Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Akkor nálatok szerelmi háromszög volt: Mineral, csaj, leffe.
![]()
No meg az arany igazság:
1 sör, nem sör. 2 sör = fél sör. 3 sör = 1 sör. De: 1 sör, nem sör... ![]()
Simpi azt hiszem káros vagyok az egészségedre
![]() ![]() ![]()
Szerintem:
1 sör nem sör 2 sör fél sör 4 sör 1 sör de ugye 1 sör meg nem sör...
Ez már csak Sőrözés akarom mondani szőrözés! Egy sör ide vagy oda. Pont most írtad egy sör nem sör.
![]()
Hali. Nekem ez új... Meg akartam nézni kik vannak itt, és..: a kép
Annyian vannak itt, hogy addig számolta, hogy timeout lett.
![]()
Ez nálam normális dolog, amióta nem mutassa rögtön, hogy kik vannak itt, hanem csak kérésre, 3ból 2szer ezt kapom. Persze jobb nettel javul az arány. Nem kell megijedni.
Már megint 1000 körül vagyunk. (Hála Istennek.) Ilyenkor sajnos kicsit akadozik a dolog. De Topi mester rajta van a témán.
![]()
A bordás ajtó Mineral barátjának a kemencéjében van.
Mi meg ilyen sört ittunk a kemencés csirke után. És egy esti kép itt halat fogunk sütni tárcsán csak a tűznek csitulni kell még egy keveset.
Szerintem elég kényelmetlen lehet a kemencén belüli bográcsolás, hogy lehet megkeverni? És az alapanyagokat beletenni?
Pedig megettük. Csak előbb megsütöttük.A középső tálcán csülök kemencés módra a másik kettőn pizza volt.
Jövőhét végén ismét nagy sütés lesz, előre szólok, hogy a gyengébb idegzetűek ne nézzék meg a képeket.
Szeretnék kenyeret is sütni mert az még nem volt.
Sziasztok!
Tudtok nekem segíteni a következőben? Azt szeretném megtudni, hogy egy adott lakcímen ki lakik. Ezt milyen szervezetnél tudom megtudakolni? Rendőrség talán? ![]()
Valahol Magyarországon kerül megtartásra, holnap, holnapután Gábor Dénes fizikaverseny. Hologram, 3Dtechnológia, valami ilyen témakörben. Az időpont az biztos, meg az, hogy tesómék valami 3Ds képekkel készültek. Az összes többi információ nem leellenőrzött. Az érdekel, hol lesz megtartva, vagy valami link, bővebb információról.
Google nem volt barátom, vagy rosszul kerestem.
Naugye! Hohóéknál is lemegy a nap...
![]()
Megáll az ész! A TI honlapja tud magyarul!
![]()
Igazából az eredmények miatt kérdeztem.
Amúgy én a fizikát várom, az majd jó lesz ![]()
[OFF]Én meg 35 éve fizikán és kémián is. Matekon meg azért nem, mert egy időben volt a kémiával.
![]()
Szerintem ma is , mint minden este, Maygarországon többen vannak egyszerre onlány ezer főnél. Sokkal többen. Máskülönben nem születne ennyi gyerek.
![]()
Majd informatikára megyek
![]() ![]()
Na most ott van kérem a mesterséges megtermékenyítés, a szűznemzés és spontán teherbe esés a használt wc deszkától is...
![]()
Te vagy az az ember aki minden poénomra tud kontrázni?
![]() ![]()
:pirul: Igyekszem... Mert ezekre legalább LEHET!
![]()
Mai szösszenet:
Dogár irattam fizikából. Az egyik feladat úgy nézett ki, hogy volt az út szélén egy sün, mellette haladt egy villamos. Kérdés: mennyi a villamos sebessége? Ugye alapvetően a viszonyítási pontról volt szó. Az egyik tanulóm válasza: "Hát, a villamos biztosan gyorsabb mint a teknőc..." ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |