Fórum témák
» Több friss téma |
A KT784 triac-hoz valakinek van valami adatlap félesége? Mert csak annyit sikerült kiderítenem google-val, hogy 600V16A-t tud a ,, kicsike "!
![]()
Szia!
Adatlap: KT784 triak
Ó! Köszi a gyors választ!
![]() ![]() ![]()
Ajánlom figyelmedbe ezt az adatlapos oldalt. Régi, manapság már nem gyártott félvezetőkről is találhatóak adatok.
Itt sajnos NEM talál semmit!
![]()
Skori oldalán egy egyszerű triakteszt leírása olvasható. Azt, hogy az A1 vagy az A2 van a csavarozható rögzítőfülön, próbálgatással kell meghatározni.
Hello! Például így. üdv! proli007
Köszi a választ!
![]()
Szia mindenkinek. Egy raklapcsomagoló gép hegesztő részét szabályzó vezérlése meghalt. Miután szétszedtem egyik alkatrésze lábánál láttam beégést, ebben szeretném segítségeteket kérni, hogy mi lehet ez, kb. 4mm átmérőjű diszkosz forma a kövatkező felirattal: VDR 10D471K. Előre is köszi.
Helló!
Tudnátok segíteni, abban, hogy a képeken mi az ami pirossal van bekarikázva?
Köszi a segítséget.
![]()
Az a gond nem tul sok alkatrész van de találtam
![]()
És akkor csak picit másképp van ráirva? 2 van belőle és mind a 2 használatlan vágatlan lábakkal!!
![]()
Arra jutottam EZT fogom megépíteni! Milyen alkatrészt keressek még?
Most erre mit mondjak? Nem akarok senkit megsérteni, de ezt én nem építeném meg, főleg nem a mellékelt ábra alapján. De ez már off.
Akkor javaslatodra nem ezt építem meg csak azért ezt akartam megépíteni mert ez tünt egyszerűnek! Mmelyiket javaslod?
Segítségeteket kérném, h ez milyen alkatrész lehet? ez egy batritöltőnek a darabja.
T428 BE643K ez van ráírva fontos lenne jobb oldali lába a minuszra megy, a középső pedig a tekercsre, a bal oldali pedig az egyik kissebb tranzisztorra.
Battery töltőt akart írni, de így sem az igazi
Azt szeretném tudni hogy a BC547 es tranyó hány voltot biztosít?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |