Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » DSC riasztó

Témaindító: pittyu, idő: Márc 2, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   62 / 282
(#) ittakopasz válasza rozagabor hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

(#) rozagabor válasza ittakopasz hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Köszi ez nagy segítség volt. Remélem működni fog.
(#) sunyeb válasza tktakov hozzászólására (») Júl 19, 2010 /

Ha a System Sensor 2251E(M) érzékelőre gondolsz, akkor az B501-es aljzattal, illetve annak izolátoros változatával használható. Annak a bekötésére keress rá. Beállítási lehetőség nem sok van rajta, a hátulján két dekadikus kapcsoló, amivel a címét állítod be. A többi a központ dolga. Notifier központok kezelik. Ha hagyományos riasztó központba akarod kötni, akkor felejtős, ugyanis ez egy címezhető analóg intelligens érzékelő.
Leírás: http://promatt.victorinet.hu/fileadmin/pdf/ADATLAP/INT_ESZK/AL2251EM.pdf
(#) sunyeb hozzászólása Júl 20, 2010 /

Nincs valakinek egy Paradox DGP-48 telepítőije? Kéne lenni nekem is, de sehol nem találom
(#) CabexKft válasza sunyeb hozzászólására (») Júl 20, 2010 /

Ha erre gondoltál, holnap valahogy elküldöm. Ide nem lehet feltenni mert 2,5 MB! Addig is létszi, ha tudna valaki válaszolni a (#754488) CabexKft hozzászólásra. Mi ez a kulcs? HalI!

DGP-48.JPG

(#) rozagabor hozzászólása Júl 21, 2010 /

Sziasztok!

PC1864-nél van nekem egy olyan problémám,hogy hibajelzést ad: 1. hiba jelzőfény szervíz szükséges. Ha megnyomom az 1-est akko ezen belül akkor a 2-es és a 4-es hibát írja és nem tudom miért. A sziréna úgy van bekötve, hogy a táp az egyértelmű a START a BELL - -ról van levéve. Miért van ez?

Előre is köszi.
(#) sunyeb válasza CabexKft hozzászólására (») Júl 21, 2010 / 1

Először is nézd meg a vezetéknélküi-vevő modulod verziószámát (PC5132), ha 3.0-nál régebbi, akkor muszáj bekapcsolni. Ha 3.0, vagy újabb, akkor kapcsold ki és a 015/4-et is kikapcs, valamint a 17-32 felhasználói kódhelyeken (a kulcsok számától függően), felhasználói kódokat kell hozzárendelni a kulcsokhoz. Ha több particiód van, akkor a kulcsokat particióhoz is kell rendelni (alapból mindegyik az 1-eshez van rendelve)
(#) sunyeb válasza rozagabor hozzászólására (») Júl 21, 2010 /

A 4-es hiba az modul szabotázs, valószínűleg a kezelő tamperja a ludas. Beletetted a kis gumi "sapkát" a helyére? Rendesen felfekszik a falon? A 2-es valóban a sziréna kör nyitott. Tudom, hogy a táplálás egyértelmű, de azért pl. DSC-nél sziréna plusz (N+) a BELL+, sziréna GND az AUX-, sziréna start (A) BELL-, sziréna tamperek (AS, ASG) valamelyik zónába. Amúgy milyen sziréna? Egyes esetekben lezáró ellenállásra, vagy relére lehet szükség.
(#) CabexKft válasza sunyeb hozzászólására (») Júl 21, 2010 /

Köszi! A kézikönyvet elküldjem?
(#) sunyeb válasza CabexKft hozzászólására (») Júl 21, 2010 /

A borítójáról így nem tudom megállapítani, hogy ez az-e ami nekem kell, de azért jó lenne. A regisztrált email címemre jöhet.

Már is küldöm, ha más szoftver verzió kell szóljál. Megnézem.

Bocsi! Rosszat (Premier) küldtem. Most megy a másik.
(#) asd123 hozzászólása Júl 23, 2010 /

Sziasztok!

Egy DSC PC1550-est LED kezelővel élesztek. Belépéskor a kód beütésig a kezelő sípol, viszont kilépéskor a kezelőnek nem kéne pittyegni míg az idözítés le nem jár? Kérem segítsetek, mi lehet a hiba, vagy ez a normális működés?
Köszönettel:Attila
(#) emts hozzászólása Júl 24, 2010 /

Sziasztok, nagy bajban vagyok. Van egy DSC rendszerem 1864-es kozponttal, rajta egy fusterzekelo (601P Conventional Smoke Detector) reles aljzattal. Ez a detektor egy vezeteken van egy mozgaserzekelovel, 4 er megy a detektorhoz.
Tegnap ejjel kezdte el, hogy a riaszto beriaszt (deaktivalt allapotban) es a 3-as szamot jelzi a kijelzon (a 3-asra van teve a fusterzekelo). Azota egyfolytaban riaszt veletlen idokozonkent es nem erem el a telepito ceget.

Az lenne a kerdesem, hogy eleg-e, ha eltekerem es leveszem a felso reszet a smoke detektornak (igy latszanak a labak es a bekotesek az aljzaton) vagy zarjam is ki a 3-as zonat a kozpontban? Hogyan lehet egy LCD kezelon keresztul kizarni a 3-as szamu smoke detektort? Ha lehetseges, irjatok mar le szajbaragosan, mert most koltoztunk be es nincs otthon net, egy internet kavehazbol irogatok.

Nagyon szepen koszonok minden segitseget.
(#) ittakopasz válasza emts hozzászólására (») Júl 24, 2010 /

Jelez a füst érzékelő?
Ha igen és nincs tűz elsőre tekerd ki és fujkáld ki mert el piszkolodott.
A 4 vezetékes reklés aljzat megtartja a jelzés amit ha jól emlékszem a *72 parancssal lehet törölni.
Felraktam korábban a magyar nyelvű leirást töltsd le és abban benne van a pgm reszet.
(#) ittakopasz válasza emts hozzászólására (») Júl 24, 2010 /

Kitiltani a *1 bütése után beirod a zóna számát és az adott zóna kilessz iktatva.
(#) emts válasza ittakopasz hozzászólására (») Júl 24, 2010 /

Koszonom szepen!
(#) emts válasza ittakopasz hozzászólására (») Júl 25, 2010 /

Sajnos a riaszto tovabbra is random riaszt. A *1 nem segitett (megcsinaltam a 3. zonara, de ennek ellenere hajnalban megint beindult)... ha jol olvastam, a *1 akkor segit, ha elesitve van a riaszto, de ez nincs elesitve. A *72-nek is utana olvastam es kiadtam, de nem segitett. En ugy sejtem, hogy a fusterzekelo egy 24 oras particiohoz van rendelve... abbol gondolom, hogy a szirana hang alatt a koddal ki lehet kapcsolani... sima fustjelzos riasztast a #-is ki lehetne kapcsolni...
A legszebb, hogy csak a reles aljzat van mar fenn (lecsavartam a tuzjelzo reszt es igy is beriaszt).

A szirenat nem lehet nemitani valahogyan az osszes particio szamara? Nalam van kulteri es belteri is. A kulteri nemitasa mar siker lenne... hetfo reggelig kellene kihuzni valahogyan.

Koszonom szepen
(#) ittakopasz válasza emts hozzászólására (») Júl 25, 2010 /

Üdv!
A központ hoz cuccol ha kell létra csavarhúzó és ki kell kötni a Bell mínusz pontra kötött vezetéket akkor nem lesz sziréna indítás.
Igaz sziréna kör hibát fog generálni de legalább nem fog szólni.
Ha elakadnál küldj egy mailt és elküldöm a számom.
(#) emts válasza ittakopasz hozzászólására (») Júl 25, 2010 1 /

Szia, a bell minuszon 2 vezetek volt, az egyik biztosan hogy a kulteritol jon, a masik talany. Annyi biztos, hogy a belteri szirenahoz 2 vezetek megy, de ezek kozul egyik sem volt direktben a bell minuszon (ugy remlik, hogy a belterit megreleztek, s gyanitom, a bell minuszrol lejovo masik vezetek a relehez mehet, de nem akartam a kabeldzsungelt megbontani). Ami a lenyeg, hogy a bell minuszon most nincs vezetek (a jobb oldali volt a 2 bell csatlakozobol a minusz, ha jol okoskodtam).
Annyi bizonyos, hogy a tamperre most nem indul be a szirena (mig elotte orditott, amikor megnyitottam a dobozt).
Esetleg van valamilyen tesztelesi mod, vagy ha a bell minuszon nincs kabel, akkor tuti, hogy semmi sem szol majd? NAGYON szepen koszonom a segitseged! Oszinten halas vagyok, a gyerekek mar nagyon feltek, meg bogtek az ejszaka is, amikor elkezdett orditani a szirena.
(#) ittakopasz válasza emts hozzászólására (») Júl 25, 2010 /

*6 mester kód 4
ezzel a paranccsal aktiválod a sziréna kimenetet 2 másodpercre.
(#) emts válasza ittakopasz hozzászólására (») Júl 25, 2010 /

Juheeee... a tesztre csend volt (csak a kezelo sipolt)... nyugodt lesz a nap es az ejszaka, hetfon meg remelem megnezik a rendszert. KOSZONOK mindent.
(#) mikos78 válasza Syn7h37ic hozzászólására (») Júl 26, 2010 /

Szia Syn7h37ic,Sziasztok
tudnátok nekem kuldeni pc 9045 drotnélkuli kozpont leirasat es programozasi manualt
Nagyon koszi
(#) ittakopasz válasza mikos78 hozzászólására (») Júl 26, 2010 /

Íme amit kértél:Bővebben: Link
(#) mikos78 válasza ittakopasz hozzászólására (») Júl 26, 2010 /

koszi szepen a segitseget
(#) sunyeb hozzászólása Júl 27, 2010 /

A 9045 nekem egy talány. Mármint az, hogy hogy kaphatott egyáltalán MABISZ engedélyt
Önállóan néma riasztásra szinte alkalmatlan (leverem a falról és kuss van). Készenléti idő 4ó+4perc riasztás :o
A DSC legrosszabb húzása imho (pedig szeretem őket), vetekszik a tescos szarokkal... "drótnélküli", nah' az meg főleg nem igaz. Táp kell neki, ha sziréna is kell, az szintén vezeték
(#) Syn7h37ic válasza sunyeb hozzászólására (») Júl 27, 2010 /

Az SCW9045 egy kvázi kísérleti cucc, ami tényleg nem egy jó holmi. De az utód az Alexor az már egész jó lett.
Az SCW-t amúgy is úgy kell telepíteni, hogy ne lehessen hozzáférni azonnal a központi egységhez, tehát ajánlott hozzá egy wireless key, hogy biztonságosabb legyen. Kicsi nyaralókba szerintem elégséges, egy GSM kommunikátorral, és egy vezeték nélküli napelemes szirénával. De a beépített szirénát mindenképp kikötném, mivel elárulja a központ hollétét...
(#) mikos78 válasza Syn7h37ic hozzászólására (») Júl 27, 2010 /

nem tudok meg hozzaszolni ma fogom telepiteni es
majd elmondom a velemenyt az elso drotnelkuli cucc
utan
de koszi
(#) sunyeb válasza Syn7h37ic hozzászólására (») Júl 27, 2010 /

Jaja, az Alexor egy egész jó kis rendszer. Itt inkább az üzletpolitikával van gondom. Miért kell kit-ben árulni? A szirénának meg horror ára van
(#) Syn7h37ic válasza sunyeb hozzászólására (») Júl 27, 2010 /

Sajnos a vezeték nélküli dolgok drágák, függetlenül attól, hogy alig kerül többe az előállításuk. Tiszta üzletpolitika csak. Nem is igazán szeretem a rádiós holmikat, hiába könnyű a telepítés, ha utána ott a nyűg a lemerülő elemekkel, a gyenge térerővel, a túlterhelt 433Mhz sávval. Raktam már fel SCW-t és más rádiós riasztókat is, mint pl. Jablotron. Nem igazán tetszettek. Még kezelhetőségben a DSC cuccai a legnormálisabbak.
Következő: »»   62 / 282
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem