Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Uniscan / Euroscan- Visa diagnosztikai illesztő
Lapozás: OK   11 / 19
(#) mazerati66 válasza bodi739 hozzászólására (») Aug 19, 2010 /

Üdv.
Meg van még a dolog?Épitett vagy Gyári? Ára?Kösz elöre is.
(#) Hari1231 válasza Hari1231 hozzászólására (») Aug 21, 2010 /

Látom töltögetitek a VISA-t! ... boldogúltok vele, vagy rakjak fel utmutatot?!
(#) mazerati66 válasza Hari1231 hozzászólására (») Aug 23, 2010 /

Minden érdekel ,jöhet
(#) repata hozzászólása Aug 23, 2010 /

Sziasztok!
Elnézéseteket kérem, hogy az első dolgom az, hogy problémázzak, de a helyzet a következő;
megépítettem az első oldalon levő kapcsolást, eprom + proci nélkül, kijavított nyákkal, de az 5. oldalon található ,,uniscan crackelt" program beállítás menüpontjában csak egy soros portot látok... Ha valaki lenne olyan kedves és elküldené, vagy feltenné valahova a megfelelő programot, azt megköszönném, vagy, ha én hibáztam...
Köszönöm!
(#) vinz válasza repata hozzászólására (») Aug 24, 2010 /

eprom + proci nélkül nem fog menni mivel a program karakterkészlete is az epromba van.,,uniscan crackelt" helyett a sima uniscan progit szedd le és már menni is fog.Én is először eprom + proci nélkül akartam de nem megy.
(#) repata hozzászólása Aug 29, 2010 /

Köszönöm az eddigi segítséget, viszont felmerült egy újabb problémám; 24c32-őt nem kaptam, kaptam viszont 24cl32-őt elvileg jó bele, stk200-al illetve ponyprog-al írnám, de ezt a típust nem lelem a programban sőt 24c32-őt sem, van viszont 24xx ill. 2432. Nem szeretném elrontani, ha valaki tudna segíteni...
Köszönöm
(#) benci hozzászólása Aug 29, 2010 /

szevasztok. latom meg mindig toritek magatokat a proci nelkuli uniscanon, nekem tenyleg megy semmifele crackelt progi nem kell, akarmelyik forumon megtalaljatok a programot. mar 4 eve hasznalom, vagyis mar nem hasznalom, csak neha oreg tipusokhoz. ajanlom nektek is hogy lepjetek elobre, lehet vasarolni mar jo aron kinai cuccokat, angol nyelven igaz, de tokeletesen mukodnek, pl opcom, vagcom, stb a vagcomot lehet frissiteni is, marmint az interfacet, 7.04 esrol 908 ra. de ha szenvedni akartok tovabra is, hat tegyetek. kezdoknek nagyon is megfelel az uniscan, de aki mar jobban belemerul ajanlom az originalokat. ja es egy tanacs, semmifele univerzalis tesztert ne vasaroljatok, nem tudnak semmit se, automarkanket vegyetek. Jo tanacs !ja es itt a kep az interfacemrol ami proci nelkul megy es eeprom nelkul. egyszeru hardverkulcs van benne semmi tobb marmint a prociban elteve, semmifele karakterkeszlet ahogy egyesek irjak. na udv nektek es sok sikert !
(#) Hari1231 válasza benci hozzászólására (») Aug 31, 2010 /

Nem kötekední akarok veled, de azt kell mondanom nincs igazad! 1. ez itt a Uniscan Visa topik. 2. igen is jó az az öskövület illesztő! (pl.: nagyon jól viszi a Tech2-t, a Vag-Comot, a Fiat ECU Scannert, és a többí K/L illesztővel működő progit. 3. Amint Te is mondod "régi" masinákkal bizony van amikor csak ez marad!
Nekem a szakmám miadt nagyon sok féle interfacesem van, meg egy néhány profeszionális diagnosztikaí cuccos.
Szégyen , nem szégyen, de néha elő kell vennem a jó öreg Uniscant!
Az univerzálisról meg csak annyit: ez is univerzális, meg pl. a Bosch KTS; a Lanch X-431; Multi Di@g Acctia és szerintem mind jol használható!
Tudom nem ezekre a drága masinákra gondoltál! ... én inkább azt mondanám a megfelelő tipusspecifikus program azért nem árt!
A Vag és a Tech is meg a FiatEcuscan is a DDT-2000 is simán megy ua. a K/L illesztővel.
(#) subway hozzászólása Szept 1, 2010 /

Szevasztok! Sok segítséggel megépítettem én is az illesztőt, működik is elvileg, de nem bírom összehoznia géppel. Win98-cal próbálom használni, mert a dosocskáim csak egy com portot töltenek be. Bár ha valakinek van olyan telepítője amivel faján össze lehetne hozni a dost az is érdekel. De nekem a win98 lenne a jobb, mivel az amúgy is átlép ms-dos módba, de még mindig(már másfél hete) azt írja hogy csatlakoztassam az illesztőt. VAlami a beállításokkal lesz. Akinek ugyan így megy, az tudna nekem képet vagy valami leírást dobni, hogy mit állítsak még? Esetleg lőjem ki a puffert is?
(#) Hari1231 válasza subway hozzászólására (») Szept 1, 2010 /

Végig próbáltam én is minden féle megoldást, de úgy simán nem fog menní semmiféle Winnel! (95;98;ME;Xp)
használj DOS-boxot, vagy tölcs le egy jó Dos-t. A gépet alapból DOS-ban kell elindítanod.
(#) bmotor60 válasza Hari1231 hozzászólására (») Szept 2, 2010 /

...én egy normálisan működőért simán adnék egy vag908at,mert hogy ez legalább tutira jó...

nekem már nagyon sokba van az uniscan,régebben irtam ide,inkább azt mondom hogy hiányzik a gyüjteményemből.
viszont az ajánlat komoly.
(#) Hari1231 válasza bmotor60 hozzászólására (») Szept 3, 2010 /

Értem én! ... nekem is csak tiszteletből van meg igazán!
Ja igen! Megépítettem én is, 1x , ... 2x, ... aztán mind kihajítottam a kukába és vettem egy "gyárit"! ... na az is a 2. ra lett csak jó! de egy szó nélkül kicserélte az eladó!
Nekem is van Vag, Tech2, Elm-USB, Elm-Blu interfészeim eladók!
(#) bmotor60 válasza Hari1231 hozzászólására (») Szept 3, 2010 /

most ott tartok hogy van egy laptop,win98-dos 7.1-Argosy két com kártya-és most nem megy fel a kártya driver mert kell neki egy intel 82365sl driver.

sokan keresik a google szerintcsakúgy mint én.

aztán utánna vagy lesz siker vagy nem,de az biztos.
Nekem is van sok minden,program és crack annyi hogy a széltől is óvom a vinyómat,
ha szükség lenne valamire azért ne habozzatok kérdezni
(#) Hari1231 válasza bmotor60 hozzászólására (») Szept 3, 2010 /

Ha már ennyire felkinálkoztál miért is ne?! Ha esetleg EZZEL a progival találkoztál, azt tényleg nagyon megköszönném!
(#) subway válasza Hari1231 hozzászólására (») Szept 3, 2010 /

Én nem ajánlottam fel, de azért megemlítem, hogy a szerveremen ott fityeg a fiatECUscan2.1 full verziója amát a fiat klubbosok már hasznosítottak is. Ha kell, megosztom a linket.
(#) bmotor60 válasza subway hozzászólására (») Szept 4, 2010 /

Szerintem...
(#) bmotor60 válasza bmotor60 hozzászólására (») Szept 4, 2010 /

feltenném a progit is
de mondja meg valaki hogyan szedjem ketté mert 4.24 mb
winrarral betömöritve.
na mert a linkjét sem találom
(#) Norberto válasza bmotor60 hozzászólására (») Szept 4, 2010 /

WinRAR-ban, mielőtt tömörítenél, be lehet állítani olyat, hogy tömörítés közben darabolja fel fájlokra az eredményt, itt még meg lehet neki adni a méreteket is. Például lehet választani 1,44 MB-ot vagy ilyesmi alapértelmezettet, de nem ezek közül kell egyik sem, hanem beírsz 2 milliót, azaz 2 000 000. Legalábbis azt hiszem, byte méretben kérdez rá a darabokra.
(#) Hari1231 válasza bmotor60 hozzászólására (») Szept 4, 2010 /

Nagyon köszönöm! ... de ez nekem is megvan! ... és nem feltört, hanem hivatalosan megvásárolt frissíthető verzioban! ( most a 2.41- nél tart, ezt a progit a kezdetektől figyelemmel kisérem! Nagyon dinamikusan fejlődő progi!)
De ez a progran nem az a progi amit én keresek!
(#) bmotor60 válasza Hari1231 hozzászólására (») Szept 4, 2010 /

sajnos ezt a progit nem láttam nem ismerem,sdi csatolót valszeg csak náluk lehet beszerezni
kutakodok orosz testvéreinknél hátha van valami rajzocska,
sohasem lehet tudni...
(#) Hari1231 válasza bmotor60 hozzászólására (») Szept 4, 2010 /

Nagyon régóta keresem már! Többször irtam már a SeCom -nak levelet, hogy árulják már el hogyan lehet megvenní az intefacest a programmal, de semmi!!! ...
A másik progi ami mág érdekel: FiatScann3 ha esetleg ezt valahol megtalálod annak is nagyon örülnék! (Nekik is irtam, és válaszoltak is! ... csak szerintem az a 1600-1700 ZL nagyon sok!!!) :eek2: ... de még ki is fizetném érte! Csak előtte szeretném látní mit tud!
(#) bmotor60 válasza Hari1231 hozzászólására (») Szept 4, 2010 /

a lengyelekkel kapcsolatban voltam tévesen rendeltem tölük,3 darabot...
csak hát rosszul váltottam a valutájukat forintra,alig birtam lemondani-ja és nem tud angolul és magyarul sem.

több külföldi fórumra irtam alfás ,fiatos fórumra is,nincsenek elájulva
mindenki az uniscant és fiatecuscant használja,vagy 1-1 motorvezérlőre irodott 1-2 megás progikat.még lengyel fórumon sem dicsérik,az olaszok meg el vannak ájulva az examinertől.gyorsan most ennyi...
(#) bmotor60 válasza bmotor60 hozzászólására (») Szept 4, 2010 /

most igy gyorsan...

a scan3 nem lesz meg...

Fiat_22.5.rar

(#) Hari1231 válasza bmotor60 hozzászólására (») Szept 5, 2010 /

Na igen eről van szó! ... már csak SDI facest, vagy rajzot kéne kerítení valahol.
köszönöm
(#) bmotor60 válasza Hari1231 hozzászólására (») Szept 7, 2010 /

(#) Hari1231 válasza bmotor60 hozzászólására (») Szept 7, 2010 /

Köszönöm! ... de mint irtam ez a progi meg van nekem is! Sőt a 2.40 verzióban fut a gápemen.

(#) Hari1231 válasza Hari1231 hozzászólására (») Szept 9, 2010 /

Azthiszem INNEN sokkal egyszerűb letöltení! ... és aki nem sajnálja azt az 50 Eu-t - amennyi a hivatalos regdíja -annak egy tényleg jó és használható progija lessz!
(#) bmotor60 válasza Hari1231 hozzászólására (») Szept 9, 2010 /

Nem ide való kérdésem lenne,de itt legalább van mozgás.
ALDL csatolót keresek DAEWOOhoz ,egy egyszerűt csináltam,de nem tudom autóra kell e tenni hogy teszteljem?
Asztalon adtam neki áramot,de szerintem nem látja program?
Van a cseheknél nem drágán,csak azért szeretném mert ha mégis csak én csinálnám-jobban aludnék
(#) Hari1231 válasza bmotor60 hozzászólására (») Szept 9, 2010 /

Milyen az a ALDL csatoló?! VAn róla kapcs rajzod, vagy fotód? .... na és a progamnak mi a neve?
(#) bmotor60 válasza Hari1231 hozzászólására (») Szept 9, 2010 /

GM,DAEWOO,USA autók
10-12-16 pinesek

http://www.techedge.com.au/vehicle/aldl8192/8192hw.htm

http://www.techedge.com.au/vehicle/aldl160/aldl_hw.htm

...én pedig ezt csináltam meg
http://cable.invisibill.net/
Daewoo Tyranus Scanner
és egyéb dos progikkal kellene mennie.

Ja és a,opel multec monitor progi is ezzel kell hogy menjen! :yes:
Következő: »»   11 / 19
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem