Fórum témák
» Több friss téma |
Olyan kérdésem van, hogy a TM1628 tipusú ic-ről tud valaki valami adatlapot mutatni valamit? kerestem a google-val, átnyálaztam 12 oldalt, de a legtöbb amit sikerült elérnem, egy ÜRES pdf letöltése! Annyit tudok róla, hogy egy dvd lejátszó led kijelzőjének a meghajtó ic-je, és szeretnék vele valamit kezdeni! Mármint úgy értem, hogy a kijelzőt szeretném saját magam elképzelése szerint működtetni, mert jelenleg egy dvd lejátszó által kapott jel alapján írkálja ki a dolgokat!
Ezt láttad már:Bővebben: Link? Itt csak egy rajz van, de kiindulási alapnak talén elég.
Sziasztok!
Találtam egy marokkal ebből az alkatrészből, azt hiszem ez valamilyen dióda, de nem tudjátok, hogy mekkora áram mehet át maximálisan rajta? Előre is köszi.
Igen, de nem találtam, de most megnéztem megint, és találtam egy táblázatot, valahogy az előbb átugrottam rajta Ahogy látom igen szép áramerősségeket kibír, nekem felekkora is elég lenne.
Az nem baj, ha nagyobb áramot bír, sőt!
Hello!
István hozzászólását olvasva, rájöttem, hogy nem kell ennek kimondottan "TM"-nek lenni, és láss csodát.. üdv! proli007
Régi Tesla dióda. Mellékelem az eredeti adatlapot.
Üdv!
Kiszedtem a régi kocsimból valami kicsi doboz félét. Na most nem tudom hogy mi ez, én úgy gondolom hogy feszültség szabályzó. Amit kitudtam olvasni nagyjából ezt: az alján 12v 20A. Csatoltam egy képet, ilyen az alja. A kocsi egyébként Ford Sierra 2.3D. Előre is köszi a válaszokat!
Sziasztok! A segítségetekre lenne szükségem. Van egy videó tápegységből bontott dióda hidam. A következő van ráírva: SK RB40 262c. A kérdésem az lenne, hogy kb hány amperes lehet?
Szia.
Én azt találtam, hogy 4A 1000V. A mérete utal erre?
Lehetsédes, hogy tudja a 4A-t de nem biztos.
Lehet hogy tudja a 4A-t de nem biztos. Itt találtam.
Kérlek használd a Válasz gombot mert a modik leszidnak.
sziasztok
van egy hét szegmenses LED kijelzőm. Piros, két tizedesponttal 18,95*12,61 mm-es A jelölések rajta: QDSP -3768 alatta 147 b szeretném tudni az adatait. Főleg a lábkiosztástegyik oldalán 3+2 a másikon 2+4 láb van köszi
Hali
Ki lehetne merni valami diodavizsgaloval, vagy 5 volt DC es egy 1k ellenallassal. Kb ilyen lehet a kiosztasa, de nem tudom CA vagy CC tipus. Udv Vili
Helló
Találtam egy dm74s287n fajtájú IC-t. Nem tudom hogy foglalkozott e már valaki ilyennel vagy valaki meg tudná e mondani hogy mire való.(Az angol leírásokból nem tudtam sokat kivenni)
Pontosan hogyan is kellene ezt csinálni? Nem teljesen értem.
Szia!
Nézd meg, hogy hogyan kell csinálni: Távirányító teszt
Hello!
Nincs ebben semmi varázslat. Csak Te nem látod az infrát, de a kamera igen. Bekapcsolod aztán pofán világítod vele. Láthatod a kijelzőn, hogy hogyan adja le a kódcsoportokat.. üdv! proli007
Szia, láttál már ködfénylámpát? Vagy stabilizátor csövet?
Szia! "teodor" hívta föl a figyelmemet a kérdésre.
Első ránézésre valóban G-M csőnek tűnik. Azért vagyok bizonytalan,mert az valóban ilyen felépítésű,csak szokott lenni egy csillám ablak rajta. Mindez a tiéden nincsen. A feliratot jó lenne láthatóbban. Ha orosz(szovjet), akkor látok esélyt kitalálni: mifene. Lehetne mondjuk fotocella is; mozigépészeti kivitel ? ? A bajonett-foglalat inkább arra enged gondolni.
Szia!
Vannak színüveg burájú GM-csövek is. A Tiéd is egy ilyen típus.
A Geiger-Müller cső nem fénykeltésre való :no:
Szia simpi.
Kadarist -nak igaza van, bővebben Wiki. |
Bejelentkezés
Hirdetés |