Fórum témák
» Több friss téma |
Mi az az MX DD362? De mérj feszültséget a kondi kivezetésein, és akkor megtudod, hogy mekkora feszültség van rákötve. Persze ehhez szerezni kell egy jó elkót. Persze a polaritáshelyes bekötés a legfontosabb!
Szerinted berakhatnék másmilyen kondit?
160v 4.7uf helyett mi lehet az a kondi ami esetleg elférne? Van esetleg valami ötleted? Az MX DD362-ről nem találtam semmit, de to-220 tokozásban van
Igen, egy jó kép többet mond ezer szónál!
Üdv Zolibátyám!
Itt van pár fotó. sajna nem volt gyufás dobozom.
Én egy 4,7 uF, 450V-osat ajánlok a 160V-os helyett. Bővebben: Link
Persze!
Az a kivezetések közötti távolságot jelenti. 1RM azt hiszem, hogy 2,54mm. az RM2 az pedig 5,08mm, és így tovább. ![]()
Amúgy kerámia kondikon szokott lenni egy egy kis színes pötty a tetején. Fekete, zöld, sárga kék (eddig ilyeneket láttam)
Ezek mire utalnak, mit jelentenek?
Már megint én:
Találtam egy weboldalt, amhonnan sokan, sok mindent megtudhatunk a kondenzátorokról. Mindenkinek javaslom: ![]()
Hi!
Azt szeretném kérdezni, hogy van egy 0,1 µF -es Tantal kondim, és egy kapcsolásomban 0,1 µF-es kerámiakondit írtak, de akkor ez is jó? Ennél is mindegy a polaritás? Ilyen: Bővebben: Link Előre is köszönöm
Ennél nem mindegy a polaritás. Tantált szoktak kerámia helyett alkalmazni hidegítésre.
Sziasztok! van egy "SMD" elkóm (22u /16v)
van a tetrején egy fekete sáv az jelöli a negatív oldalt??
Köszi!
És a SMD tantál kondinál, melyik oldal a negatív?? (A jelölt?) Mert most a tantalt cserélem ki elkóra!
De nagy vagy!!
Köszi szépen! Akkor elvileg a beűltetés azonos. (Nálam csak szűrő feladata lessz egy 100n támogatásával) " Ha holnap jössz Főzök neked valami finomat ![]() megtalálsz a zoli és a kondér környékén! ![]() ![]()
Sajnos nem mehetek, munka van
![]() ![]()
Ez új! Bocs. Akkor már értem, hogy miért durrogtak el nekem
![]()
Sziasztok!
Aztszeretném kérdezni hogytudom megálapittani hogy melyik kondi nem jo?
sziasztok!
Kellene nekm a kapcsolásomba egy 220u/400v kerámia kondi. Van is ithon pár bontott, de sajna nem ismerem a jelölését, Ebben a problémában kérnék némi eligazítást. (esetleg egy jelölés táblázat)
Szia!
220u/400v kerámia kondi nemigen létezik. Ha 220pF-re gondolsz, az vagy sima 220-as vagy 221-es felirat szokott lenni.
Lehet, hogy elkó?
Pill berakom a kapcsolást.
Sziasztok!
A kérdésem lenne hogy a képen látható kondi milyen értékű? Köszönöm a segítséget!
Méghozzá elektrolitkondenzátoré. electrolytic capacitor drawing symbol
|
Bejelentkezés
Hirdetés |