Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Közben utánajártam néhány dolognak, és úgy tűnik, hogy mégiscsak meg tudom oldani én is. Ettől függetlenül köszönöm a választ!
Hello!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy be tudtok-e beszerezni egy TANDEM-es (vagy más is jó) 20k-s LIN-es potit, 10 db J201 JFET-et, és 5db MPF102-es JFET-et? Köszönöm a választ előre is. Bye!
Szia! Nem sok jó hírem van.
A kijelző téglalap, csak a sarkainál van egy minimális letörés, ahogy a lemez oldalak találkoznak. Ha nem sarkosra vágod a nyílást, tűreszelővel be lehet trimmelni a helyére. Low-ESR-ből (legjobb tudomásom szerint) nincs nagyfesz kivitel, vagy legalábbis kis tételben nem elérhető. A műszerre is passzolnunk kell sajnos.
Helló mindenkinek. Egy kicsit hülye kérdésem lenne. A BDV 64 B az 800 forint körül van, de a komplementere a BDV 65 B-nek az ára majd 10szer akkora. Ez mitől van? Nem hasonló árban szoktak lenni a komplementerek? Lehet hogy ez csak nekem új, csak egy kicsit megijedtem az árát meglátva. De ekkora eltérés az árban mitől van?
Köszönjük a jelzést. A helyzet sokkal egyszerűbb, mint gondolod: egyszerűen prellegett a billentyűzet és egy nullával többet írtunk. Az adatlapot javítottam, elnézést a pánikkeltésért.
Köszönöm, hogy megpróbáltátok, és a 20A-es zárt relé amiről írtatok, hogy be lehet szerezni?
Hali. Azt szeretném kérdezni hogy erről a trafóról egy adatlapot tudnátok-e adni?
Ja közben találtam hasonlónál bekötést.
Szia!
Sajnos germánium tranzisztorban nem tudunk segíteni, de LED-es spotlámpa elvileg beszerezhető, kicsit bővebb elképzelést írnál? Milyen feszültségre, milyen foglalat, stb...
Helló,
Szeretném megkérdezni, hogy LM 75 BIM-5 felvehető e a rendelhető alkatrészek közé. A 3 voltos verzió nekem nem jó. Üdv.
Felvenni éppen lehetne, csak sajnos készlet nincs belőle, heteket kellene rá várni. Az SMD változat tudna lenni 2-3 napon belül, ha az is megfelel.
AVR-ek áráról nem lehet tudni még most sem semmit?
Már egy ideje van a Hestore-ban, de még mindig ugyan annyi az ára, mint volt több hónapja. Gondolom, hogy nem csak tőletek függ az ár alakulása (hanem a gyártótól esetleg más boltoktól is), de ha tudtok valami konkrátat mondani, akkor nagyon szépen megköszönném.
Én már találkoztam gyártási kód alapján áprilisi atmegával is, szóval mostmár elkezdtek szállingózni hozzánk is és a disztribútorokhoz is a friss gyártások.
Ahogy én személy szerint észrevettem, inkább olyanokkal találkozni még újban, mint mega xx PA, stb... Szóval mindenből a javított, új típust nyomják előbb. De ettől független valószínűleg igaz lesz, hogy az árak és a raktárkészlet legkorábban novemberben áll helyre. Még azért elég gyászos a kép...
Hello!
Hogy ha most rendelnék az oldalról az holnap délelőtt odaérne a Kerepesi úti irodába ?
Minden nap délután 2 körül megy a raktárból az ügyfél szolgálatra a csomag.
Szóval ,hogy ha most megrendelem holnap kettő óra körül odaér az ügyfélszolgálatra?
Igen, ha a fő raktárban található minden alkatrész amit rendelsz. De ezt én Neked nem tudom megmondani.
Egy kis hibát találtam a HES-ben.
74 HC 75 SMD IC-nél az áll, hogy Idézet: „Octal Schmitt trigger buffer/line driver; 3-state” ehelyett a HC75 az egy Idézet: „Quad bistable transparant latch” Üdv! Szerk.: a Schmitt triggeres buffer az a HC7541
És ha tudna lenni, mikor kerül fel a rendelhető alkatrészek közé? (LM 75 BIM-5 SMD) és lehetőleg
PCF8583 SMD Ha felkerülnének már csatolnám is a kosárhoz.
Hello!
Sikerült közbe megoldanom a tranzisztoros kérdést de azért nagyon köszönöm! A másik dolog. Nem tudom, hogy pontosan milyen is ez a típusú spotlámpa mert egyszerűen alig találtam a neten róla valamit. Egy normál fali lámpa hosszúkás csavaros foglalattal. Majdnem olyan mint egy normál izzó foglalata annyi különbséggel, hogy kb. fele a az átmérője vagy talán még kisebb annál. Normál spot lámpa izzó megy bele egyébként és nem is vagyok benne biztos, hogy van egyáltalán ilyenbe LED-es ezért is gondoltam, hogy megkérdezem.
LM75CIM-5 tud lenni.
A BIM-es kivitel csak nagy tételben (95db), kb. 2 hét alatt szerezhető be.
Az optoelektronikában van egy olyan kategória hogy vakuk, de nincs benne semmi. Gondolom régen volt csak elfogyott és nem lett újabb adag rendelve belőle... Megoldható lenne néhány villanócső beszerzése vagy már nincs rá akora igény hogy megérje ? Ha lenne akkor milyen teljesítményű és milyen árban lenne?
A válaszokat előre is köszönöm
Hali!
Nem tudja valaki ennek a lednek az adatait? Csinálnék hozzá egy egyszerű fényerőszabályzót és jó lenne tudni a nyitófesz.-t, meg a maximális feszültséget.
Köszönjük az észrevételt, a vakus szekció alkatrész beszerzési problémák miatt bezárja kapuit. (Sajnos)
Sziasztok
Érdeklődnék, hogy ehhez, és ehhez az érintkezőkhöz milyen krimpelő fogó kell? Ilyenem van de ez nem 100%-os hozzá, kicsit megnyomorítja az érintkezőket. Ezen a krimpelő szerszámon gondolkozom, ha jó lenne a fentebb felsorolt érintkezőkhöz, már rakom is a kosárba. Előre is köszönöm a választ.
Link
Ennél valahogy egyértelművé kellene tenni, hogy ennek a bemenete a 12V-os, és a kimenetén 5V/1A-t ad. Ahogy most áll, az félreérthető. |
Bejelentkezés
Hirdetés |