Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Lézeres radar, traffipax jelző
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
Lapozás: OK   96 / 147
(#) Home Made Jammer válasza treshold hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Igen. Így már szerelhető is. Pl kétoldalas ragasztóval.
(#) treshold válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Ez egy, vagy kétkomponensű?

Kétkomponensű. Vigyázni kell az edzővel, max 1% -ot lehet beletenni. Ha többet teszel megrepedezhet, ráadásul annyira átforrósodik hogy szét is robbanhat.
Tapasztalat szerint szobahőmérsékleten én kb 0,5%-ot teszek bele. Így kb 1/2 óra alatt köt meg. Viszont tutira nem reped meg.

Ez az anyag mellékelve van, vagy külön kell venni?

Adják hozzá az edzőt, ez benne van az árban.
(#) denon888 válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Valóban jól néz ki,és a doboz is megspórolható vele. Polírozni mivel szoktad?
(#) Home Made Jammer válasza denon888 hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Befogok a fúróba egy filc korongot, és pasztával polírozom. Egy-két perc alatt kész.
Jól néz ki, és még csak most fogom kitalálni a tuti öntőformát.

Már csak egy infraáteresztő öntőgyanta kéne feketében és tuti lenne minden

Elvileg létezik hozzá színező paszta de még nem próbáltam.
(#) Reggie hozzászólása Szept 25, 2010 /

Nagyon szep, gratulalok hozza. A ledek felsugarzasi szoge mennyivel modosult? Es mennyire nyeli el az infrat?
(#) lewi válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Szept 25, 2010 /

Az öntőformát illetően van egy javaslatom.
Nekem itthon van ilyen önthető gumi, vagy nem is tudom milyen anyag. Állagilag mint valami folyós tészta, bár kicsit olyan nagyon nagyon sűrű olaj. Ez 2 komponensű, én vettem belőle egy kilót, és mostanság akarom használni. Hogy kipróbáld, önthetek belőle neked egy kockát. Így ki tudod próbálni, hogy reakcióba lép e vele, így az öntőformád is megtervezheted. Ha érdekel a dolog, szólj, mert a jövőhéten fog felkeményedni az én formám, amibe öntök, és akkor már egy katalizátorral kiöntök neked is egy próbadarabot.
(#) Home Made Jammer válasza Reggie hozzászólására (») Szept 26, 2010 /

Nem volt különbség érzékenységben a kiöntött és a kiöntetlen között, ezért azt gondolom, hogy nem befolyásolja jelentősen. A kisugárzási szög sem változott, hiszin úgy van kiöntve hogy az öntőforma hozzáér a ledek tetejéhez, tehát a ledek nagyon kicsit kilátszanak az öntvényből. Kamerával nézve a sugárzás ugyanaz mintha nem lenne kiöntve.
(#) Home Made Jammer válasza lewi hozzászólására (») Szept 26, 2010 /

Köszönöm, szilikon öntőgumim nekem is van. Azt már próbáltam tökéletesen lehet vele önteni. Lehet hogy ez lesz a megoldás, de ha tudok szerezni valami PVC zártszelvényt, azzal egyszerűbb lenne a dolog. Esetleg ha lenne valakinek vákuumszívó berendezése, amivel a pvc csomagolásokat csinálják...
(#) denon888 válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Szept 26, 2010 /

Most néztem hogy ha jól látom patch kábellel kötöd be. Nem vékonyak a vezeték erek?
(#) Home Made Jammer válasza denon888 hozzászólására (») Szept 26, 2010 /

Ez nem patch kábel, ez riasztó kábel. Két vastag és két vékony eret tartalmaz.
(#) denon888 válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Szept 26, 2010 /

Köszi! Így már ok.
(#) slowhand válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Szept 26, 2010 /

Szia! A makettezők használnak kis méretekhez (a Tic-Tac doboz még belefér) porszívót a vákuumozáshoz. A makettinfo.hu-n van info ilyenekről, ha érdekel. Én is húztam pár dolgot így, működik a dolog. Röviden: csomagoló anyagból kivágsz egy megfelelő méretet, felmelegíted kenyérpirítóval, hajszárítóval, legrosszabb esetben tűzhelyen, és rádobod a formára, ami körül a porszívó már csinálja a vákuumot. Némi gyakorlással az eredmény garantált!
(#) Reggie válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Szept 26, 2010 /

csinalj vakumot kuktaval. forralj benne vizet, es ha mar a nagy resze elgozolgot, akkor a szelepnel a suly helyett tegyel ra csovet es kapcsold le. Igaz lassan lesz vakumod, de lesz Ha berakod hideg viz ala, akkor gyorsabban lesz.
(#) Home Made Jammer válasza slowhand hozzászólására (») Szept 26, 2010 /

Köszönöm. Meg fogom nézni.
(#) Home Made Jammer válasza Reggie hozzászólására (») Szept 26, 2010 /

Ez a kuktás dolog elég nehézkesnek tűnik.
Inkább a porszívó.
(#) Reggie válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Szept 26, 2010 /

Teny. Ezert kene beinditani a palackozott suritett levego mintajara a palackozott vakuum bizniszt.
(#) lazo válasza Reggie hozzászólására (») Szept 26, 2010 /

Cseppfolyósított légüres tér?
(#) Coupe29 hozzászólása Okt 3, 2010 /

Sziasztok!

Pár napja végig olvastam a fórum szinte minden hozzászóllását, és látom páran nagyon komolyan elmélyültek a témában, és komoly eredményeket értek el, ezúton is gratulálok hozzá!
Lenne egy kérdésem hátha tudtok segíteni. Van egy Whistler XTR-560 -as lézer és radar jelző készülékem és ezen szeretnék kicsit változtatni már ha lehet! A lézeres mérést eddig mindössze háromszor jelezte, kb 500m, ha közelebbről mérnek mondjuk olyan 150-200 méterről akkor már semmit nem jelez ezen szeretnék valamit változtatni. Lehet egy vagy több vevőfejet elhelyezni az autón és valahogy összehozni az XTR-560-al, hogy jobb legyen az észlelés? Későbbikben pedig lehet fokozni persze blokkolóval mert az egy biztosabb pont. De egyenlőre csak kis lépésekben.

Előre is köszönöm!
(#) vicsys válasza Coupe29 hozzászólására (») Okt 3, 2010 /

Ha 500m-en jelez=megmértek. Emiatt 150-200m-en már nem mérnek meg. Egyébként mi értelme jelezni azt, hogy megmértek?

Más: Mi a neve annak a lézeresnek amit az út szélére raknak ki, 3 lábú és térdmagasságban van egy kis fekete doboz?
(#) Coupe29 válasza vicsys hozzászólására (») Okt 3, 2010 /

Max annyi értelme van, ha jól tudom 40-70m távolságból csinálnak csak fotót de lehet tévedek. Ha időben jelez max megállok és várok 1 percet hogy haladjon el 2 autó és utána indulok el.
(#) vicsys válasza Coupe29 hozzászólására (») Okt 3, 2010 /

Ha jól tudom video felvétel készül akár 6-800m távolságból is.
(#) hbfj válasza vicsys hozzászólására (») Okt 3, 2010 /

SCS103 ! Nagy *** ujabban, lámpaoszlop v. más tereptárgy "fedésébe" lepakolják a 103-at dolgozni, sünök meg elbujnak pár tiz méteren belül a parkolóban és dőzsölnek,
(#) hbfj válasza Coupe29 hozzászólására (») Okt 3, 2010 /

Nincs olyan,hogy idöben jelez.. Ha jelez,akkor megmértek . SCS103 eleve egyáltalán rád sem lő 80m-nél távolabbról, a többivel pedig ugyan távolról kezdenek mérni,de videófelvételt készít,így ha meglönek,de még nem olvasható a rendszám,akkor bekisérnek vele olyan távolságig,ahol már olvasható vagy.

Detektor semmit nem ér lézer ellen (sőt a fixen telepitett 0,5mW-al (!) sugárzó radarok ellen sem,hiszen annyira kicsi a sugárzott teljesitmény,hogy mire a detektor sikit,addigra mérési távolságba érkeztél
(#) vicsys válasza hbfj hozzászólására (») Okt 3, 2010 /

Akkor megnyugodtam. Erre mondták azt a híradóban, hogy láthatatlan!? Már 2x is összetalálkoztam vele. Egyszer szemből, kb. 150m-ről üvöltött az echom, másodjára hátulról mértek rám és a visszaverődőt is vette.
(#) hbfj válasza vicsys hozzászólására (») Okt 3, 2010 /

Ne vegyél mindent készpénznek,amit a hiradoban mondanak , szinte minden blokkoló megfogja és bizonyos szempontból egy remekül blokkolható cucc (pl. az én autóm minden esetben JTG il. JFG blokkolást mért a 103-ra,de Fama2-vel 7 mérésből 3 alkalommal mérhetö volt -igaz csak 40m-en belül előről és kb 50m-ig hátulról
Következő: »»   96 / 147
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem