Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem igaz! Én veled vagyok
![]() ![]()
Sziasztok!
Nem találom azt a topicot, volt egy olyan, hogy miből lehet bontani... Na nem találom ezért ide tenném fel a kérdésem. A képen látható kábelt miből lehetne kibontani? kb 10-15cm-es kellene és 20 vagy több eres. Megértéseteket köszönöm! Szerk.: Más gondom is lenne... Van egy Nokia E66-os telefonom és leakartam nullázni a számlálókat, kérte a biztonsági kódot, kétszer elrontottam, harmadjára már nem mertem semmit írni. Most bizonytalan vagyok benne, hogy megváltoztattam-e az alapértelmezettről, ami a Nokiáknál 00000-ból áll vagy sem. Hogyan tudom valami kis trükkel újra visszaállítani a gyári biztonsági kódot? Vagy mi történik ha harmadjára is rosszat adok meg?
Szia! Lehet bontani: Tintás nyomtató. Régi CD olvasó. Hirtelen ennyi ugrik be, de tuti lehet másból is bontani.
Szia! DVD íróból bontottam, abban csak kb 4cm-es darabka volt. A nyomtató nem rossz ötlet!
Ezért mondtam a CD olvasót! Én szedtem már abból ki közel 20cm-est is
![]()
A nokiák biztonsági kódja gyárilag az "12345"! A "000...'k a Samsungoknál vannak.
hmmm nem tudom miért emlékeztem 5db 0-ásra... Na kipróbálom, valószínű nem változtattam meg, pont ilyen esetek miatt, mert biztos, hogy elfelejteném a biztonsági kódot
![]() Szerk.: Szuper vagy! Valóban 12345 volt a biztonsági kód... Nem tudom miért 00000-ra emlékeztem, világ életemben csak nokia telefonom volt. Köszi a segítséget! Üdv!
Nekem is hasonló gondom van :no: Van egy majdnem 3 hónapos Samsung S5230-am aminek nem tudom a hívás lista nullázó kódját, valamint a telefonzár kódját. Gyárilag "00000000" De nekem nem az
![]() Szerk.: Világ életemben Nokiás voltam. Ez az első más típusú telefonom ![]()
Nem tudom mi ilyenkor a teendő, ha újonnan vetted, akkor nincs valamelyik papírra leírva? Vagy nem tudom, nincs más ötletem...Remélem megoldódik a problémád!
No az nagy gáz!
Egyik munkatársam Motoroláját a Boltos-szervizes a telefon zárkód miatt, ívben a kukába dobta, és adott egy másikat neki. ![]()
Írtam a szolgáltatónak hogy mi a teendő. Azt írták hogy kiolvassák a telefonból csak be kell vinni. Teszem hozzá, hogy elvileg. :no:
Ez csak így megy?
![]() ![]()
Nem tudom, én csak azt mondom amit Ő mondott.
Használtan vette a határ úti telefonosnál, és másnap visszavitte. Aztán bejött egy Nó kiával, és elmesélte mi történt.
Értem! De azt viszont nem hogy ha nem tudta a kódot, miért nem frissített szoftvert rajta
![]()
Üdv mindenkinek! Kellene egy kis segítség! Valaki nem tudna adni nekem valami olyan programot ami a youtube-ről tud letölteni? A régi már nem működik
![]() ![]()
Nézd végig és keresd meg a Temporary Internet Files -ban és másold el magadnak
![]()
Ezt ha kérhetem egy kicsit bővebben!
![]() ![]()
Köszönöm szépen! De azt írja ki a linkre hogy Error
![]()
Nekem is megy, de letölteni nem tölti le
![]()
Nem *duc az, hanem jaguár! Én nem is tudtam, hogy létezik fekete belőlük. Amúgy ennivaló kis dög.
![]()
Nem küldtem volna el, ha nem működne.
![]() A hiba az Ön készülékében van.
Jupííí, működik a vfd-s órám.
![]()
A programját hogyan tervezted meg? Vagyis milyen az elvi működése? Illetve mennyire pontos?
Én is gondolkoztam, hogy csinálok egy órát, de sosem került rá sor és már valószínű nem is fog időhiány miatt. ![]()
Egy képet láthatunk?
Bocsi! Most már megy. Szerintem a Jawa- nak kellett az újraindítás
![]() ![]()
Bővebben: Link :google:
Akkor mást kell beírnod a keresőbe: Bővebben: Link
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |