Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elektronikus rovarcsapda
Témaindító: Neszeszellem, idő: Jún 27, 2006
Témakörök:
Átlátszó dobozt csak azért nem írtam, mert gondoltam sokat "kopogna" a falán míg megtalálná a bejáratot
![]()
Sziasztok!
Bocsi hogy akadékoskodok de Macrolepidoptera és Coleoptera- fajokkal foglalkozom már pár éve úgyhogy tudom mire lenne szükségem egy Fábián-féle fénycsapda amit a magyar lepkészek használnak már vagy húsz éve (szóval bevált ![]() ehez csak egy 75Ah autó aksiról szeretnék üzemeltetni egy 18 Wattos UV neont de ahogy mondom kezdő vagyok az elektronika terén ![]() Ami meg a helyesírásomat illeti azzal nem érdemes foglalkozni, mert ennél csak rosszabb ![]()
Szia!
Mint mondatam pár éve már rovarokkal foglalkozom, úgyhogy lehet hogy tudnék neked segíteni ![]() de elmondanád, hogy milyen rovarokat szeretnél fogni. Ha tudok valamiben akkor segítek!!!
Szerintem igen de ha lehet minél egyszerűbben
![]()
Ezekről a kapcsolásokról kapcsolásokról még nem hallottam jót... Ha a kommentjeit is megnézitek, még nem igazán működött!
Szétnézek az oldalon, hátha találok valami bíztatóbb kapcsolást. ![]()
Fénycső 6-12V ról.Bővebben: Link
Szia!
Én csak neked akartam egy ötletet adni, hogy egy próbát megérhet az elképzelésem ![]()
Szia!
Hát én a BSS kommentjeibe nem hiszek. Össze se lehet hasonlítani a színvonalat az ittenivel ![]() A legjobb megoldás viszont szerintem is a simpi ötlete. Nagyon olcsón lehet kapni autós invertereket, LCD monitor invertereket és kész kit-eket. Nem éri meg vele foglalkozni, főleg ha a kérdező-nek nem is az építés a lényeg hanem egy másik szép hobbi.
Sziasztok!
Akkor úgy gondoljátok, hogy nem lenne értelme építgetnem? Ami azt illeti még 1 tranzisztor nyákba való forrasztása is óriási probémát okozott nekem (több tranzisztor is kiégettem ![]()
Ha mrgcsinálom azt az IC-es áramkört akkor elvileg menne erről 1 18Wattos fénycsőőő???
az jó lenne :yes:
MI AZ A Közepes Sárga inverter trafó?
(egyik boltba sem tudták mi az ![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 1, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |