Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Tápellátás nagyon nehezen megoldható!Autóba inkább más kapcsolást javasolnék,de 100W az elég bonyolult
szinte tudtam, hogy kocsiba kell, "villogni"
Javaslom nézz körül "limlomosnál"lehet találni kis hibával elég komoly erőlködőket Én haveroknak javítottam pár iyen cuccost és szerintem pár ezret bőven megértek!Ha építesz az elég húzós árban lenne!
A relével sorbakötsz egy megfelelő kapacitású elkót, amivel párhuzamosan van egy 1megás ellenállás.Minél nagyobb az elkó és/vagy a tápfesz annál nagyobb a késleltetés. 24V-on kb 100µF elég.
Sziasztok.
Egy nagy kérésem lenne, a neten már mindenhol kerestem, de nem találtam. Infocus cablewizard, vagy cablevizard2, vagy cablewizard2 lite kapcsolási rajzát, lábkiosztását.
Üdv mindenkinek!
Konektor földelésének gyors teszteléséhez keresek valami egyszerű földelés indikátort. APC villámvédős konektorokban van, de rajzot nem találtam. Segítséget kérnék. Köszi
Mit szeretnél hajtani a kocsiban 4x100W-tal?
Nagyon szellemes!
Akkor én is az leszek! Milyen hangszórót (hangfal a szobában van...) ???
Sziasztok!
Meg van valakinek a Powerstate Ft-100 erősítő kapcs. rajza? Köszönettel: Chip
Sziasztok!
Blaupunkt BSA 247 végfokhoz keresek kapcsolási rajzot. Köszönöm!
Idézet: téma ide áthelyezve! „"Blaupunkt BSA 247 végfok rajz"”
Sziasztok!
Kersném a H3015 orosz szkóp kapcsolási rajzát lett vele egy kis bibi és nem tudok rájönni a hibájára, igy egy rajz nagy segítség volna.
üdv!
elektroakusztikus gitárhoz keresek valamilyen aktív kapcsolást, jó lenne, ha valaki tudna segíteni, meglehtősen sok helyen kerestem már, de nem nagyon találtam. előre is köszi!
Sziasztok!
Nekem 45voltos egyenáramból 12Volt kéne egy relé tálálásához. (erősítőbe kéne védőáramkörhöz) Betehetek egy 7812-est, vagy már túl nag a bemenő fesz? Hogy tudnám megoldani? Köszi Zoli
üdv!
nekem vmien egyszerű, de mégis jól működő kapcsolási rajz kellene fordulatszám szabályzáshoz! konkrétan szgépbe szeretném beépíteni a ventik vezérléséhez! áram meg fesz az végülis van elég . Tehát olyan kell amit a lehető legalacsonyabb értékig is levihetem de ugyan akkor maxra is fel lehetne tekerni! Remélem érthető voltam
A stabok ezt a feszt már nem bírják ki. Szerintem a legjobb megoldás az esetedben egy méretezett soros ellenállás lenne.(Pl.: 800 ohmos tekercsellenállású relé esetén ami 12 voltos feszre húz meg 2,2 Kohm lenne jó) Én már több helyen alkalmaztam ezt a megoldást de ezidáig miníg bevált.
Nézd meg ezt az oldalt, én ezt használom
http://www.solorb.com/elect/pwm/pwm1/
Próbálj LM2576T HVT-t asszem 60V-ig bírja a strapát.Jobb mint a 7812 Igaz kapcsi üzemű lehet kicsit zajos lesz.Adatlapon van kapcsi rajz.Esetleg 2db 24V-os relé sorba...
Csak nem a relé a gond, hanem az ezen az oldalon lévő hangfalvédő kapcsolás megy 12 voltról.
(ha jól tudom)
A 7812 max. bemenő feszültsége 27V lehet!
esetleg még vki a (#73209) hszra?? amit válaszoltak rá az is jó lenne csak sztem egy ilyen kis dolog miatt ilyen bonyolult kapcs... hát nem tom....
Én megépítettem ezt a kapcsolást, és kitűnően műxik.
Én is megépítettem, két példányban. De ha jól értettem az LM317 esen esik a feszültség, ezért a venti nem fog maxon forogni. Frankye, nálad megy maxon a venti? Vagy ha nem, hogy lehetne kiküszöbölni?
Ööö... Az az igazság, hogy csak "hangról" tudom megmondani mennyit pörög, mert ebben még nincs fordulatszám-mérő. (Régi típus, de megbízható.)
A hang alapján maxon megy, de azért mérget nem vennék rá. (Ja, és a feszt sem mértem meg...) De abban van valami, hogy a 317-esen esik valamennyi fesz!
Sziasztok!
Szereztem egy Sony TA-F120 -as erősítőt, elég ócsón hál'Istennek, csak az egyik potija szarkodik. Na de a lényeg, amit ebben a topicban már sokan megtettek, egy kapcsolási rajzra lenne szükségem hozzá. Neten, csak fizetősök vannak sajnos. Van esetleg valakinek. Ez elég népszerű erősítő... :help: Köszi előre is
Kapcs rajzot keresek egy Philips 28PT4403˛00 Tv-hez, legalább a tápegység alkatrészcsoport kellene!
Ha tudtok, segítsetek! Előre is köszi! fdodo |
Bejelentkezés
Hirdetés |