Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ez durva. Ennyi pénzt már tudnék így nagy hirtelen hasznosítani.
Én nem csak nagy hirtelen, ugyanis havi 39 ezer magyar forint a fizetésem. Októbertől decemberig, napi 4 órában, megbízásos szerződéssel. Minden hónapban hozzák az prrom alá aláírni. Mint egy napszámosnak.
Már én is,csak tavaly úgy voltam lesz még! De aztán rá jöttem nem nem lesz többet vagy ha lesz is nehezen!
Véletlenül nem a kollégánk volt? Mert ismerős valahonnan...
Mennyi? Én csak a sulis és a gyakorlati ösztöndíjból kapok 35 ezret :hide: Plusz még a mellékesek
A kesudiót jól futja az ón? Ja, és szégyelld magad, mert Nálad viszonylagos rend van. Egy valamirevaló pákabarát otthonában a kupleráj a rend, mert a zseni átlátja a káoszt.
DuMatyi miből szűrted le hogy rend van?
Klemo mit láttál? miért nem megy rosszul? Ez ami bent van kb 10 év alatt gyűlt össze.
Az asztal látható részéből. Ami az én szobámban van, inkább nem mutatom meg. Szégyen gyalázat lenne a szakmámhoz mérten... Klemó mondta, hogy Zolinak viszonylagosan nem megy rosszul. Dolgozott szegénykém félévet, előtte semmit.
Na neee. Fekve forrasztani.
Apropó. Mély levegő, nállam FET forrasztás következik
Zoly-nak írtam, de már rámírt, hogy azért spórolgat Ő is a nehezebb időkre
jó a mix-ed
én is zenével (is) foglalkozok.
Nevezhetjük spórolásnak is.. de csak van a kes...
Én nem szürtem le láttam és tényleg nálad példás rend van minden a helyén .
Mert itt van egy láthatatlan FET-féregjárat, amibe belekerül a FET-ből a nanofüst, az örök Si-mezőkre.
szerk.: kowi: löszi, melyikre gondoltál?
A FET beforrasztás előtt legjobb, ha kap alufóliát a lábára, hogy ne csattogjon el a gate. De ez itt off.
Cirok lebuktat ő már volt nálam
Bár egy műhelybe szebb rendet bírnék rakni
Ez tökéletes nincs semmi kivetni valóm , nálam is van néha rend a műhelyben de ha dolgozok akkor szokott lenni az asztalon káosz.
Mmm műhely ja inkább raktár ! |
Bejelentkezés
Hirdetés |