Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1201 / 3616
(#) Norberto hozzászólása Jún 1, 2010 /

szamóca!

Küldök egy kis bulizenét, a felhők elűzésére, a jóhangulat meghozására!

Bővebben: Link

Szerencsére egy állókép van a klip helyén, úgyhogy llaci56 még csak a kalimpálásokat vagy mozgásokat se kell végignézze.
(#) radocziandras hozzászólása Jún 1, 2010 /

Nagyon tetszik az oldal dizájnja a kapcsolások ajánlója nagyon jó lett. Grat hozzá akárki is csinálta.
(#) Action2K válasza Norberto hozzászólására (») Jún 1, 2010 /

Ha már elmentek a felhők, jöhet a "Garden Party"
Ezt Laci is nyugodtan meghallgathatja. A klippben nincsenek a nyugalom megzavarását előidéző képi és hanghatások.
(#) Müszi válasza Action2K hozzászólására (») Jún 1, 2010 /

Ez tök jó szám, szeretem
(#) Action2K válasza Müszi hozzászólására (») Jún 1, 2010 /

Garden Party Magas Tátra Verzsön, némi szívmelegítővel a végén.
(#) szamóca válasza Norberto hozzászólására (») Jún 1, 2010 /

Gyerekként úgy énekeltem hogy "Papa mamarapítú"
origi
(#) vicsys válasza szamóca hozzászólására (») Jún 1, 2010 /

Megmutatom a gyíkom... Kb. 3,5cm-es (Nem félreérteni!)

gyík_1.JPG

(#) Müszi válasza vicsys hozzászólására (») Jún 1, 2010 /

Idézet:
„(Nem félreérteni!)”

Miért, középen ez is lyukas
(#) Action2K hozzászólása Jún 1, 2010 /

Én meg a mai vacsimat mutatom meg: Hagymás - kapros - borsos - sonkás tojás kis tejjel, pirospaprikával meghintve a tetején. Hozzá kis kenyér és sok csemegeubi.

Vacsi.JPG

(#) nagy hoho válasza Action2K hozzászólására (») Jún 1, 2010 /

A tej minek bele? Egyébként jól néz ki.
(#) Norberto válasza Action2K hozzászólására (») Jún 1, 2010 /

A bors az még passzol is, node a kapor... :eek2:

De ha úgy esik jól, akkor jó étvágyat hozzá! :buck:
(#) nagy hoho válasza Norberto hozzászólására (») Jún 1, 2010 /

A kapor az uborkás üvegben van- gondolom.
(#) scooby_ válasza Norberto hozzászólására (») Jún 1, 2010 /

Én ma nem is vacsoráztam! Most ittam meg egy bögre Neocitránt,mert kezdem unni az orrfújkálást.
Alaposan lezsibbasztott,valami altatós cuccot is belekeverhettek! :peace: De nem baj,általában segít,legalább rendesen fogok aludni.
(#) Norberto válasza scooby_ hozzászólására (») Jún 2, 2010 /

Idézet:
„Én ma nem is vacsoráztam! Most ittam meg egy bögre Neocitránt,mert kezdem unni az orrfújkálást.”

Én az orrfújással vagyok így. Már 5 éve nem kellett ilyet művelnem, nem hogy maaa.

Cserébe viszont vacsoráztam. :yes:
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Jún 2, 2010 /

(#) llaci56 válasza vicsys hozzászólására (») Jún 2, 2010 /

Mit lehet ezen félreérteni?
Gyik -> Gyakran ismételt kérdések
(#) DuMatyi válasza DuMatyi hozzászólására (») Jún 2, 2010 /

Ezt szerettem volna linkelni. A hetvenes években ezek a félig afrkai-félig angol zenekarok sajátosan ötvözték a két kontinens zene világát, hisz valljuk be, a "Sunshine day" sem egy megszokott "rakenroll" szám, van benne egy kiss jazz, meg funky, és még "valami". Az a "valami" az afrkai kontinens. Nem mellesleg, a mai napig aktívak. A kép a wikipedia-rol való.
(#) Action2K válasza nagy hoho hozzászólására (») Jún 2, 2010 /

A megkívánt mennyiségű szalonnát (azért ne fél disznyó legyen inkább csak 1-2 szelet) csíkokra vágjuk, s egy evőkanál olajon "tepertősre" sütjük, miközben a zsírjából is kisűl egy jó adag. Ezután kivesszük a serpenyőből, s a zsírjában elkezdünk egy kisebb fej, apróra kockázott vöröshagymát üvegesre sütni. Ekkor 1-2 csipet borssal meghintjük, s visszaborítjuk a kisült szalonnát, s visszahevítjük. Ezen műveletek közben, egy kis csokor friss kaprot apróra metélünk. Ezt hozzá adjuk a felverés közbeni 2-3 tojáskoz, amihez 2-3 evőkanálnyi tejet is adtunk. Az ílyen módon, könnyed, haboskásra vert tojást ráborítjuk a visszahevített szalonnára, majd kisebb keverések mellett keményre sütjük. tálaláskot a tetejét meghintjük őrölt pirospaprikával. Ha a szalonna nem eléggé sóban pácolt, akkor ízlés szerint utólag sózandó. A jófajta zsíros étel mellé ajánlott a savanyú uborka, vagy valamilyen savanyúság. Illetve még száraz vörösborral is öblögethető.
Jó étvágyat! Recept by: Action2K, csapjunk össze valamit módra.
(#) vicsys hozzászólása Jún 2, 2010 /

Valaki szánjon meg egy tippel! A gondom az, hogy van egy excel táblám és abban nevek vannak. Egy azonos név többször is előfordul(hat). Ki kéne gyűjtenem egymás alá a neveket (a nagy kupacból). Persze ezt valami függvénnyel kellene. (...és persze egy név csak egyszer szerepelhet) Egyszerűen képtelen vagyok rájönni a megoldásra...
(#) Action2K válasza vicsys hozzászólására (») Jún 2, 2010 /

Pakold át adatbázisba, és ott SQL lekérdezéssel megoldható. Excelben nem tudok ilyent, max valamilyen irgalmatlan makróval.
(#) vicsys válasza Action2K hozzászólására (») Jún 2, 2010 /

Köszi, de egy átlag (l)usernek kellene képletet adnom. Ő egy "gyári" táblában dolgozik és nem nagyon tudnék sql-ben és/vagy adatbázis kezelővel importálni-exportálni...
Köbmester!
Köszi. A sünözés már megy a képlet nem működik.
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 2, 2010 /

Huhh. Már azt hittem, hogy eme elrettentő ábrázatú süntöl 20mp alatt a helyükre állnak a nevek a táblázatban.
(#) Action2K válasza vicsys hozzászólására (») Jún 2, 2010 /

Az ABC sorrendbe rendezéssel még nem lenne gond, hisz a sorok/oszlopok könnyen rendezhetők mindenféle függvény nélkül, de a többszörözések már nem ilyen könnyen kiszedhetők.
(#) vicsys válasza Action2K hozzászólására (») Jún 2, 2010 /

Ráadásul nem alkalmazható az eredeti táblázatban az átrendezés.
(#) pucuka válasza vicsys hozzászólására (») Jún 2, 2010 /

És ha szűréssel próbálkoznál? A kérdéses oszlopban beállítod az automatikus szűrést, megjelenik a címsorban egy lenyitható fül, akkor egymás alá kerülnek az adatok rendezve, kiszűrheted az azonosakat. Az egész művelet az eredeti táblázatot nem érinti, csak ha törölsz.
(#) vicsys válasza pucuka hozzászólására (») Jún 2, 2010 /

Végül is rájöttem. Az irányított szűrőnél van olyan, hogy egyedi rekordok... Köszi
(#) gg630504 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 2, 2010 /

Konjugáltam nézi ezt a képet.
- Nekem is kell ilyen - mondja.
- De védett állat.
- Nem baj, én megvédeném - jelenti ki határozottan.
(#) DuMatyi válasza Action2K hozzászólására (») Jún 2, 2010 /

Én némileg egyszerűbb receptet tudok. Fél liter tej, 2 evőkanál cukor, 4 evőkanál búzadara. Felőzni, kihülni hagyni, és kész a finom tejbepapi ebédre.
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 2, 2010 /

Idézet:
„üvegestől jobban pirítsd le”
Zoli, a recepted nem jó. Kihagytad a gittet, illetve sziloplasztot ízlés szerint. Egészen megbolondítja.
(#) szamóca válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jún 2, 2010 /

Következő: »»   1201 / 3616
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem