Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1271 / 3614
(#) klemo86 válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 24, 2010 /

Nem tán van egy ilyen cuccosod?

gas mask.jpg

(#) Gafly válasza Gafly hozzászólására (») Júl 24, 2010 /

Senki? Pedig azt hittem hogy összeköthetem a kellemest a hasznossal...
(#) Szebence válasza Gafly hozzászólására (») Júl 24, 2010 /

Hali! Én két éve voltam, idén kihagyom, túl sok lenne augusztusra a program és a kiadás...
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 24, 2010 /

Valamilyen szinten tervezett. De csak karton papírból lett kituningolva Mert a hangszóróktól semmit nem lehet tudni. A 2 mély az egy hibás LCD tv hangszórója. A magas egy régi Grundig TV jé volt. A hangváltót a fórum segítsége alapján hoztam össze Feltételezem az adatlap alapján jutottál el a webalbumomhoz 2 napja csináltam...
(#) zoly15 válasza klemo86 hozzászólására (») Júl 24, 2010 /

Majd szerzek Amúgy ez miez?

Valami vízipipa-eccág, de ahogy a vízipipába is, gondolom ebbe is lehet füvet tenni… (Csak nagykorú felügyelete mellett ) A csöves topikban lested a motyómat? Elindult, kb 9óra alatt tekertem meg a toroidot (~550menet) Majd értelmes képeket holnap teszek fel… (Nekem is össze kéne már hozni egy Picasa albumot.)

Nem, még nem néztem. Most a "ping-pong" villogó cikkét olvasom aztán megnézem a művedet.. Amúgy állandóan itt lógsz a HE-n. De MSN-en miért nem vagy?
(#) (Felhasználó 4577) válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 24, 2010 /

Igen, a HE-ról jutottam el.

Az utóbbi időben qss a nevem a fórumon, nem tudom, mi ért a héten, de elég nagy marhaságokat beszéltem, aztán le lettem oltva, mint a villany - részben jogosan. Úgyhogy csak a hirdetésekkel kapcsolatos dolgokat jöttem fel intézni (nem csak az én felszerelésem ilyen hiányos, nem nagyon tudtam még kérni tolómérőt; el vagyok képedve! hétfőn megyek, azt veszek egyet…) MSN-re meg mondom, hogy nem sűrűn járok, de a múltkori diskurálás félbemaradt ugye, aztán néhányszor néztem, de nem voltál fent…

Pedig elég sokat fenn szoktam lenni Ma hamar megyek aludni mert ááá...
(#) (Felhasználó 4577) válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 24, 2010 /

Idézet:
„Ma hamar megyek aludni mert ááá...”

Nekem is azt kellene, hozzászoktattam a szervezetem, hogy 2-kor alszok el és hamarabb nem tudok, reggel pedig sokáig alszok. Most már visszaszokóban vagyok.
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 24, 2010 /

Én nem azért.. Fáj a vállam a nyakam stb Egy jó alvás segít
(#) (Felhasználó 4577) hozzászólása Júl 25, 2010 /

Na a korai elalvásból nem lett semmi, nem sikerült.

Feldobtam az AppServ unalmas kezdőoldalát.

névtelen.PNG

(#) Norberto válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 25, 2010 /

Fú, de csúnya sárga feje van a néninek. Biztos beteg vagy irigy valakire.
(#) (Felhasználó 4577) válasza Norberto hozzászólására (») Júl 25, 2010 /

Szebbet nem tudtam rajzolni.
Kárpótoljon az, hogy a többi alkatrésze jó.
(#) Norberto válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 25, 2010 /

Honnan tudod te azt? Lehet, hogy nincs is jobb keze.
(#) zoly15 hozzászólása Júl 25, 2010 /

Jó reggelt mindenkinek! Akarom mondani esőset Nekem sem jött össze a korai elalvás Már lefeküdtem 21-órakor de még 22:30 kor is ébren voltam. Hála a kertszomszédnál lévő "partynak" tűzijáték stb.. Az még oké is lenne. De a szomszédban lévő szobacirkáló (kutya) becsinált tőle és egész este ugatott.. Aztán a meleg. Akkor kinyitottam az ablakot sarkig Majd 4 óra körül arra ébredek hogy szakad az eső.. Ablak bezár, még egy kis alvás aztán itt. De az eső nem hátrál... Viszont érdekes tény, hogy nem a karom és nem is a vállam fájt. Mert lépcsőztem elég sokat meg emelgettem. De hogy miért pont a vállam és a nyakam fájt, rejtély. De már kialudtam..
(#) poros válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 25, 2010 /

Öregszel ! Biztosan az izületeid.
(#) SALáta válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 25, 2010 /

Érdekes nekem is a nyakam és a vállam fáj. Most 16 nap egyfolytába 12 őzés után már a csuklóm is kivan, na meg a bal kezemmel alig tudtam fogni, pedig majd mindent jobbkézből használok, tehát ez is rejtély.
(#) zoly15 válasza poros hozzászólására (») Júl 25, 2010 /

Igen, öregszem! Percről percre öregebb leszek Nem tudom, lehet hogy az izületeim, de már minden rendben van
(#) zoly15 válasza SALáta hozzászólására (») Júl 25, 2010 /

Nem ér utánozni! Mit dolgozol, hogy ennyire megvisel?
(#) SALáta válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 25, 2010 /

Cnc-t kezelek, meg sorjátlanítom a kész anyagokat. Ha megáll a vonat legyetek nekem hálásak... Ha nem akkor lehet szidni. Csak a légszerszám miatt fájhat a csuklóm, rettenetes minőségűek, 3 at rendbetettem magamnak eddig, sajnos nem tart örökké. Az utolsó műszakban meg olyan bogárinvázió volt hogy a hátam úgy néz ki mint egy domborzati térkép.
(#) (Felhasználó 4577) válasza Norberto hozzászólására (») Júl 25, 2010 /

Tényleg, az nem látszik a képen és a lába se látszik rendesen.
(#) Ricsi89 válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 25, 2010 /

Ott csak hajnalban kezdett esni az eső? Itt már tegnap délben volt egy jó kis vihar, pár óra esővel. A templomtoronyba becsapott a villám, plusz tőlünk kb 200m-re egy ház kéményébe is. Tudtam én, hogy a közelben villámlik, mert hatalmasakat dörgött. Amikor elkezdett dörögni, meg cseperegni az eső, akkor kimentem, hogy elengedjem a kutyát és pont akkor a közelben valahol akkorát villámlott és dörgött, hogy majdnem kiugrott a szívem a helyérő. Akkorát ugrottam. Utána is volt jó pár közeli villámlás, de akkor már bent voltam a házban és annyira nem ijedtem meg. Ja és itt is esik hajnal óta az eső folyamatosan. Legalább picit lehűl a levegő.
(#) zoly15 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 25, 2010 /

Ha minden igaz, akkor hajnaltól esik az eső. Mostanra elállt. De nem valami szép látvány felfelé nézni. Itt is jó hűvös van. A múltkor innen kb 1km-re csapott be a villám haveréknak a szomszédjába. Leszedte a falról a villany órát. Plusz havernak elvitte a gépébe az alaplapot és egy RAM-ot valamint a hálókártyát. Kb 2 éve nagyapámnak a szembe szomszédjába szedte le a villanyórát a falról.. Mi jó helyen lakunk, mert innen 2-300 m-re ott fut a vasúti sin. Nem egy hanem 5-6 sinpár. Szerintem oda hamarabb becsap mint a házakba
(#) zoly15 hozzászólása Júl 25, 2010 /

Valaki nem tudja merre kószál Cirokl? Már 4 napja nem volt fenn! Pedig ő elég sűrűn szokott lenni
(#) saraha válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 25, 2010 /

Szerintem a műhelyében van és ügyködik.Ő ennyi idő alatt tengeralattjárót is tud építeni...
(#) zoly15 válasza saraha hozzászólására (») Júl 25, 2010 /

No, az jó! Még úgysem láttam "alulról vizet"
(#) DuMatyi válasza saraha hozzászólására (») Júl 25, 2010 /

We all live in a yellow submarine...
(#) vicsys válasza saraha hozzászólására (») Júl 25, 2010 /

... és ráadásul az is csöves lesz. Gondolom most impregnálja a kimenő traffancsokat, hogy vízállók legyenek!
Következő: »»   1271 / 3614
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem