valami altatós cuccot is belekeverhettek! :peace: De nem baj,általában segít,legalább rendesen fogok aludni. ![]() Idézet: „Én ma nem is vacsoráztam! Most ittam meg egy bögre Neocitránt,mert kezdem unni az orrfújkálást.” Én az orrfújással vagyok így. Már 5 éve nem kellett ilyet művelnem, nem hogy maaa. ![]() Cserébe viszont vacsoráztam. :yes:
Mit lehet ezen félreérteni?
Gyik -> Gyakran ismételt kérdések
Ezt szerettem volna linkelni. A hetvenes években ezek a félig afrkai-félig angol zenekarok sajátosan ötvözték a két kontinens zene világát, hisz valljuk be, a "Sunshine day" sem egy megszokott "rakenroll" szám, van benne egy kiss jazz, meg funky, és még "valami". Az a "valami" az afrkai kontinens. Nem mellesleg, a mai napig aktívak. A kép a wikipedia-rol való.
A megkívánt mennyiségű szalonnát (azért ne fél disznyó legyen
![]() Jó étvágyat! Recept by: Action2K, csapjunk össze valamit módra. ![]()
Valaki szánjon meg egy tippel! A gondom az, hogy van egy excel táblám és abban nevek vannak. Egy azonos név többször is előfordul(hat). Ki kéne gyűjtenem egymás alá a neveket (a nagy kupacból). Persze ezt valami függvénnyel kellene. (...és persze egy név csak egyszer szerepelhet) Egyszerűen képtelen vagyok rájönni a megoldásra...
![]()
Pakold át adatbázisba, és ott SQL lekérdezéssel megoldható. Excelben nem tudok ilyent, max valamilyen irgalmatlan makróval.
Köszi, de egy átlag (l)usernek kellene képletet adnom. Ő egy "gyári" táblában dolgozik és nem nagyon tudnék sql-ben és/vagy adatbázis kezelővel importálni-exportálni...
Köbmester! Köszi. A sünözés már megy a képlet nem működik. ![]()
Huhh. Már azt hittem, hogy eme elrettentő ábrázatú süntöl 20mp alatt a helyükre állnak a nevek a táblázatban.
![]()
Az ABC sorrendbe rendezéssel még nem lenne gond, hisz a sorok/oszlopok könnyen rendezhetők mindenféle függvény nélkül, de a többszörözések már nem ilyen könnyen kiszedhetők.
![]() Ráadásul nem alkalmazható az eredeti táblázatban az átrendezés.
És ha szűréssel próbálkoznál? A kérdéses oszlopban beállítod az automatikus szűrést, megjelenik a címsorban egy lenyitható fül, akkor egymás alá kerülnek az adatok rendezve, kiszűrheted az azonosakat. Az egész művelet az eredeti táblázatot nem érinti, csak ha törölsz.
Végül is rájöttem. Az irányított szűrőnél van olyan, hogy egyedi rekordok... Köszi
Konjugáltam nézi ezt a képet.
- Nekem is kell ilyen - mondja. - De védett állat. - Nem baj, én megvédeném - jelenti ki határozottan.
Én némileg egyszerűbb receptet tudok. Fél liter tej, 2 evőkanál cukor, 4 evőkanál búzadara. Felőzni, kihülni hagyni, és kész a finom tejbepapi ebédre.
![]() Idézet: Zoli, a recepted nem jó. Kihagytad a gittet, illetve sziloplasztot ízlés szerint. Egészen megbolondítja. „üvegestől jobban pirítsd le” ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |