Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A MÉH telep egy aranybánya tapasztalat
![]()
Üdv
Ma voltam 1 jó barátomnál azért mert nem ment a gépe. Erősen dohányos környezetben él stb.... A számítógép tápjában olyan mennyiségű por gyűlt össze hogy nem mozdult meg benne a venti ![]() A képen a barátom tápja látható. A-2. képen az enyém a letöltőgépben látható hogy jobban tisztán van tartva lakás.Mind2 táp 3 éves 1x- re szereztem mind 2-őt -400-w codegen nem nagy cucc. ![]() Az elméletileg 400-w os tápot egy 900-mhz es processzor 2 merevlemez int. videókártyával simán megöltem... ![]()
Naná, mert annyira határra van méretezve a rendszer, hogy ha elszáll a hűtés, akkor van körülbelül 10 másodperce a tápegységnek, mert megfutnak benne a félvezetők. Ez nem jó játék, mert magával ránthatja a merevlemezt, videokártyát, processzort, memóriát, CD olvasót, alaplapot. Mindet, vagy a felsoroltakból tetszőleges kombinációt.
Ha érdekel, megbeszélhetjük, nekem nem kell csak nem akartam sorsára hagyni
![]()
Mivel ez nem informatikai/számítástechnikai fórum, szerintem ezek a dolgok eléggé Off-nak számítanak, nem?
![]()
Jól van na, bocsánat :hide:
A "Vicces történetek"-be kellett volna az egészet tolni…
Üdv
Tudom és sajnos ez a baj hogy védelem nélküli tápegység szóval megállt a ventilátor és ment tovább és ez volt a baj videókártyát el is vitte szépen inno 3d-6600-128-mb táprésze kipukkant.. De a mai tápokban jó minőségű cuccok vannak jó hűtéssel ![]()
Én amikor berágtam az előbb említetten, egy ilyenre ruháztam be, tökéletesen megérte, egy pisszenés nélkül megy az egész gép (akkor még olcsóbb volt)…
(Most nézem csak az értékelésében, pont 2 éves lesz a hétvégén
![]()
Üdv nekem ez van a nagyobbik gépemben a másikban 1 350-w os fsp táp döcög.
![]()
Ja de nekem venni kellesz egy nagyonbbat mert ez kicsi.
Vegyél Hiprót, és gondosan elcsomagoltam nehezebb időkre
![]()
Más téma, hogy ne kapjunk ki:
Idézet: „Ja de nekem venni kellesz egy nagyonbbat mert ez kicsi.” Mindig csodálattal tölt el, hogy kicsiny országunk különböző területein mennyire különféle szavakat használunk ![]() ![]() ![]()
Hehe! Mikor Borsodból Pest megyébe költöztem, nekem is furcsa volt az itteni nyelvjárás.
tepszi=tepsi motrok=motor (ennek lehetne a többszörös többes száma a motrokokokok ![]() csirek=csirke virigyköl=iszik sötönyézik=tesz-vesz az udvaron ![]()
Nekem a "megyen" meg "mén" szavak báncsák
![]()
Egyszer egy lökatos húzott a lépcsőn egy láncot maga után.
Megkérdezte tudom-e miért húzza? Mondom, nem. -Mert tolni nem tudom! ![]()
A mai napra tervezett valaki valamit? Elmenni szórakozni, ahol lesz ott tűzijátékot nézni és még sorolhatnám. Én a lakhelyemen egy ingyenes koncertet terveztem, hogy megnézem fél 9-től mivel idén nem lesz tűzijáték. Utána egész estés South Park nézés van betervezve számomra.
![]()
Dettó, este Family Guy-jal
![]() ![]()
Nekem szobaépítés folytatása már bő egy hete a mindennapi programom. Azelőtt meg műhelyépítés, költöztetés volt. Most egy kis déli pihenő, utána ablak körüli vakolás, estére fűnyírás, majd alvás.
![]()
Nálunk a kis falunkban ma van a búcsú ami most 3 naposra sikeredik , mert hosszú hétvége van . Délután 17 órától már éredemes lesz kilátogatni a központi rendezvény szinpadához , ahol sok látnivalót terveztek a rendezők egészen este 22 óráig amikor lessz saját kis tüzijáték is a falusi embereknek .
Majd holnap reggeltől ismét indulnak a különböző rendezvények és még vasárnapra is lesz hallani és látni való bőven . ![]()
Nagyon jó. Akkor ott többnapos programot szerveztek.
![]()
Milyen jó neked
![]() ![]() ![]()
Na, majd húsz oldal offot végigolvastam most és jelentem utolértem magamat.
Norberto: a programban mért nem kis képet jelenítesz meg ahol van? Idézet: Ez jó hír. „Na, majd húsz oldal offot végigolvastam most és jelentem utolértem magamat.”
De ez mozgó kék lesz
![]() ![]()
Sziasztok!
Nem tudom mennyire vagytok otthon az autók motorikus felépítésében illetve az üzemanyagokban, az lenne a kérdésem, hogy tehetek-e ukrán gázolajat egy 2000-res TDCI motorba? Ugye az ukrán gázolajnak más a színe és az összetétele is, és nem tudom, hogy ez jobb-e vagy rosszabb-e a Mo-on kaphatónál. Neten csak felületesen olvastam utána, nem igazán tudtam álláspontot foglalni, ezért kérdezném, nem-e járatos valaki a témában? |
Bejelentkezés
Hirdetés |