Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Most meg felrakod a legújabb NFS játékot, vagy COD-ot, aminek szebb grafikája van mint a valóságnak és csak fejlesztik,fejlesztik tovább Need for Speed World Online Ki gondolta volna x évvel ezelőtt hogy lesz ilyen?
Mondjuk szerintem nem baj, sőt csinálhatnának jobbat is ![]() szerk.: ja és bárkivel játszhatsz a világon ![]()
Már csak azért sem, mert Te nem vagy Bárki. Bárki tudja. Bár ki tudja?
![]()
Az a gyanúm, hogy velem se sokszor.
![]() ![]() Idézet: Bárki tudja! :yes: „Bár ki tudja?”
be kell érnem ennyivel. Már ez is haladás, nem számítottam rá, hogy bármi is lesz belőle.
![]()
No nézve az radar/műholdképet jön délről Kelet-Mo. felé is egy kis felhőcske, kíváncsi vagyok lesz-e eső. Szerintem itt max cseperegni fog.
Nem tudom milyen radarképet néztél, de nem oly kicsi at a felhő. Duna-Tisza köze már lefedve, s ha jól saccolom, Miskolc sem ússza meg szárazon. Mi sem. Pedig a mamájék a kölkökkel pont delután mennek jccóhajókázni a Dunára. Esni fog, "nem kicsit, nagyon". Pest 15 percen berül beborul, oszt annyi a napsütésnek.
Csak viccből írtam, de szerintem gyoma megússza a dolgot (ha nem is szárazon..
![]()
Ma megjött poros kollégától a görcsfúró készlet, amit ezúton is köszönök. Ha minden igaz holnap le is tesztelem.
![]()
Na, akkor már beléd állhat a görcs, fogod, és kifúrod.
![]()
Najó. Kezdek elbizonytalanodni
![]() Más: nem tudja valaki mit kell csinálni a painttal, hogy jobb minőségbe mentsen JPG-t? Mindig meg kell nyitni a PS-t... ![]()
Azért kell, mert már belém állt. :yes:
De azért fejlődött. Ez ellen nem lehet mit csinálni, ezt hozza magával a fejlődés, meg sajnos az emberi természet. Persze az is baj hogy mindenki úgy ál hozzá, hogy ez van és kész, ezen nem lehet változtatni. No mindegy, ez van.
Még jó, hgyg fejlődött, ha nem így történt volna, hiányozna egy szelet az életünkből. A HE...
![]()
Bizony, bár simpi szerintem a PC-játékok okozta lelki sérelmekre utalt elsősorban.
Ennél nemsokkal komolyabb fedélzeti számítógéppel az amerikaiak leszálltak a Holdra.
Abban a délkeleti viharban nagyon komoly dolgok lehetnek. Szerintem kialakul egy láncolat, és végigsöpri Kelet-Magyarországot.
Kezd már sötétedni, de csak szürkés felhőket látni az égen. Meg dörög egy kicsit.
Közben megnéztem a kedvenc barackfánkat ![]()
Én pont az alatta lévő irománytól kapok görcsöt.
![]()
Jaj csak jég ne legyen, nem lenne jó a barackoknak (meg semminek) egy nagy adag szőnyegbombázás
![]()
Megkaptátok a piros riasztást, és az Észak alföld is. Ez ritka dolog.
Hamarosan az E régió (Dél-Alföld) 1-3h s pirosat is megkapja.
Lilukah. ijjen vagyóók, Ha már ide tévedtél nyomj egy szavit léccíí! És íjr valami szépet az üzifalra ! ( nem musz)
Atya világ! Még jó hogy nem akarja megtudni milyen egy tranzisztor.
Jó sötét lett, tök jó a fényorgonám.
![]() Egyébként már lehet látni hogy dél felől kontrasztosodnak a felhők, meg sülnek kifele az elektronok ![]() szerk.: na én most kicsit elvonulok, áramtalanítok mindent.
Az a poénos, hogy itt meg hét ágra süt a nap
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |