Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem tán van egy ilyen cuccosod?
![]()
Senki? Pedig azt hittem hogy összeköthetem a kellemest a hasznossal...
Hali! Én két éve voltam, idén kihagyom, túl sok lenne augusztusra a program és a kiadás...
Valamilyen szinten tervezett. De csak karton papírból lett kituningolva
![]() ![]() ![]()
Valami vízipipa-eccág, de ahogy a vízipipába is, gondolom ebbe is lehet füvet tenni… (Csak nagykorú felügyelete mellett
![]() ![]()
Nem, még nem néztem. Most a "ping-pong" villogó cikkét olvasom aztán megnézem a művedet.. Amúgy állandóan itt lógsz a HE-n. De MSN-en miért nem vagy?
![]()
Az utóbbi időben qss a nevem a fórumon, nem tudom, mi ért a héten, de elég nagy marhaságokat beszéltem, aztán le lettem oltva, mint a villany - részben jogosan. Úgyhogy csak a hirdetésekkel kapcsolatos dolgokat jöttem fel intézni (nem csak az én felszerelésem ilyen hiányos, nem nagyon tudtam még kérni tolómérőt; el vagyok képedve! hétfőn megyek, azt veszek egyet…) MSN-re meg mondom, hogy nem sűrűn járok, de a múltkori diskurálás félbemaradt ugye, aztán néhányszor néztem, de nem voltál fent…
Pedig elég sokat fenn szoktam lenni
![]() Idézet: „Ma hamar megyek aludni mert ááá...” Nekem is azt kellene, hozzászoktattam a szervezetem, hogy 2-kor alszok el és hamarabb nem tudok, reggel pedig sokáig alszok. Most már visszaszokóban vagyok. ![]()
Én nem azért.. Fáj a vállam a nyakam stb
![]() ![]()
Na a korai elalvásból nem lett semmi, nem sikerült.
![]() Feldobtam az AppServ unalmas kezdőoldalát. ![]()
Fú, de csúnya sárga feje van a néninek. Biztos beteg vagy irigy valakire.
![]()
Szebbet nem tudtam rajzolni.
![]() Kárpótoljon az, hogy a többi alkatrésze jó. ![]()
Honnan tudod te azt? Lehet, hogy nincs is jobb keze.
![]() ![]()
Jó reggelt mindenkinek! Akarom mondani esőset
![]() ![]() ![]()
Érdekes nekem is a nyakam és a vállam fáj. Most 16 nap egyfolytába 12 őzés után már a csuklóm is kivan, na meg a bal kezemmel alig tudtam fogni, pedig majd mindent jobbkézből használok, tehát ez is rejtély.
Igen, öregszem! Percről percre öregebb leszek
![]() ![]()
Nem ér utánozni!
![]() ![]()
Cnc-t kezelek, meg sorjátlanítom a kész anyagokat. Ha megáll a vonat legyetek nekem hálásak... Ha nem akkor lehet szidni. Csak a légszerszám miatt fájhat a csuklóm, rettenetes minőségűek, 3 at rendbetettem magamnak eddig, sajnos nem tart örökké. Az utolsó műszakban meg olyan bogárinvázió volt hogy a hátam úgy néz ki mint egy domborzati térkép.
Tényleg, az nem látszik a képen és a lába se látszik rendesen.
![]()
Ott csak hajnalban kezdett esni az eső? Itt már tegnap délben volt egy jó kis vihar, pár óra esővel. A templomtoronyba becsapott a villám, plusz tőlünk kb 200m-re egy ház kéményébe is. Tudtam én, hogy a közelben villámlik, mert hatalmasakat dörgött. Amikor elkezdett dörögni, meg cseperegni az eső, akkor kimentem, hogy elengedjem a kutyát és pont akkor a közelben valahol akkorát villámlott és dörgött, hogy majdnem kiugrott a szívem a helyérő.
![]() ![]()
Ha minden igaz, akkor hajnaltól esik az eső. Mostanra elállt. De nem valami szép látvány felfelé nézni. Itt is jó hűvös van. A múltkor innen kb 1km-re csapott be a villám haveréknak a szomszédjába. Leszedte a falról a villany órát. Plusz havernak elvitte a gépébe az alaplapot és egy RAM-ot valamint a hálókártyát. Kb 2 éve nagyapámnak a szembe szomszédjába szedte le a villanyórát a falról.. Mi jó helyen lakunk, mert innen 2-300 m-re ott fut a vasúti sin. Nem egy hanem 5-6 sinpár. Szerintem oda hamarabb becsap mint a házakba
![]()
Valaki nem tudja merre kószál Cirokl?
![]() ![]()
Szerintem a műhelyében van és ügyködik.Ő ennyi idő alatt tengeralattjárót is tud építeni...
![]()
No, az jó!
![]() ![]()
... és ráadásul az is csöves lesz. Gondolom most impregnálja a kimenő traffancsokat, hogy vízállók legyenek!
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |