Fórum témák
» Több friss téma |
Semmi különös .
Letöltöd ,telepíted ,újra indítod ,de a varázsló végig vezet mindenen Jogtiszta szoftver? Ha igen kapcsol be az automatikus frissítéseket,vagy Start menü->Súgó és támogatás->Tartsa a számítógépét napra készen.... menü és ott is le van írva minden. De ha nem jogtiszta akkor kapsz egy üzenetet miszerint Ön valószínűleg szoftver kalózkodás áldozata lett ,vagy valami ilyesmi.
köszi szépen , ezt még meg kell gondolnom , hogy nekifogjak-e........?
bátortalan vagyok.. lejött szépen a program.
Ne aggódj!
Megoldjuk valahogy. Tedd fel az sp3-at.
abcdabcd!
Légyszi leírnád egy rövid listában, hgy mely szolgáltatásokat lehet lekapcsolni az PXben, amelyek nem kellenek egy netre dugott gépen? Az imapi-t, meg a távoli rendszerleírót ismerem, de van egy csomó amiről egyáltalán nem tudom, hogy miér felelnek. Köszönet előre is!
sikeresen megtörtént az sp3 frissités , keresztkérdés sem volt , és megjegyzés sem , de a probléma maradt , csikos megint ha nincs rivalda fény ,tul nagy fényben szép minden . de ez abnormális. rejtéj hogy mi lehet,a baj oka
udv Feri
van egy másik wincsim , ráteszek egy szüz windows-t és azt frissitem a sp3 -val . ugy kiprobálom megint a kamerát ,majd holnap referálok az eredményröl. köszi a gondolatokat Feri
Az SP3mat bele lehet integrálni a telepítőbe,Nlite progival.
próbálj egy másik webcamot is ki a gépeden ,hogy az mit csinál.
Próbáld meg egy másik megjelenítővel.Windows Movi Marker "Rögzítés videó eszközről "menü alatt.Vagy Nero Fénykép és Videó "Videó rögzítés" menüben.
Semmi köze hozzá . A Gef6600 önmagában gyártási hulladék sajnos, amihez a többnyire elég karcsú hűtés csak segítséget ad. A referencianyákos kártyákkal amúgy nem lenne annyi gond, ha a hűtésük rendben volna.
Ez a program részben átverés. A memóriakezelés az XP-ben önmagában elég jól meg van oldva, az alkalmazások által kért szeleteket meg rendszerint nem érdemes kívülről felülbírálni és eldönteni, hogy fizikai, vagy lapozott területen kapja, ellenben a hátulütő éppen ez, hogy amit felszabadítasz fizikaiból, azt ki kell rámolni merevlemezre, ahonnét viszont lassú lesz elérni, ha szükség lesz rá..
Dehogy jött rá az MS, ugyanúgy magasról tesz rá, hogy az usernek mi kell . Ellenben nekem egy alaptelepítés 110MB körül fog kopaszon és 58MB körül kiegyelve a nem szükségeseket. 120MB-ban egy víruskergető is benne van (ennek a viszonylag nagy operatív munkakészlete még érthető, hiszen jókora adatbázisokat akar RAM-ban tartani a keresés gyors elvégzése miatt). De egy rühes windows live messe(nge)r az máris további 70-110MB (ne hagyjuk ki a VM méretét sem, mert ugye ezt alapból a feladatkezelő nem mutatja, amíg be nem állítod neki!). Gondolj bele, illesztők+kernel+GUI+szolgáltatások összesen 58MB, és egy nyüves csetelő+máz+kapcsolatfenntartó majd a duplája. Vicc.
Autorunsszal nézd meg egyszer, mi minden indul a géppel. Ha a letiltásra meg msconfigot használsz, a létszükséges szolgáltatásokat (RPC, DCOM..) nem tudod letiltani. Bár a munkaállomást meg le lehet, de az még nem vészes, konzol elérhető... Sőt, múltkor volt olyan gépem, amin az RPC-t egy vírus magára irányította, persze hibával el is szállt, de a gép bejelentkezett és működött...
A PCI kártya ugyanonnan táplálja az USB-t, mint az alaplap.
Bővebben: Link
Helyenként nagyon nem értek vele egyet, de egy relatív használható leírás, normálisan kifejtett dolgokkal.
Jól értem 110Mb az XP-d települve?
Gondolom Nlitetal gyomlálta ki? Párszor kísérleteztem én is, de nekem ennyire brutál karcsú nem volt. Írnál róla bővebben, hogy mi repült?
A Revó unistallernek is van ilyen szolgáltatása de nem nagyon piszkálom csak amit biztosan tudok hogy le lehet tiltani,ahhoz nyúlok.Az általad belinkelt oldalon is kifejti az illető hogy Ő nem ajánlja a változtatásokat . Nekem nincs bajom a géppel.
Nem Nlite-tal gyomlálom, a telepítés teljes és gyári, utána nyúlok bele. Nem a foglalt méretről beszélünk, hanem a RAM-foglalásról. De nekem nincs rezidensen futó víruskeresőm sem, nincs rá szükségem.
Na ez az egyik, amivel nem értek ott egyet . Ezeknek a nagy része per user dolog, egyedileg személyre szabható józan, racionális meglátással (lásd a kolléga által már említett távoli rendszerleíró adatbázist-te szerkesztettél valaha távolról helyi registry-t? Hát ahogy te nem, úgy én sem, hacsak a logmein alóli reszelés nem az, de ahhoz meg nem kell ez a szolgáltatás). A "nincs bajom a géppel" sok embernél olyan dolog, hogy ha elég erős a proci, elég sok a RAM, elég türelmes az ember, akkor az ilyen egyre inkább apróságokba tojik nagy ívből, hisz nincs számára látszatos eredménye. Én viszont nem szeretek feleslegesen gépre költeni, meg pláne várni rá és egyfajta szakmai igényességnek érzem, hogy a gépet, rendszert a beépítve adott lehetőségekkel élve olyanná teszem, amiben minél kevesebb a felesleg, a szemét, a potenciális rés (minden engedélyezett szolgáltatás az ). Más rendszergazdák meg nem "pepecselnek" ezzel (bár ez nekem sosem pepecs, hanem napi rutin, percek kérdése), mondván a vas erős, az MS meg olyat ad a kézbe, ami működik. Na ja, de hogyan. Aztán a sok, tengődő régi vason meg mégis van sokszor jól érezhető eredménye.
Azért írtam a kollégának is hogy nézze meg egy win7-en , a legtöbb szolgáltatást is ugyanúgy hívják ott, és sok le van tiltva ott alapból ami az xp-nél alapból engedélyezett... ahogy mostanában énztem win7es gépet ismerősnek hogy "megtuningolom" azt kellett látnom hogy amiket xp-n ki szoktam kapcsolni az ott szinte mind ki van... talán az ipsec nincs kikapcsolva, azt kikapcsolhatod, meg a Konfigurációmentes vezetéknélküli hálózatot ha nem használsz wifi-t... (ha használsz és annak saját beállítóprpogija van akkor úgyis le van tiltva), de ha az időmbe belefér akár csinálhatok egy listát is... majd
Én ezért használok pidgint bár abban nincs hanghívás msn-hez,de arra meg ott a skype...
Nekem is a drasztikusabb ritkításom az 78Mb-s lett tovább nem irtottam, érdekes hogy a DNS nevű szolgáltatás letiltása után is vígan meg a névfeloldás pl... csak a foglalt ram mennyisége kissebb Víruskeresőt amúgy én se futtatok, a spybot-tal vannak immunizálva a böngészők ha eszembe jut nagy ritkán frissítem is, meg egy Samurai nevű védelmi programom van ez mindenféle kernel driver betöltést blokkol(vagy rákérdez de van amit igent válaszolva se indít el pl PCI busz regiszter-olvasgatót nem tudtam indulásra bírni a program futása közben), hogy lekopogjam kb 3 éve sikerrel...
Hát itt a bökkenő!
Te tudod hogy mit miért csinálsz, de sokunknak semmilyen tapasztalata sincs ezen a területen.A vas nem mondható erősnek IBM Netvista 2GHz 7680Mb ram,nem játszom rajta ,abból már kinőttem.Bár olvastam a finomhangolás lehetőségéről és lehet hogy egy teszt gépen ki is próbálom.De addig még sokat kell tanulni és olvasni róla.
Ki kell próbálgatni én is így tanultam bele
Holnap össze rakok egy P3-ast és majd próbálkozom ,most leírásokat keresek.
megprobáltam a javaslatodat , a win movi makerban a videorögzitéssel , ott az ellenörzö ablakban semmi kép csak fekete , de a háttérben fölvette a videot, de csikosan
a néro video rögzitöje elakad ha a webkamerát kiválasztom és a" nem válaszol "-on a végtelenségig várakozna , alig tudok kimászni beöle az éjjel egy másik wincsire fölraktam egy szüz XP-t , majd sp3 frissit , csak a kamera driverje, és a hangkártya, ugy is csupa csik a képe normális fényviszonyok között.tehát ott semilyen fölrakott progival nem tud ütközni, na ennyire jutottam , probáltam másik webkamerát is (nem ugyanilyent) azzal nem volt baj , az is logitech volt de gagyibb.üdv. feri
Használd a SHIFT-et a mondatkezdésnél. Az írásjeleket se spórold le, ugyan úgy mint az ékezeteket és a hosszú magánhangzókat. Kérlek figyelj oda az írásodra.
Bocsánat, hogy megint a videókártyámrol kérdezek de ma reggel leszedtem a procijárol a hűtőt és a hőpaszta szanaszét van rajta folyva.
Csak azt kérdezném, hogy ez okozhat e galibát? Mert vannak a tetején smd ellenállatok és valamennyire ez a takony biztos vezeti az áramot. Üdv! ui.: Az egyik kép azt mutatja mit csinált.
A DNS kliens a helyi gépen végez névfeloldást. De te, ahogy a legtöbben, a hálókártya tulajdonságainál bepötyögsz, vagy a DHCP bepötyög egy DNS szerver címét, és az a gép fog feloldani neked, nem a sajátod. Ilyen egyszerű. Amit a géped egyedül csinál DNS kliens ide vagy oda, az a hosts fájlból helyi szinten keresés.
Annak a takonynak nincs a környezetével összemérhető vezetőképessége, nagyon jó szigetelő. És szét is kell folynia, a paszta egyetlen dolga a két érintkező fémfelület közötti egyenetlenségek levegő helyett annál pár nagyságrenddel jobb hővezető anyaggal. Ez a gyakorlatban egy filmszerű, vékony réteg (kéne legyen minden esetben, hiszen a bordánál egyik sem jobb hővezető). A maradék kitolul oldalra. A kártyád meg pusztul el, párszor még leírjuk .
Látom, ez még HSI csipes vacakság, na azzal is van elég baj sajnos. Kondik ahogy látom, a lényeges helyeken Oscon, az jó anyag, bár hibát sose lehet kizárni, de szerintem ezzel a kártyával a szériahibái nem érdemes tökölni, amennyi időt eltöltesz vele, forintosítva már rég megérné egy használt másikat beszerezni, békafenék alatt van az áruk, erről meg letermelni minden hasznosítható alkatrészt és veszélyesbe tenni.
Szia.
Ez a jelenség elég egyértelmű jelenség, sajnos nállam sem ismeretlen. A jelenséget a RAM chipekben lévő FET mátrix részleges elhalása okozza. Nekem 3 ilyen úton kivégzett videokártya van a birtokomban, és első sorban vagy a túlhajtás, vagy a túlmelegedés okozta a galibát mindegyiknél. Sajnos ezek a kártyák híresek arról hogy tudnak fűteni, és hogy kritikán aluli a memóriatömbök hűtése. Ezen még tetézni tud a GPU VRAM Shader overclock szoftver is. Amikor megvettem a saját kártyámat, akkor pár nap használat után fogtam és darabokra kaptam a hűtést mert rettentően forró volt, és némi akadozást mutatott 1080p -felmeknél. Egyből rájöttem, hogy az a gumi szerű izé' -t nevezték hővezető közegnek, na ezt egyből kiiktattam és cserélem egy olyanra ami fémet is tartalmazott, és ezt is felpasztáztam mind a két oldaláról. Ezután terhelésnek tettem ki, és a videokártya nyugalmi hőmérséklete 57C° -ról 41C° -ra esett vissza, jelentős terhelésnél sem megy 45 fok fölé, eddig a maximum 43C°- fok volt. |
Bejelentkezés
Hirdetés |