Fórum témák
» Több friss téma |
Hali!
Én sem ismerem a központot, de amit találtam leírást a szerint gyárilag minden zóna dupla lezárású, ezért a zónákra 2db párhuzamosan kapcsolt 10K-s ellenállást kell tenni. Ha az A8 szabotázs bemenetre gondolsz, oda 1db 10K-t kell tenni.
Sunyebnek igaza van! Itt az originál doksi elsö fele :yes:
Itt a második része! :yes:
Mindenkinek köszönöm a segítséget,viszont a leírás első feléből hiányzik a 16-os kötet,enélkül nem tudom kicsomagolni. Ha tudnád küldeni nagyon megköszönném! A második résszel semmi probléma.
Szerintem nincs vele semmi gond, de feltettem Neked egyben ide:
http://www.tranelsec.hu/kyo_4_8_16.pdf
Hali! Most próbáltam ki. Semmi baja a fájlnak. Mindkettőt mentsd el egy mappába, utána csak az elsőt kell megnyitni.
Szia Sunyeb! Most néztem az oldaladat, király. Nem tudsz ajánlani valami külső ip dome kamerát, aminek a képe még elfogadható, de az ára is? Én hobbi szinten foglalkozom a témával, kizárólag saját használatra otthon (de az fasza lett).
PTZ-s kamerára gondolsz, vagy csak sima kültéri dome-ra. Gondolom day/night. Jah' amúgy a honlapunk még nem publikus, fejlesztés alatt van, csak így volt a leggyorsabb...
Konkrét arra gondoltam, hogy már a riasztóm is egy IP-Bridge-el meg dyndns-sel van ellátva, és bővíthetném a rendszert pl. egy ip kamerával. Ezt a kamerát aztán interneten keresztül nézegetném, vagy mozgásra felvenne egy-két képet. Tudom millió megoldás van, de sajnos az ára is annyi. Lehet, mégis fixet kéne vennem, mert olcsóbb?
UI.: Mi az a PTZ ?
Sziasztok.
Nincs valakinek régi Paradox Esprit 728 2.20 verziós programozói táblázata? Ennek a panel verziónak sajnnos más a program szekció kiosztása. (ha jól rémlik, ugyanaz, mint a 738 0.98 verzió)
A PTZ (pan-tilt-zoom), magyarul a mozgatható kamera, ugyanis a dome valójában csak a kialakítása, nem jelenti automatikusan, hogy mozgatható is. Otthonra csak passzióból egy kültéri mozgatható IP dome kamera elég luxus, ezek kb. 150eFt-nál kezdődnek és az még az alja...
Mondjuk a fix kültéri is elég húzós, valószínűleg jobban jársz, ha egy beltérit beraksz egy kültéri kameraházba. A Samsung például nagyon jókat gyárt, mondjuk az ára az húzós. Ha viszont több kamerában is gondolkozol, akkor érdemes venni egy DVR-t (digitális rögzítő), aminek van LAN kimenete és analóg kamerákat használni.
Hali! Hátha ez segít! Programming és Install igaz Angolul de a Paradox Esprit 728, 2.20 höz!
Ja, ja, az van a melóban is, csak nem akartam vele annyit szórakozni. Gondoltam IP kamera +LAN meg a létezö routerem azt annyi.... Hát még alszok rá 2-3 vagy 20-at, de azért köszönöm!
Köszönöm szépen a segítséget,most már minden oké!
Ez az. Köszi szépen.
Az angol nem probléma.
Hali! Hátha van valami ötleted. PC585 egy Budapesti ismerős (riasztós) szerelte és programozta az ö magyarnyelvű DLS-ével. Múltkor saját káromra rájöttem, hogy a le- és feltöltés fel van cserélve. Telefonon (mert Óváron lakom) keresztül visszatöltötte az originál beállítás, és mondta, mentsem el. Nos, ha az én DSL verziómmal próbálkozom, az összes szekciót külö-külön le (fel) tudom tölteni. Ha viszont a kék nyilat nyomom meg (teljes) feltöltés akkor kb. 2/3-nál lefagy a DSL. Mailben is elküldte a beállítás, de nem tudom megnyitni, mert kérné a kulcsot, de az Ö verziójában gyárilag nincs kulcs és így semmit sem fogad el. Az volna a célom, hogy készítsek egy biztonsági mentést, de félek hogy valami 26. helyen nem töltöttem le valamit. Mitől fagyhat le a DSL? Lehet valami verzió probléma? Neki pl. magyarul vannak a definíciók is, nekem az angol, csak a menü a magyar.
Elöre is köszi!
Lehet, hogy amit az ismerősöd használ, az a régebbi 1.35-ös DLS, nem a 2002-es verzió.
Ez is lehet probléma. A másik, ami fontos, hogy a DLS2002 telepítéskor a régió választásnál az "international" beállítást kell választani, mert csak azzal mennek rendesen az adat fel-le töltések. Én is úgy jegyeztem meg, hogy melyik a feltöltés és letöltés, a kék az a beolvasás, a piros a beírás. (piros mint a veszély jelzés....) Esetleg lehet központ verzió eltérés is, a jelenlegi 585 a 2.3 verziós, ha jól rémlik, néha fellelhető a régi 585 is, ami 1. valahányas verziós, de ennek pl. az alap install kódja nem 5555, hanem 0580.
Köszi az infót! Hát biztosan ez az eltérés oka, mert én ugyebár a magyar dsc oldalról töltöttem le a legújabbat, neki pedig valami régebbi lehet. Az érdekes viszont, hogy külön külön meg megy a le (fel) töltés... Na mindegy ez a mentés is jobb a semminél. Talán a hátsó szekciók úgy sem érintenek, mert telefont sem használok és csak 4+1 zóna van a garázsban. Azért Köszi! UI: Az International telepítés az OK.
Hali! Nekem sem meg WIN7 alatt. Mi lett a megoldás?
Tud valaki segíteni?a DLS-2002 softwerre lenne szükségem!
előre is köszi!
Hali!
Egy kis segítséget szeretnék kérni,egy "Photo-Electronic Smoke Sensor"-ról.Bekötési rajz, beállítási lehetőségek, vagy bármilyen info jó lenne.Típus:2251E-46. Köszi!!
közben sikerült.De azért hálás köszönet!!
Bocsi Fiúk! Mit jelent az, hogy: Hatástalanítás nem azonosított vezeték nélküli kulcscsal...[
017] szakasz ? Ezt normál esetben engedélyezni kell, vagy nem? Elöre is köszi!
Helló!
Dsc 1864 központon az LCD kezelőt rosszul partricionáltam be ezáltal most nem tudok vele semmit sem csinálni. Próbáltam a központon hardware resettet csináni, de ez sem segített.(valószínű, hogy a kezelő is tárolja az adatokat). Hogyan tudom teljesen RESETELNI a kezelőt is? Vagy valahogy működésre bírni. Előre is köszi.
Üdv!
A# nyomvatartod 2-3 másodpercig akkor felkínálja a partició kiválasztás lehetőségét a nyilakkal kiválasztod a particiót és utána be tudsz lépni a programozói menübe. utána ismét probálhatod a kezelő particióhoz és slothoz rendelését.
Helló!
Próbáltam de csak világit zölden és nem ír ki semmit sem csak a kis ikon látszik, hogy be vagyok lépve a menübe.
Skype-od van?
mert egyszerübb ha elmondom.
Sajna nincs. Létszi írd már le mert nincs ötletem mit tudnék csinálni vele. Köszi.
van magyar nyelvü telepítői leirásod?
19 oldal 3.4 fejezet pontosan leirja. |
Bejelentkezés
Hirdetés |