Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Lézeres radar, traffipax jelző
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
Lapozás: OK   114 / 147
(#) bobesz válasza treshold hozzászólására (») Nov 27, 2010 /

Szevasz.Te próbáltad az ll90-et.Gondolom szinkronba?
Én azt nem értem hogy a fáma2-öt egyik srác 250/250-nel hajtotta,abból 30/250 et csinál és letólta a pályáról a fámát.A prolaser 3-mal meg mintha ott se lett volna a bloki.Mitől lehet ez?Ha 50/50-nel hajtanánk meg az ll90-et változna a felállás?
(#) bobesz válasza Reggie hozzászólására (») Nov 27, 2010 /

És amelyik 7-9 másodpercet tud az hogy műkődik?
(#) bobesz válasza Reggie hozzászólására (») Nov 27, 2010 /

Hát akkor hogy műkődött a teszteléskor a srácnak 250/250-nel?
(#) Reggie válasza bobesz hozzászólására (») Nov 27, 2010 /

Szinkronizaltnal, mar akkora a freki mint a meronek, azaz <5kHz>
(#) Reggie válasza bobesz hozzászólására (») Nov 27, 2010 /

Ugy, hogy tulhajtotta, es rosszul is kototte be. Valoszinuleg serult is(de tulmelegedett az biztos), mert a teljesitmenye kameraval nezve erosen lecsokkent a bekapcsolas utan par masodperccel. Lehet, hogy masodik korben mar ezert nem vitte a prolasert 3-mat.
(#) bobesz válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Nov 28, 2010 /

priviben tudnál küldeni infót az új blokiról?Én is kipróbálnám pr3-sal.
(#) bobesz válasza Reggie hozzászólására (») Nov 29, 2010 /

150 led elég lesz
(#) Reggie válasza bobesz hozzászólására (») Nov 30, 2010 /

A legutolso teszt szerint Blinder is egesz jol szerepelt. Bővebben: Link. Igaz ez mar 1 eves teszt. Ha szinkronizaltat csinalsz, nem feltetlen a ledek szamanak a drasztikus novelese fogja megoldani a problemadat.
(#) hbfj válasza Reggie hozzászólására (») Nov 30, 2010 /

Ez a teszteredmény ismét felvet egy kérdést : a trafipatrol xr az eddigi ismereteim szerint változó pps-el lövöldöz -de ha ez igy van,akkor hogy lehet az,hogy szinte mégis mindegyik blokkoló megfogja(legalábbis egy darabig) ? Nem tud valaki erröl a csúzliról valami müszaki infóval szolgálni ?
(#) treshold hozzászólása Nov 30, 2010 /

A Laser Atlanta stealth mód jelét programoztam be a tesztkütyümbe, de valami nem OK.
Az 1. és 2. impulzus közötti távolság 4,201mS (1/238), a 2. és 3 közötti 25,21mS (6/238) és így periódikusan.
Frekimérővel kijött a 68Hz
Laser Interceptor nem, is reagált rá.
Van valakinek tippje, hogy miért nem ok?
Info:
http://www.guysoflidar.com/laser-atlanta-stealth-mode.html
(#) Reggie válasza hbfj hozzászólására (») Dec 1, 2010 /

Igen, 3 es 4 khz kozott lovoldoz. A blokkolasanak nagyon egyszeru magyarazata van: nem csak szinkronizalnak minden 5. pulzusnal, hanem ket ilyen 5. pulzus kozotti idot merik, igy menet kozben tudod kovetni a pps valtozasat. Azaz a generic algo nem fix idozitesi tablazatot tartalmaznak, hanem csak relativat.

Amugy annyit tudok meg mindig, hogy 3 es 4 khz kozott valtozik.
(#) Reggie válasza treshold hozzászólására (») Dec 1, 2010 /

LI-t nem lehet konfiguralni, hogy foglalkozzon ezzel az uzemmoddal?
(#) Szabotázs válasza Reggie hozzászólására (») Dec 1, 2010 /

Szia,Reggie! Az LI-t nem kell külön konfigolni a Laser Atlanta rejtett módját tudja alapból.Hbfj-nek van is egy videója ITT,ahol az LI-je JTG-t produkál ellene.
(#) hbfj válasza treshold hozzászólására (») Dec 1, 2010 /

Szkoppal ugyanezt látod ? Kitöltéssel variáltál ? Esetleg ha mindez rendben,próbáld meg, hogy folyamatos 238Hz-es frekin járatod az oszcillátort - és mellette egy számlálót futtatva 0-6 ig és csak 0 és 1 értéknél kapcsolod be a diódát.
Egyébként nincs semmiféle kikapcsolási lehetöség a ceptortban erre .
(#) treshold válasza hbfj hozzászólására (») Dec 1, 2010 /

Néztem, szkópon. Elvileg OK, de lehet, hogy a pontossággal van a baj.
Viszont semmi válaszjel nem jött az Interceptorból szkóppal nézve

100 Hz-re bemondta a hozzá tartozó lézert.
200Hz-re ismeretlen lézert, 3200-ra SCS102-t mondott.
A válasz impulzusok is jöttek
(#) Home Made Jammer válasza treshold hozzászólására (») Dec 1, 2010 / 1

A helyes freki 238,4 és 68,1. Én is sokat szívtam ez miatt, hbfj a megmondhatója. Ha gondolod ide teszem az asm-et, hogy én hogyan csináltam.
(#) hbfj válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Dec 1, 2010 /

Szerintem ez nem ugyanaz a helyzet,ugyanis a Te programoddal akkor is rinyált a ceptor ,amikor nem volt pontos a freki - igaz,hogy csak ismeretlen lézert

Mondjuk most jutott eszembe,hogy az ismeretlen lézer azonositását ki lehet kapcsolni az LI communikátorral -szóval lehet,hogy abban éppen ki van kapcsolva,amivel treshold próbálja ( mondjuk aki ezt kikapcsolja az elég kaminkáze pilóta )
(#) treshold válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Dec 1, 2010 /

OK, köszi, akkor lehet, hogy ez a gond!
Bár aggaszt, hogy semmilyen válaszjel nem jött és nem mondott be semmit.
Majd átprogramouom a kütyümet erre.

Akkor a FÁMA II is 238,4-en megy?
Mennyire pontosan kell frekin lenni, hogy az Interceptor helyesen mondja be a lézer nevét?
(#) Home Made Jammer válasza hbfj hozzászólására (») Dec 1, 2010 /

Valóban, bár az eredeti programban én is 238/68-al számoltam. Csak akkor javult meg amikor a helyes frekit alkalmaztam.
(#) Home Made Jammer válasza treshold hozzászólására (») Dec 1, 2010 / 1

Igen, a f2 is 238,4. Nagyon pontos freki kell, és a kitöltés se legyen 400nsec-nél nagyobb.
(#) hbfj válasza treshold hozzászólására (») Dec 1, 2010 /

Annyira pontosnak kell lennie,hogy kb 4 verzios programot irt HMJ,mire eltalálta elötte csak ismeretlen lézer volt . Azt hiszem pont a fama2 frekijével volt cumi .

Frekimérővel pontosan megmérted?
(#) Home Made Jammer válasza treshold hozzászólására (») Dec 1, 2010 /

Nem én mértem, de megmérték nekem.

Átprogramoztam, majd kiprónálom
(#) Reggie válasza treshold hozzászólására (») Dec 1, 2010 /

En siman timerrel csinalnam nem kodbol. En most neztem, 20MHz-s AVR-rel igy 0.000736% hibaval lehet beallitani a 238.4-et. (f/2 orajelrol 41946 az oszto). Ha gondolod van LL90-es teszterem, megprobalhatjuk azzal is.
(#) treshold válasza Reggie hozzászólására (») Dec 1, 2010 /

Nem probléma, megoldom és szimulálom is
Én PIC-kel csináltam. A freki a lényeg.
A FAMA III kerek 200 Hz? Mert az sem stimmel
(#) Reggie válasza treshold hozzászólására (») Dec 2, 2010 /

Hat ez jo kerdes. Ha van nalad LI, akkor 0.1 Hz -es lepesben keresd meg a prolaser iii frekijet. De elvileg az 200 pps. Mondjuk a Prolaser II-re is mindenki 238-at mondott (1 ertelmes talalat van googleban, miszerint 238.4), ugyhogy lehet, hogy a vegso megoldas az marad, ha vegigmerjuk a gunokat. Viszont az impulzus szelesseget vedd a leheto legkeskenyebbre. Eloszor talan a 200.3-mat probald meg, ez az LTI 20.20 TruSpeed US pps-e.
(#) treshold válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Dec 2, 2010 /

Neked a FAMA III kerek 200 Hz-re jött ki?
(#) Home Made Jammer válasza treshold hozzászólására (») Dec 2, 2010 /

Igen! 200 hz-5msec.
VHT FámaLézer II , 238,4pps
VHT FámaLézer III, 200pps
NJL SCS 102, 3200pps
NJL SCS 103, 3200pps
Kustom ProLaser II, 238,4pps
Kustom ProLaser III, 200pps
LTI 20.20 Ultralyte 100 LR, 125pps
Stalker LZ-1, 130pps
Laser Patrol, 100pps
Laser Atlanta , 238,4/68,1pps
LTI 20.20 TruSpeed US 200.3 pps
(#) hbfj válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Dec 2, 2010 /

És mi hir az scs105-röl ? Elvileg már tesztelnek vele élesben is -igaz még csak NJL-ék -de januártól állitólag ez is a sünök játékszere lesz . Ugyanazt az ULS modult használja ?
Következő: »»   114 / 147
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem