Fórum témák
» Több friss téma |
A KT784 triac-hoz valakinek van valami adatlap félesége? Mert csak annyit sikerült kiderítenem google-val, hogy 600V16A-t tud a ,, kicsike "!
Szia!
Adatlap: KT784 triak
Ó! Köszi a gyors választ! Még egy apró kérdés: Ha jól értem, akkor ez ha a vezérlő elektróda pozitív feszt/áramot kap, akkor a csavarozós része is pozitív lesz, ha meg negatívot, akkor negatív? Vagy hogy van ez? Mármint hogy hogy ,, gyújtsam be" a triacomat? Egyetlen egy van belőle, és jó lenne kipróbálni hogy mégis hogy van ez!
Ajánlom figyelmedbe ezt az adatlapos oldalt. Régi, manapság már nem gyártott félvezetőkről is találhatóak adatok.
Itt sajnos NEM talál semmit!
Skori oldalán egy egyszerű triakteszt leírása olvasható. Azt, hogy az A1 vagy az A2 van a csavarozható rögzítőfülön, próbálgatással kell meghatározni.
Hello! Például így. üdv! proli007
Köszi a választ!
Szia mindenkinek. Egy raklapcsomagoló gép hegesztő részét szabályzó vezérlése meghalt. Miután szétszedtem egyik alkatrésze lábánál láttam beégést, ebben szeretném segítségeteket kérni, hogy mi lehet ez, kb. 4mm átmérőjű diszkosz forma a kövatkező felirattal: VDR 10D471K. Előre is köszi.
Helló!
Tudnátok segíteni, abban, hogy a képeken mi az ami pirossal van bekarikázva?
Szerintem egy ellenálláshíd.
Ilyesmi...
Köszi a segítséget. Esetleg abban is tudnál segíteni, hogy hol szerezhetném be?
Az a gond nem tul sok alkatrész van de találtam olyat hogy bc 5488 ha jol látom meg 2 db olyan hogy: c547b ph 83
És akkor csak picit másképp van ráirva? 2 van belőle és mind a 2 használatlan vágatlan lábakkal!!
Arra jutottam EZT fogom megépíteni! Milyen alkatrészt keressek még?
Most erre mit mondjak? Nem akarok senkit megsérteni, de ezt én nem építeném meg, főleg nem a mellékelt ábra alapján. De ez már off.
Akkor javaslatodra nem ezt építem meg csak azért ezt akartam megépíteni mert ez tünt egyszerűnek! Mmelyiket javaslod?
Segítségeteket kérném, h ez milyen alkatrész lehet? ez egy batritöltőnek a darabja.
T428 BE643K ez van ráírva fontos lenne jobb oldali lába a minuszra megy, a középső pedig a tekercsre, a bal oldali pedig az egyik kissebb tranzisztorra.
Battery töltőt akart írni, de így sem az igazi
Azt szeretném tudni hogy a BC547 es tranyó hány voltot biztosít?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |