Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Érdekességek
:taps: Szakbarbár szemmel...
Csak ennyi tellett tőlem erre. Már nincs az a s..gg mutogatós smile, azt tettem volna ide szívem szerint.
Hasonlót CIROKL is bármikor összedob, csak szerintem nem ér rá. Például a csöves szalagos magnóval sem rukkolt még elő
Hali
Ezt alkalmazzak(tak) langorkent. A lang egyeniranyitokent mukodik. A szondara valtofesz kapcsolva, es ha van lang akkor a szondan negativ fesz jon letre. Udv Vili
Érdekes.
Ne semmi az elején az óvaintés. Ez csak vicc, vagy tényleg csörgessem meg a tűzoltókat mielőtt gyertyát gyújtok?
A magyarok mindig is nagy koponyák voltak. És lesznek is. Gratulálok a tanárnőnek! Még sok sok ilyen tanárt a magyar oktatásba! Ez nem a az 500.000 forntos kakaó álló billentyűzet kategória...
Hát a helyzet mondjuk adta magát.
Off, de engem meg az érdekelne, hogy hol lehet ilyen PE fóliát szerezni...
Mikor elmondják a bűvésztrükk megoldását, utána mindenki mondja hogy, Ja, ilyen egyszerű.!
Minek fólia? Megy az egy pár száz forintos lepedővel is.
Erről van valakinek véleménye? Mármint működhet a dolog? Nem értem, hogy egy digitális 0-1 ből álló jelsornál a kisebb rezgéstől hogy lesz teltebb a zene. Biztosabb lesz a beolvasás?
CD rezgéscsillapító
Nem kell mindent meg(v)enni amit kínálnak.
Hát nem tanítottam ilyen teremben még soha, és az interaktív táblakészítés sem a szakterületem, de a hátulról vetítést régóta alkalmazom színpadtechnikában, és kb. a harmadik értelmes ötlet ez, ha látod a körülményeket.
Lepedővászonnal nem olyan jó, az anyag textúrája miatt. Ui: egyébként a tanárnő is természetesen máshol látta a módszert, és angol nyelvű neten fellelhető leírások alapján jutott el a megoldásig. Olvasható a saját pdf-jében. Viszont nekem nem csak vetíteni kellene az a polietilén fólia, de legfeljebb írok egy mailt neki, hogy legyen oly kedves, és árulja el, honnan szerezte.
Eldobom az agyam! A korrekt szó erre: h*lyeség.
Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
Jó ideje olvasok Hi-Fi fórumokat, és kapásból tudnék mondani legalább tíz ehhez hasonló segédezközt, aminek a hasznossága -első közelítésben- számomra is megkérdőjezhető. De én itt meg is állok a vélemény nyilvánítással... Mert mi van, ha nekik van igazuk? :miaz:
Akkor Te nem hiszel a vezetékek diódaként való viselkedésében (nem mindegy milyen irányban kötik be a forrás, és a terhelés között, s nyíl jelzi a helyes irányt a szigetelésen) mint ahogy a bejáratásukban sem,? Pedig ezeknek a három méteres szetben árult kanócoknál van amelyik eléri a 10000$ is.
Itt egy olcsóbb verzió.
Én azt hiszem, hogy a Kácsánál hisznek bennük, legalább is azt mondták, hogy adnak el a kétmilliós kábelből is (ezt el lehete hinni, vagy nem). Rákérdeztem egy eladónál (én ugye csak egy "filléres" 500 Ft-os basic line interconnectet vettem). Azt mondta, hogy a forma, az edzés, kiképzés, az anyagok (színtiszta ezüst) mind megvan ezeknél. Azért azt megkérdőjelezem, hogy az 500 forintos kábelnél 2000x jobb lenne, ez inkább valami aszimptótikus közeledés a "tökéleteshez". Egy bizonyos ponton túl ugyan már olyan mindegy (és hát emberünk határértékelése és pénztárcája válogatja, ki hol áll meg).
Egyébként nekem elmondták, hogy esetleg high-end dolgoknál, amik tényleg ilyen többszázezres kábeleknél, amiket tényleg csak a fanatikusok, a maximalisták, akik ****ásig tele vannak pénzzel, azok veszik meg.
Már nem emlékszem a magyarázatra, de mondanom sem kell, hogy semmit nem tesz ez az egész, nem emiatt fog rosszul szólni a ketyere. Ja és szerintem majd a magyarázat, aminek majd utánakérdezek megint, csak elméleti síkon működik, nem hiszem hogy kitudnák mérni... (de ehhez kell a magyarázat, de pontosan nem tudom, hülyeséget meg nem akarok mondani, holnap megkérdezem!)
Placebo hatás? Ha elhiteted az agyaddal, hogy jobb, akkor annak is érzékeled.
Hangzásban biztos, hogy semmi külömbség nincs, placebo az lehet, viszont a magyarázatban van némi ráció, de az csak elméleti síkon működik szerintem.
Idézet: „Mert mi van, ha nekik van igazuk?” Akkor beállok hozzájuk én is, árulni. szerk.: simpi linkje nagyon komoly!
Hát ez tök jó, főleg a "gáz" rózsák. Kicsit nehéz lehet szerelni, mert össze van hegesztve az egész, de profi munka.
A lenyitható sütő ajtón keresztül azért lehet szerelni. Biztos nem egyszerű de a lehetőség megvan.
Találtam ma is pár kütyüt. Legjobban az 1.44MB-os floppy notesz tetszett. Bővebben: Link
Szevasztok! Olyan folyadékot (vizes oldatot) ismer valaki, amelynek az oldott molekulái gerjeszthetők??? Gondoltam érdekes lenne, ha működne ez a dolog....Lehetne kémcsőből valami kis fénycső-féleséget szerkeszteni. A kinin 100, hogy gerjeszthető, hiszen UV aktív is ( a pontos szerkezetéről hirtelen annyi rémlik, hogy aromás részlete is van, meg 1-2-3 N atom benne. Ugye gerjesztés szempontjából az aromás, illetve egyéb delokalizált eletronokat tartalmazó vegysületek érdekesek . (Izoprének ,ilyenek) .
Elektromos bicajok soros töltése gyakran produkálja ezt a látványosságot. :yes:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |