Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Ja, szólhatnának a Microchipes kollégáiknak, hogy segítsenek már be, mert nem boldogulnak a procigyártással.
Ez nem ezen múlik! Nem a tényleges legyártás a gond, hanem az alapanyag (szelet) hiánya.
A MicroChip is csak azért lehet nagyfiú, mert (egyébként szerintem teljesen jól döntést hozva) nem húzta be a kéziféket a válság első szelére. Egyébként nem is csak az Atmelnél van ám gond, pl. a Texas Instruments sem tud 78L05-öt szállítani 3 hónapon belül, pedig ők azért nem ma kezdték a szakmát.
Sziasztok!
Tegnap délután 14:13-kor kaptam egy SMS-t, miszerint átadták a futárnak a rendelésem, és még most sem tudom nyomonkövetni a csomagot, mert azt írja, hogy a csomagszám nem létezik a rendszerben. Lehetséges, hogy ők még alszanak, vagy homokszem van a gépezetben?
A csomagszám létezése nem egyenlő azzal, hogy a GLS fel is dolgozta azt.
A csomagszámot a rendszer a csomag felvitelekor adja (matrica, stb miatt) és ez a csomagszám akkor élesedik amikor a GLS-es ember átvette a csomagot, vagy az első HUB beszkenneli. És erre még rájön pár óra késés, a szinkronizálások - adatfelkerülések miatt.
Igaz! Csomagszám nélkül is megérkezett.
szerk.: A páka is kifogástalan!
Az ellenállásokhoz nem lehetne egy olyan szűrőt tenni, ami aszerint szűri, hogy 2 vagy 3 raszteres?
Illetve egy gyártó szerinti szűrés is kellene. Eddig csak Lomex-es Yaego ellenállásokat használtam, egységesen mindenhol, ugyan olyan háttérszínnel. Szeretnék tőletek venni ellenállásokat , láttam, hogy nálatok is van ilyen egységes, csak Royalohm, ezt a márkát szeretném szűrni.
Kerámia kondenzátor RM2,5 NP0
Mit jelent az, hogy NP0?
Hőmérsékletre nem változtatja a kapacitását.
(Negative Positive Zero (zero=0))
Köszönöm!
Az ellenállás szűréses dolognak utána tudsz nézni?
Szívesen
A 0,25W 5% és 0,6W 1% 3 raszteres, a 0,4W 1% 2 raszteres, így ezt ebből ki tudod szűrni, a gyártó szűrése szerintem azért nem megoldható, mert ahány beszállító, annyiféle gyártó, és kicsit macerás lenne gyártóra bontani.
Ez a tokmány milyen átmérőjű tengelyre való?
Ennek a forrasztópákának mi a pontos típusa? SL20N/30N?
Sold Iron/N
SL20N/30N állomáshoz passzol.
Lengő szivargyújtó aljzatot be tudtok szerezni?
Éppenséggel lehet róla szó.
Bővebben: Link
Köszi az egyeres vezeték bevezetését! Csak így tovább!
MC-E LED és foglalat(!) engem is érdekelne! Kellene valami izmos világítás a bringára... A 430lm-es MC-E -vel ki is békülnék.
Köszönöm!
Bővebben: Link
Itt a pdf a főoldalra mutat, gondolom a fájl hiányzik...? Érdeklődnék, hogy mikorra várható PIC16F886? Remélem nem járok úgy mint a PIC16F690-nel. :eeknoes:
Ez a próbapanel mikorra várható, hogy lesz? Már nézegetem egy ideje, és úgy látom, jó néhány napja nincs belőle. Köszönöm.
Erre én is kíváncsi vagyok. Rendeltem belőle egyet, nem vettem észre, hogy nincs.
Hát ha van "Az év webáruháza" vagy valami hasonló díj akkor bátran nevezzetek rá! Nem csak hogy a HEStore-ban lehet alkatrészeket kérni, volt már hogy a megrendelés feladása után még aznap, két órán belül(!) már megkaptam a rendelésemet. Ma pedig fölhívtak hogy hogy vált be a folyasztószer-adagoló amit legutóbb rendeltem, lehet-e használni stb...
Legközelebb nem is tudom... megkérdik hogy meg vagyok-e elégedve a HEStore-ban vásárolt tranzisztor zajával vagy hogy elég nagy-e az egyenáramú áramerősítési tényezője, mert ha esetleg nem akkor átállíttatják kicsit a gyártósorokat a Szilikonvölgyben. Mariannak megígértem hogy teszek fel képet a munkahelyemről kapott folyasztószer-adagolómról, íme:
Nem bánjuk, ha az ügyfelek elégedettek.
A mostani faggatózásnak az a magyarázata, hogy az FA-1-es termékünk nem kifejezetten annak készült, mint aminek áruljuk, unszolásra tettük fel, s szeretnénk megbizonyosodni róla, hogy másokat nem vágunk-e át vele, mert azt igazán nem szeretnénk, akkor inkább beszüntetjük a forgalmazását.
Boldog lennék, ha tudnám, méginkább pedig, ha kedvező válaszom lenne rá.
Jelen állás szerint "érkezik"... már több, mint egy hónapja. Nem vagyunk túl boldogok, mert nincs tracking hozzá.
Köszönöm szépen a választ!
Legfrissebb híreink szerint már a VÁMon van, pár nap, míg átengedik.
A tokmány 2,3mm-es tengelyre megy, de fel is lehet fúrni. Az AK-61 kapcsoló elég trükkös, első olvasatra önmagában nem is alkalmas a feladatra. Este igyekszem majd feltenni a bekötését és akkor lehet rajta agyalni. |
Bejelentkezés
Hirdetés |