Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Ezt ma délután szegeltem össze. Minden alkatrész volt itthon, még én meglepődtem, hogy milyen jó kis műhelyem van...
![]() Remélem rá lehet ismerni, hogy mi ez? Talán Köbzoli mester is ráismer... ![]()
Klasszikus. Csak a FET-es bemenetben tér el a rajztól.
Szép estét mindenkinek! Építettem egy bicikli lámpát
![]()
Szia!
Gratula! ![]() ![]()
A feszültségkomparátor az 555 reset lábát kapcsolgatja, vagy más módon történik a LED lekapcsolása az akkucellákról?
A feszültség komparátor az egy műveleti erősítővel van megoldva
![]()
Tök jó lett! Én egy 10W-os MC-E LED-del szeretnék biciklilámpát készíteni. Az összesen 6db ceruza akkumulátort majd a kormányrúdba teszem.
Az már egy rendes fotonhajtómű lesz...nehezebb lesz tekerni.
![]()
Köszönöm neked, vicsys, ez volt az első PIC-es kütyü, amit megépítettem. Az első panel girbe-gurba lett, de a második azóta is hibamentesen működik.
![]()
De a feszültségkomparátor mit kapcsol?
![]()
A feszültség komparátor, a kezelő szervi oldalon egy ledet kapcsol. Ami addig világít míg az akkuk feszültsége megfelelő, kicsivel mély kisülés felett kapcsol le. Ezzel jelezvén hogy "éhes vagyok" (töltés)
![]()
Értem már.
![]() ![]()
Sziasztok.
A hosszú hétvége alatt összedobtam a PA-300 amp. egyik felét.Nem végleges még így csak ki kellet már,hogy próbáljam.. ![]() ![]()
Szia!
Én is megépítettem ezt az erősítőt, s nekem is jó tapasztalataim vannak vele kapcsolatban.
Jó lett
![]() Tudom nem itt a helye, de a hővédelem amikor bekapcsol(70-80°C-nál) akkor nem kéne elengednie a relének?Mert felmelegítettem pákával világít a led is de semmit nem csinál..
Amint látod a képet én kihagytam belőle a hőérzékelőt/elfelejtettem rendelni/ kapott egy kis ventit mind a két oldal.Ezért erről nem tudok nyilatkozni!
A doboz tetejében van két 12V-os kereter venti. "Nyüstölve" még nem nagyon volt.
Ohh, pardon tényleg nincs benne nem is figyeltem.
Hello!
Elkészültem a Bread Board-om tuningolásával. Amit tud: 9V-os elemről megy, stabil 5V, stabil 3.3V, RS232 kommunikációhoz illesztő IC. Usb foglalat kivezetve csatlakozóra. Bocs a képek minőségéért sajna csak teloval tudtam csinálni.
Rávitt a kényszer... Sajnos kisebb a panel mint amire szükségem van, így felszabadult egy csomó hely. De használat közben biztos kiderül, hogy valami rossz helyenvan vagy épp hiányzik.XD
Sziasztok
Most sikerült a sörkollektoromat muteromék házára föltenni, még nincs kész, de az eddigi munkafolyamat megtekinthető akit érdekel a téma :Bővebben: Link üdv mindenkinek
Szép igényes munka! Gratula.
Nagyon klassz lett! Gratulálok! Nem kis munka volt felpakolni!? Milyen hőérzékelőt tettél bele?
Ha jól látom vízszintesen vannak a sörcsövek, miért?
Én itthon csináltam egy mélyládát,kb fél éve,most egy SAL csücsül benne. Azóta is ezt használom. Itt a kép..No meg a hangfalat.(párban)
Képeidet átméreteztem. Még 800x600-ba is túlzás lenne őket feltölteni, annyira gyatra a minőségük.
Nem hogy még direkt kikapcsolod a méretezést. |
Bejelentkezés
Hirdetés |