Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Konvertálni csak a leg utolsó esetben szeretnék
![]()
Ez lett volna a tervem. Köszönöm!
![]()
Hali!
Vannak itt sokat látott emberek, olyan létezik, hogy a tyúkból kakas lesz?Mert nekünk az egyik törpetyúk elkezdett kukorékolni. ![]()
Le ne vágjátok ezzel valamelyik eszement só műsorban vagyonokat kereshetsz.
![]()
Höjj ember megyünk a maunika só ba utána meg gyün a józsi barát.
![]()
Nem akarlak megsérteni, de eleve egy Youtube videóval a hangminőség kifejezés nem említhető egy lapon. Ehhez képest a konvertálás már nem oszt, nem szoroz.
A Téma meglett nélkülem is úgy látom.
![]() Az eddigi legjobb online youtube ( nem csak) letöltő oldal rengeteg formátumban. ![]()
Köszönjük. Igazán zamatos.
![]()
Köszönöm! Már megoldottam, de sosem árt ha van még egy jobb
![]() Egyébként, jó reggelt mindenkinek!
Ma reggel fény derült miért nincsen a gépem wlan kártyájához driver linux alá:
Idézet: Ennek rettenetesen örülök, amúgy nagyon jó kártya, én meg vagyok vele elégedve de azért jó lenne linux alatt is használni rendes driverrel nem trükközve. „Úgy tűnik a vezeték nélküli LAN lapkák többekközött a boardcom bcm4306 és a bcm4350 a hullámhosszokon katonai kódok fogadására és továbbítására képesek. Ez lelassítja a lapkákhoz készülő driver kiadását.” Azt hiszem hétvégén ha lesz időm linux és windows telepítés lesz. Jó hogy van sok sok helyem a másik gépen. Remélem nem gyalulom le az összes adatom egy rossz patricionálással.
Használja valaki az LCD monitorját integrált videókártyával? Csak nekem "szellemképes"? Eléggé zavaró tud lenni... Egyáltalán tudja valaki mitől van? Remélem nem a monitor hibája... Sebaj, úton van már felém egy 9600GT vidikártya, az jó lesz
![]()
Használom és sok másvalakiról is tudok, s sehol nincs ghost-picture.
![]()
Akkor már megint csak nálam vannak ilyen paranormális jelenségek
![]()
A VGA kábel miatt szokott ilyet csinálni. (Hacsak a monitor AUTO funkciójától nem javul meg.) A kábelt kellene kicserélni valami jól árnyékolt példányra.
Ejj, tudtam hogy rossz kábelt adtak
![]() 3 méteresnél nem volt rövidebb ![]() Bár a multkor, amikor kipróbáltam haver videókátyáját (az is 9600GT volt), akkor megszűnt a "szellemkép". Szóval most várom, hogy érkezzen meg a vidikártya. szerk.: én írtam az 1400. oldal első hozzászólását ![]()
Jó reggelt! Az enyém akkor csinált így, amikor túl nagy értéket állítottam be képfrissítési frekvenciának. Érdemes megnézned a beállításokat. LCD monitoroknál 60 Hz tökéletes, ezzel szemben a CRT-knek néha a 80 is kevés volt.
Én is jártam így, csak én azt hittem, hogy a driver-ek közt valami összekócolódott és kétszer telepítettem újra, de semmi. Megnyomtam a monitoromon az auto gombot és megjavult, aztán pedig a fejemet fogtam...
![]()
60Hz van beállítva, de szerintem ez az integrált videókártya miatt van.
Nézd meg, hogy mennyit bír maximálisan a monitor és tedd a maximumra, vagy ahhoz közelire. Én évek óta így állítom be, elvileg szemkímélő, bár én semmit se vettem észre.
Valószínű ő lesz a bűnös. Az enyém pl nem tudja azt a felbontást amit most használok az új LCD-n, ezért egy régi Nvidia kártyát nyúzok. 64 MB
![]()
Jaj ne is mond, ez se tudja az 1440x900-as felbontást. No de melyik integrált kártya tudja...
variszabi: esetleg ha meg lesz a másik kártya, feljebb veszem, de ezzel a hulladékkal jó lesz addig a 60Hz is.
A régi kártyámra az Job volt mint a mostani csak leéget 9800GTX 2
![]()
Én meg épp új hűtést csinálok a régi laptopomnak. Most fúrtam egy hatalmas lyukat a burkolatra, már csak ki kell szélesíteni, hogy a venti elférjen benne.
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |