Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Nyomtató probléma
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Ápr 16, 2007
Témakörök:
Tehát, sem a fejet, sem a laptovábbítást? Ki kéne keresni, no meg megmérni, hogy a motorok tápfesze megvan-e.
Szia. Rakerestel a neten a problemadra? Sok mindent lehet talalni ott
Én is rákerestem volna, ha megtudtam volna fogalmazni magamba a probléma pontos diagnózisát
Nem tudtam kulcsszavakkal leírni, hogy mi is ez a jelenség most.
Szerintem ha meg sem moccan, es nem hallatszik semmifele kinlodas, a motorok driwerei le vannak tiltva es nem adnak semmifele tapfeszt azoknak.
Ez annyit jelent, hogy leblokkolt a nyomtató és egyenlő kuka?
Én a driverek előtt gondoltam. Viszont ha ott megvan, akkor az van amit mondasz.
Az elobb megtalaltam a szervizkonyvet, csakhogy ugy latszik nemcsak kint van hideg, hanem a gepemben is, mert lefagyott eppen mikor a linket akartam betenni. de ujbol rakeresek, es remelem most sikerul elkuldeni a linket
Amenyire en tudom ezek a driverek logikailag vannak vezerelve, szkop nelkul nincs mit keresni rajtuk, meg aztan az elktronikai rajz is szuksegeltetik, hogy tudd mit es hol keress. Nem tudom megeri-e a befektetett ido es energia. inkabb mas iranyban kene tapogatozni, espedig a ledek felvillanansat kene ertelmezni
Remelem segit. Bővebben: Link
Szia!
OK! Csak nem tudtam kipróbálni, elromlott sz.gép. Nem működik sem a nyomtató, sem a hangkártya.
Hát nagyon örülök, hogy már megint sikerült bele nyúlnom a sz..ba. :szomoru1:
Akkor meg próbálnám után tölteni, és megy amíg megy. Hol tudok bele megfelelő port venni?
A hp1010-esnek vannak gombjai, ha megnyomod valamelyiket, kihozza a sajat tesztoldalat, igy ki tudod probalni az uj kazettat, nem kell hozza sz.gep
Üdv!
Nekem is van egy ugyanilyen printerem! Én most hackeltem meg a frimwert de csak szoftveresen ami kb. 10 percig tartott de az utánaolvasás több volt! Meg rendeltem tonerport a neten amivel majd tölteni fogom! Reméljük jó lesz! A programról: Ahogy a többiek is mondták van két számláló a printerben ill a toneren! Az egyik számolja az összes kinyomtatott oldalt a másik a toner által kinyomtatott oldalt! Na most a frimwer a toner lapszámlálót "üti" ki! Tudsz csinálni te is egy "kimutatást" bekapcsolod a printert utána a bekapcsológombot nyomva tartod 4-5 másodpercig akkor kinyomtatja,hogy eddig hol tart! Ha esetleg még mindig aktuális a dolog akkor nyugodtan kérdezz akár PM-ben is! Segítek ha tudok! üdv Marcall!
Kössz sokat segítettél.
Beteszem alulra amit kinyomtatott a nyomtatóm az állapotáról. Mondjuk nem vágom ezek mit jelentenek.
Ilyen a nyomtatóm legutoljára kinyomtatott produkciója. (A fiam garázdálkodott )
Az a helyzet most egy kicsit elbizonytalanodtam mert nekem teljesen más a kép mint neked!
Az a helyzet,hogy bescannelni nem tudom és most ahogy próbáltam fényképezni lemerültek az akksik! De majd valahogy orvosolom! Elméletileg azt írja,hogy a tonerből még hátra van 40% a kiürülésig! Érdekes a tonerral több oldal van nyomtatva mint a nyomtatóval! Még jelentkezem! Biztos,hogy ML 1640!? üdv Na én ilyen képet látok de ki van vágva róla, a többi nem érdekes! Kép
Köszönöm!
Ma nekiállok, van időm végre. A videó alapján menni fog szerintem. (:
Igencsak keves toner maradt benne. Feltoltheted es kb 600 oldalig fog nyomtatni siman, utana az oldalszamlalo letiltja a nyomtatast.
A leírás alapján remekül sikerült kitisztítani mindent.
A szilikon lapon van egy dátum: 2007. valami. Amennyi por ebből kijött... Szerintem ezt csak folyamatosan utántöltötték. Le kellett vennem az oldalakat is. A fogaskerekeknél is állt a por. Szépen kitisztítottam, mindent lemostam alkohollal amit úgy láttam. Szilikon lapot hintőporoztam. Szép lett a nyomtatás. Nem is tudom elmondani mennyire örülök, hogy nem vettem helyette ML1640-et, mikor nem vette fel a papírt, stb. Nem nyomtatok sokat, remélem így rendszeresen karbantartva hosszú ideig jó lesz. Most tartok a 2.869. lapnál. Köszönöm a segítséged!
Ok!
Még most értem oda kicserélni a kazettát, csináltam egy tesztet, tökéletes! Csak most nem tudom ez volt-e benne eredetileg, vagy a másik,mert a múltkor papír elakadás miatt cserélgettem. A lényeg, hogy jó lett! Kösz szépen!
Pedig ez a Samsung ML-1640 nyomtató. 2009 júliusi gyártmány.
Volt egyszer szervizben a nyomtatóm, mert nem vette be a papírt. Ez garis szerviz volt annó. azért lehet, hogy a tonerből kevesebbet nyomtattak, mint a nyomtatóval. az más kérdés, hogy szerintem nem nyomtattam 400 oldalt. Ebben biztos vagyok.
A kép alapján gondolod? Hát ja. De ha ilyen foltosságkor össze rázom, akkor rendesen kéne nyomtatnia. Itt valami más is lesz.
En a sajat nyomtatombol az utolso porszemet is kinyomtattam ujratoltes elott(akkoriban meg nem dolgoztam az irodagep-szervizben). Ha nincs eleg toner benne, nincs amit osszerazni sem, tehat a "razas" utani elso oldalt is feher foltosan fogjanyomtatni.
Megnézem köszi a manut könyvet hozzá.
Készítettem videót a hibáról. Epson D120 hiba Ami érdekességet találtam még: Ezt. Amúgy a nyomtatóba ArTainium UV+ festékkel volt használva. És lenne ha jó lenne még
Ha a tablazat utolso sorara gondoltal, hat akkor oszinte reszvetem....
Már mint most akkor tulajdonképpen mi a hiba oka? Meghalt valami benne, blokkolta magát?
Ez egy jó hír mert nem kell frimwer frissítés és még chip sem kell azaz csak töltőd a tonert és kész!
Mivel a 2009.09, hó előtti gépekben nincs benne még az a frimwer! Szóval nem kell aggódni! Remélem jól emlékszem! üdv!
Meg tudod ezt pontosan érdeklődni? Nem pont ezt olvastam a neten, de lehet ezt írták, csak nem értettem meg
Még egy kérdésem lenne. Olvastam is, hogy a tonerben szokott lenni egy tükör, meg egy lézer dióda, ami a képért felelős. Az ennél a típusnál hol van? keresgéltem amikor szét szedtem, de nem láttam benne ilyesmit. Pedig kellene, hogy legyen. Nem? |
Bejelentkezés
Hirdetés |