Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sziasztok fórumtársak.
Egy jó tanács ha valaki nehezen kel fel, és szörnyen logikus ébresztési logikát talál ki: Ne próbáld ki! Ezt tettem jómagam is és el is aludtam. ![]() A telefonon 3 ébresztési módot használtam, mivel két teljesen ugyan olyan és leamortizált telefonom van ezért az 6 ébresztési mód. Az első három csengetést, 10 perces időközökre osztottam, a másik hármat 5 perces időközökre. Hogy hol van ebben a bibi, csak ott, hogy a második telefonon egy órával későbbi időpontot állítottam be így be is aludtam! ![]()
Jó reggelt! Ez a szívás
![]() ![]()
Jaj, hát hogyan lehet úgy elaludni, hogy 5:21-kor már fent vagy?
![]()
Mondjuk úgy, hogy 5-kor ment el a busza, a következő meg csak délben jön.
![]() Én is fent vagyok az első ébresztésre. Az ágyon. ![]() A korán kelő kiskakasok már viaskodnak, amolyan HE módon: Link ![]()
Na de 5 óra? Az nem korán kelés, hanem későn fekvés.
![]()
Moderátor urak kérhetnék magamnak egy szülinapi háromszöget?
Szó szerint születésnapom van.
Tenk júúúúúú veri a macskáját!
![]()
Nem mondom meeeg :beka3: .
Zolibátyó azt mondta titkolni kell. Akit meg annyira csígat nézze meg az iwiw-en. De ha bemeri ide írni lelövöm :gun: .
Ugyan már, szép kor az a 83.
![]() Boldog szülinapot.
Ha titok, hát titok. Bár attól se nem kevesebb se nem több.
![]()
Ne szemtelenkedj mert ráduszítok egy csatolásban szereplőt.
Ezért már megéri a büntetést "elviselni".
![]()
Na de a feleségednek is szólunk. :yes:
Hajrá!
Szoktak ide jönni hozzám hasonló kinézetű nőszemélyek de nem zavarja a dolog mivel tudja hogy becsületes parasztgyerek vagyok. Bár néha pislog erősen hogy mit akarnak itt és főleg tőlem, de a franc egye meg mindíg csak a munkával zaklatnak. Én meg csak lapítok :hide: nehogy kapjak a pofámra egy zsák morgást .
De anyukám! Ő támadott meg, én csak védekeztem!
![]()
Ja ! Védekeztem félelmetes szúró fegyveremmel mi?
Na itt most találja ki mindenki mit akartam mondani.
Na eltéptem melózni estefelé még rátok nézek.
Addig is jól viselkedni különben irgumburgum. :wave:
Dióda barátom!
Most tudtam csak meg hogy ![]() ![]() ![]() Boldog szülinapot ![]()
Hogy érted hogy nem vettem észre?
![]()
Hú, ez egy tutijó cucc, használd egészséggel és vigyázz rá nagyon!
![]()
Lenne egy fontos ügy.
Nem tudom, tudjátok-e, de elmaradt nemrég egy rendezvény, Agárd Zenei Fesztivál. Bővebben: Link Vélhetően jó sokan megvették rá a jegyüket előre (köztük a tesóm is), viszont mióta a hír megjelent a fesztivál "honlapján", azóta nem lehet elérni senkit tőlük, se telefonon, se személyesen, sem pedig e-mail-ben, az ottlakók nem is tudják, hogy a házukban ilyen cég szerepelt-e valaha is, stb. A 2009. decemberében alakult cég máris szerepel a www.feketelista.hu gyűjteményében... ez sem túl jó jel sajnos. Bővebben: Link Mit célszerű ilyenkor tenni? A következő dolgokon van gondolkozva: - rendőrségi feljelentés - fórum létrehozása a "károsultak számára" - a fesztivál honlapjának feltörése és átirányítás a fórumra - fogyasztóvédelem értesítése - rádiókhoz betelefonálás Miket érdemes még megpróbálni?
Köszönöm! Szerintem is jó cucc! Nagyon keveset volt használva
![]() Idézet: „- a fesztivál honlapjának feltörése és átirányítás a fórumra” Ezen kívül akár az összes többit mind.
Üdv!
Több hónapos állás után új életre kelt a régi laptopom. Múltkor beszélgettünk itt róla Ampi-val. Tegnap írtam mail-t egy srácnak, aki javítással foglalkozik és adott egy tuti tippet. Az északi híd magját kellett átmelegítenem kb 400fokos pákával. Ezután a gép elindult. Mondta, hogy tipikus jelenség, hogy nem a videóchip megy tönkre, hanem az északi híd magja és a hordozó lap közötti kötés válik el. Már csak az a gond, hogy ez most kiszámíthatatlan ideig menni fog és aztán megint előjön a hiba. ![]()
Az email domainje az Astor Media Group Kft. nevén van, a cím ugyan az. Tel szám: +36 1 7835614.
A part1.hu a HD Creatív Reklámügynökség Kft. nevén, cím: Margit krt. 7. tel: +36 1 3150610
Én is jártam már hasonlóképp.
Kaptam egy halott autós töltő csatlakozót. Gondoltam megcsinálom a PDA-mhoz, TL2575-el csináltam egy step-down konvertert és egy mini USB kábelt akartam rákötni, mivel ezen kell tölteni. Csak éppenséggel nem a piros volt a pozitív és a fekete a negatív, hanem fordítva... Látszólag nem lett semmi baja a PDA-nak, de utána egy nap alatt lemerült, szétszedtem és egy kis 5 lábú SMD feszültségstabilizátor elfüstölt. Csak három betű volt ráírva, sikerült kiderítenem, hogy egy Maxim IC, viszont Magyarországon beszerezhetetlen, még a Farnell se árulta, rendeltem két mintát és beleraktam az egyiket, de az egyik lábát a fém árnyékolástól nem bírtam csak félig odaforrasztani. Fél éve várom, hogy megadja magát. ![]() Viszont véletlenül rábukkantam olcsóért egy másik ugyan ilyen PDA-ra, mindenféle tartozékkal, fele annyiba került, mint anno vettem, na mondom ezt a hirdetést nekem adták fel, azóta itt áll a másik is a dobozában. ![]() Eldöntöttem, hogy nekem ettől jobb PDA nem is kell, minden van benne, ami kell, GPS, Wifi, telefon, Bluetooth, kicsi, viszonylag olcsó és HTC. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |