Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Melyik része aranyos?
Nekem a feje tetszik. Meg azok a pici tappancsai.
Sziasztok, elnézést az eltűnésért, csak összejött pár probléma, (meló, család, baleset, hasonlók), de igyekszem úrrá lenni a káoszon.
Még nem rendeződtek teljesen a dolgaim, csak a fiam szólt, hogy kitiltották az oldalról, IP-cím egyezés miatt, ezért jöttem, teljesen kiment a fejemből, hogy ide is be kellene már nézni, pláne a találkozó miatt. Egy előfizetésen és egyazon routeren vagyunk, úgyhogy melós lenne máshonnan nyomulnia. Ha ez nem probléma, és megoldható, az jó lenne. Ő simpi-féle témákban nyomul (NA, HG-lámpák, ilyesmik).
Én nem hiszem, hogy az ip-nek bármi köze lenne, a bejelentkezéshez, bár a többiek biztos jobban tudják mi a baj...
Esőmentes szép napot!
Mindenki alszik még, vagy csak elszoktam attól, hogy ilyenkor még kevesen vannak?
Még nálunk is bokáig ér a sár, pedig dombtetőn lakom. Nem is tudom mit kéne ültetni a kertbe, mert a rizsnek ugyan jó volna a sok víz, de ahhoz meg hideg van. Azért bízom benne, hogy lesz még nyár is. :yes:
Hát igen... Nem nagy biznisz manapság öntözőberendezéseket árulni.
Ha nálam is megtelik a kút nagy baj lesz, mert 33m mély és eddig csak az alsó 60cm-en volt víz. Mondjuk az idén nem mértem.[OFF]A másról meg csak annyit, nekem is elegem van az egészből.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem informatikával kapcsolatban. Szóval van egy laptopom rajta windows7-el. Na most a laptopon nincs külön gomb alvásra. Valahol tudok beállítani olyan, hogy egy billentyű parancsra elaludjon a gép? Ha iigen hol?
Azon könnyű segíteni. Gumicsizmát és csónakot kel helyette árulni.
Start menün jobb klikk > Tulajdonságok > Start menü fülön van egy olyan, hogy: "Főkapcsoló megnyomásakor"
Az értékét állítsd "Alvó állapot"-ra és ha a laptopod bekapcsoló gombját megnyomod, elmegy szépen aludni.
Ezt hívjuk profilváltásnak. Az alkalmazottak meg mehetnek átképzésre.
Ezzel próbáltad már? Bővebben: Link
Engedélyeztem a thiefoner felhasználót.
Szia!
Azt tudom hogy át lehet állítani, de én azt is használom, kikapcsolásra ugye... Szóval valami olyan kéne hogy lenyomok 2vagy 3 gombot egyszerre amire beállítom és elalszik. Próbáltam Action2K ötletét is, de attól inkább a hifi aludt el... Tehát ilyet, hogyan lehet beállítani?
Na, ez jó ötlet. Majd mindjárt ki is próbálom. Köszönöm szépen .
Igen, még valami. Itt jobb alsó sarokban a "kis zászló" mindig mondja az aktuális teendőket. Most épp azt akarja, hogy készítsek biztonsági mentést a windowsrol. Ezt el is kezdtem, és hirtelenjében létrehozott egy 23GB-os képfájlt magáról. Ez a biztonsági mentés nagyon fontos?, érdemes meghagyni?, mert ez a 23GB egy vicc... Üdv.:Gergő
Ez valami irtózatos hogy mekkora ba***k vannak
Bővebben: Link
Akartam bele rakni valamit, de lusta voltam, meg így olyan letisztult... :yes:
Tényleg gyönyörű kép, de az elektronikához - ahogy köb.. is írta - nem sok köze van.
Ez egy elég régi kép, azóta már elpusztult szegény. :sir:
Szép nem volt szegény de azért kár érte.
Igen, de még mindíg nem tudom, mi az a bauxitleves, vagy főzelék. Én a suliban a bauxitot nem ételnek tanultam. Bár a mai modern reformkonyhák... Ki tudja?
Na és akkor mit eszel helyette ebédre?
Nekem mára tejfölös csirkét nokedlival pakolt az asszony. :finom: [OFF] Szerintem jobb mint a bauxit leves.
Finom! Nálam tojásos paprika, rántott tök, rántotthús, főttkrumpli átsütve, sajtal, vecsési savanyúsággal.
Ja, amúgy nálunk nyár van.
Mindent felfaltam, mint egy farkasfalka. Úgyhogy már itt is nyár van.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |