Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sziasztok fórumtársak.
Egy jó tanács ha valaki nehezen kel fel, és szörnyen logikus ébresztési logikát talál ki: Ne próbáld ki! Ezt tettem jómagam is és el is aludtam. A telefonon 3 ébresztési módot használtam, mivel két teljesen ugyan olyan és leamortizált telefonom van ezért az 6 ébresztési mód. Az első három csengetést, 10 perces időközökre osztottam, a másik hármat 5 perces időközökre. Hogy hol van ebben a bibi, csak ott, hogy a második telefonon egy órával későbbi időpontot állítottam be így be is aludtam!
Jó reggelt! Ez a szívás Te olyan vagy hogy akkor is alszol ha egy bomba becsapódik melletted? Én éjjel úgy alszok, ezt bevallom. De reggel a leg első ébresztőre már fenn vagyok...
Jaj, hát hogyan lehet úgy elaludni, hogy 5:21-kor már fent vagy?
Mondjuk úgy, hogy 5-kor ment el a busza, a következő meg csak délben jön.
Én is fent vagyok az első ébresztésre. Az ágyon. A korán kelő kiskakasok már viaskodnak, amolyan HE módon: Link
Na de 5 óra? Az nem korán kelés, hanem későn fekvés.
Moderátor urak kérhetnék magamnak egy szülinapi háromszöget?
Szó szerint születésnapom van.
Tenk júúúúúú veri a macskáját!
Nem mondom meeeg :beka3: .
Zolibátyó azt mondta titkolni kell. Akit meg annyira csígat nézze meg az iwiw-en. De ha bemeri ide írni lelövöm :gun: .
Ugyan már, szép kor az a 83.
Boldog szülinapot.
Ha titok, hát titok. Bár attól se nem kevesebb se nem több.
Ne szemtelenkedj mert ráduszítok egy csatolásban szereplőt.
Ezért már megéri a büntetést "elviselni".
Na de a feleségednek is szólunk. :yes:
Hajrá!
Szoktak ide jönni hozzám hasonló kinézetű nőszemélyek de nem zavarja a dolog mivel tudja hogy becsületes parasztgyerek vagyok. Bár néha pislog erősen hogy mit akarnak itt és főleg tőlem, de a franc egye meg mindíg csak a munkával zaklatnak. Én meg csak lapítok :hide: nehogy kapjak a pofámra egy zsák morgást .
De anyukám! Ő támadott meg, én csak védekeztem!
Ja ! Védekeztem félelmetes szúró fegyveremmel mi?
Na itt most találja ki mindenki mit akartam mondani.
Na eltéptem melózni estefelé még rátok nézek.
Addig is jól viselkedni különben irgumburgum. :wave:
Dióda barátom!
Most tudtam csak meg hogy éves lettél Boldog szülinapot
Hogy érted hogy nem vettem észre?
Hú, ez egy tutijó cucc, használd egészséggel és vigyázz rá nagyon!
Lenne egy fontos ügy.
Nem tudom, tudjátok-e, de elmaradt nemrég egy rendezvény, Agárd Zenei Fesztivál. Bővebben: Link Vélhetően jó sokan megvették rá a jegyüket előre (köztük a tesóm is), viszont mióta a hír megjelent a fesztivál "honlapján", azóta nem lehet elérni senkit tőlük, se telefonon, se személyesen, sem pedig e-mail-ben, az ottlakók nem is tudják, hogy a házukban ilyen cég szerepelt-e valaha is, stb. A 2009. decemberében alakult cég máris szerepel a www.feketelista.hu gyűjteményében... ez sem túl jó jel sajnos. Bővebben: Link Mit célszerű ilyenkor tenni? A következő dolgokon van gondolkozva: - rendőrségi feljelentés - fórum létrehozása a "károsultak számára" - a fesztivál honlapjának feltörése és átirányítás a fórumra - fogyasztóvédelem értesítése - rádiókhoz betelefonálás Miket érdemes még megpróbálni?
Köszönöm! Szerintem is jó cucc! Nagyon keveset volt használva Látni is rajta. Nekem az jelenti a elg többet hogy van hozzá leírás, rajzok stb.. Így meg tudok tanulni normálisan mérni vele.
Idézet: „- a fesztivál honlapjának feltörése és átirányítás a fórumra” Ezen kívül akár az összes többit mind.
Üdv!
Több hónapos állás után új életre kelt a régi laptopom. Múltkor beszélgettünk itt róla Ampi-val. Tegnap írtam mail-t egy srácnak, aki javítással foglalkozik és adott egy tuti tippet. Az északi híd magját kellett átmelegítenem kb 400fokos pákával. Ezután a gép elindult. Mondta, hogy tipikus jelenség, hogy nem a videóchip megy tönkre, hanem az északi híd magja és a hordozó lap közötti kötés válik el. Már csak az a gond, hogy ez most kiszámíthatatlan ideig menni fog és aztán megint előjön a hiba. Sajnos ilyen chipet meg nem lehet újat szerezni, a használttal meg ott vagyok, mintha ki sem cserélném, mert az is megadhatja magát pár hónapon belül. Hát ez van. Ha megint megadja magát, akkor ismét melegítés lesz...
Az email domainje az Astor Media Group Kft. nevén van, a cím ugyan az. Tel szám: +36 1 7835614.
A part1.hu a HD Creatív Reklámügynökség Kft. nevén, cím: Margit krt. 7. tel: +36 1 3150610
Én is jártam már hasonlóképp.
Kaptam egy halott autós töltő csatlakozót. Gondoltam megcsinálom a PDA-mhoz, TL2575-el csináltam egy step-down konvertert és egy mini USB kábelt akartam rákötni, mivel ezen kell tölteni. Csak éppenséggel nem a piros volt a pozitív és a fekete a negatív, hanem fordítva... Látszólag nem lett semmi baja a PDA-nak, de utána egy nap alatt lemerült, szétszedtem és egy kis 5 lábú SMD feszültségstabilizátor elfüstölt. Csak három betű volt ráírva, sikerült kiderítenem, hogy egy Maxim IC, viszont Magyarországon beszerezhetetlen, még a Farnell se árulta, rendeltem két mintát és beleraktam az egyiket, de az egyik lábát a fém árnyékolástól nem bírtam csak félig odaforrasztani. Fél éve várom, hogy megadja magát. Viszont véletlenül rábukkantam olcsóért egy másik ugyan ilyen PDA-ra, mindenféle tartozékkal, fele annyiba került, mint anno vettem, na mondom ezt a hirdetést nekem adták fel, azóta itt áll a másik is a dobozában. Eldöntöttem, hogy nekem ettől jobb PDA nem is kell, minden van benne, ami kell, GPS, Wifi, telefon, Bluetooth, kicsi, viszonylag olcsó és HTC. |
Bejelentkezés
Hirdetés |