Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » HESTORE.hu

Témaindító: Topi, idő: Máj 8, 2009
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek

Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő.

Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Lapozás: OK   52 / 174
(#) vagnerjazon válasza vagnerjazon hozzászólására (») Aug 3, 2010 /

Közben utánajártam néhány dolognak, és úgy tűnik, hogy mégiscsak meg tudom oldani én is. Ettől függetlenül köszönöm a választ!
(#) PetAd hozzászólása Aug 3, 2010 /

Sziasztok
Erre tudnátok válaszolni? Köszönöm
(#) spepe hozzászólása Aug 4, 2010 /

Hello!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy be tudtok-e beszerezni egy TANDEM-es (vagy más is jó) 20k-s LIN-es potit, 10 db J201 JFET-et, és 5db MPF102-es JFET-et?

Köszönöm a választ előre is.

Bye!
(#) Tocska válasza PetAd hozzászólására (») Aug 5, 2010 /

Szia! Nem sok jó hírem van.
A kijelző téglalap, csak a sarkainál van egy minimális letörés, ahogy a lemez oldalak találkoznak. Ha nem sarkosra vágod a nyílást, tűreszelővel be lehet trimmelni a helyére.
Low-ESR-ből (legjobb tudomásom szerint) nincs nagyfesz kivitel, vagy legalábbis kis tételben nem elérhető.
A műszerre is passzolnunk kell sajnos.
(#) Tocska válasza spepe hozzászólására (») Aug 5, 2010 /

20k-s poti helyett 25k-st tudunk adni: PC16DH-25k LIN

MPF102 = BF245

J201 = BFW13 (?)
(#) vikipapa hozzászólása Aug 5, 2010 /

Helló mindenkinek. Egy kicsit hülye kérdésem lenne. A BDV 64 B az 800 forint körül van, de a komplementere a BDV 65 B-nek az ára majd 10szer akkora. Ez mitől van? Nem hasonló árban szoktak lenni a komplementerek? Lehet hogy ez csak nekem új, csak egy kicsit megijedtem az árát meglátva. De ekkora eltérés az árban mitől van?
(#) Tocska válasza vikipapa hozzászólására (») Aug 6, 2010 /

Köszönjük a jelzést. A helyzet sokkal egyszerűbb, mint gondolod: egyszerűen prellegett a billentyűzet és egy nullával többet írtunk. Az adatlapot javítottam, elnézést a pánikkeltésért.
(#) PetAd válasza Tocska hozzászólására (») Aug 6, 2010 /

Köszönöm, hogy megpróbáltátok, és a 20A-es zárt relé amiről írtatok, hogy be lehet szerezni?
(#) fantom45 hozzászólása Aug 7, 2010 /

Hali. Azt szeretném kérdezni hogy erről a trafóról egy adatlapot tudnátok-e adni?
(#) fantom45 válasza fantom45 hozzászólására (») Aug 7, 2010 /

Ja közben találtam hasonlónál bekötést.
(#) zmariann válasza spepe hozzászólására (») Aug 7, 2010 /

Szia!

Sajnos germánium tranzisztorban nem tudunk segíteni, de LED-es spotlámpa elvileg beszerezhető, kicsit bővebb elképzelést írnál? Milyen feszültségre, milyen foglalat, stb...
(#) Zozi85 hozzászólása Aug 8, 2010 /

Helló,

Szeretném megkérdezni, hogy LM 75 BIM-5 felvehető e a rendelhető alkatrészek közé. A 3 voltos verzió nekem nem jó.

Üdv.
(#) Tocska válasza Zozi85 hozzászólására (») Aug 8, 2010 /

Felvenni éppen lehetne, csak sajnos készlet nincs belőle, heteket kellene rá várni. Az SMD változat tudna lenni 2-3 napon belül, ha az is megfelel.
(#) Zozi85 válasza Tocska hozzászólására (») Aug 8, 2010 /

Nekem tökéletesen megfelel smd ben is.
Köszönöm a gyors választ.

Esetleg ez is van smd ben?
PCF8583
(#) tomi-666 válasza tomi-666 hozzászólására (») Aug 8, 2010 /

AVR-ek áráról nem lehet tudni még most sem semmit?

Már egy ideje van a Hestore-ban, de még mindig ugyan annyi az ára, mint volt több hónapja. Gondolom, hogy nem csak tőletek függ az ár alakulása (hanem a gyártótól esetleg más boltoktól is), de ha tudtok valami konkrátat mondani, akkor nagyon szépen megköszönném.
(#) Topi válasza tomi-666 hozzászólására (») Aug 8, 2010 /

Én már találkoztam gyártási kód alapján áprilisi atmegával is, szóval mostmár elkezdtek szállingózni hozzánk is és a disztribútorokhoz is a friss gyártások.

Ahogy én személy szerint észrevettem, inkább olyanokkal találkozni még újban, mint mega xx PA, stb... Szóval mindenből a javított, új típust nyomják előbb.

De ettől független valószínűleg igaz lesz, hogy az árak és a raktárkészlet legkorábban novemberben áll helyre. Még azért elég gyászos a kép...
(#) Recrepot hozzászólása Aug 8, 2010 /

Hello!

Hogy ha most rendelnék az oldalról az holnap délelőtt odaérne a Kerepesi úti irodába ?
(#) Topi válasza Recrepot hozzászólására (») Aug 9, 2010 /

Minden nap délután 2 körül megy a raktárból az ügyfél szolgálatra a csomag.
(#) Recrepot válasza Topi hozzászólására (») Aug 9, 2010 /

Szóval ,hogy ha most megrendelem holnap kettő óra körül odaér az ügyfélszolgálatra?
(#) Topi válasza Recrepot hozzászólására (») Aug 9, 2010 /

Igen, ha a fő raktárban található minden alkatrész amit rendelsz. De ezt én Neked nem tudom megmondani.
(#) Slope hozzászólása Aug 9, 2010 /

Egy kis hibát találtam a HES-ben.
74 HC 75 SMD IC-nél az áll, hogy
Idézet:
„Octal Schmitt trigger buffer/line driver; 3-state”

ehelyett a HC75 az egy
Idézet:
„Quad bistable transparant latch”

Üdv!

Szerk.: a Schmitt triggeres buffer az a HC7541
(#) Zozi85 válasza Tocska hozzászólására (») Aug 9, 2010 /

És ha tudna lenni, mikor kerül fel a rendelhető alkatrészek közé? (LM 75 BIM-5 SMD) és lehetőleg
PCF8583 SMD

Ha felkerülnének már csatolnám is a kosárhoz.
(#) spepe válasza zmariann hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

Hello!

Sikerült közbe megoldanom a tranzisztoros kérdést de azért nagyon köszönöm!

A másik dolog. Nem tudom, hogy pontosan milyen is ez a típusú spotlámpa mert egyszerűen alig találtam a neten róla valamit. Egy normál fali lámpa hosszúkás csavaros foglalattal. Majdnem olyan mint egy normál izzó foglalata annyi különbséggel, hogy kb. fele a az átmérője vagy talán még kisebb annál. Normál spot lámpa izzó megy bele egyébként és nem is vagyok benne biztos, hogy van egyáltalán ilyenbe LED-es ezért is gondoltam, hogy megkérdezem.
(#) Tocska válasza Zozi85 hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

LM75CIM-5 tud lenni.
A BIM-es kivitel csak nagy tételben (95db), kb. 2 hét alatt szerezhető be.
(#) Slope válasza Tocska hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

Köszi a javítást
(#) 06smici hozzászólása Aug 10, 2010 /

Az optoelektronikában van egy olyan kategória hogy vakuk, de nincs benne semmi. Gondolom régen volt csak elfogyott és nem lett újabb adag rendelve belőle... Megoldható lenne néhány villanócső beszerzése vagy már nincs rá akora igény hogy megérje ? Ha lenne akkor milyen teljesítményű és milyen árban lenne?
A válaszokat előre is köszönöm
(#) Sword hozzászólása Aug 11, 2010 /

Hali!

Nem tudja valaki ennek a lednek az adatait?
Csinálnék hozzá egy egyszerű fényerőszabályzót és jó lenne tudni a nyitófesz.-t, meg a maximális feszültséget.
(#) Tocska válasza 06smici hozzászólására (») Aug 11, 2010 /

Köszönjük az észrevételt, a vakus szekció alkatrész beszerzési problémák miatt bezárja kapuit. (Sajnos)
(#) Bari- hozzászólása Aug 11, 2010 /

Sziasztok

Érdeklődnék, hogy ehhez, és ehhez az érintkezőkhöz milyen krimpelő fogó kell? Ilyenem van de ez nem 100%-os hozzá, kicsit megnyomorítja az érintkezőket.
Ezen a krimpelő szerszámon gondolkozom, ha jó lenne a fentebb felsorolt érintkezőkhöz, már rakom is a kosárba.
Előre is köszönöm a választ.
(#) potyo hozzászólása Aug 11, 2010 /

Link

Ennél valahogy egyértelművé kellene tenni, hogy ennek a bemenete a 12V-os, és a kimenetén 5V/1A-t ad. Ahogy most áll, az félreérthető.
Következő: »»   52 / 174
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem