Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1507 / 3610
(#) DuMatyi válasza vicsys hozzászólására (») Jan 7, 2011 /

Azt szoktam mondani, hogy jön másik. Tompul a fájdalom, és szép emlék marad csak, meg az együtt töltött gyerekkor. Nem helyette jön, utána! Szigorúan nem helyette, mert mindegyik egy külön jellem és egyéniség. Nagyon szeretem a kutyákat, a másét is. Ezt ők is érzik. Igen, ők és nem azok. Ennyit megérdemelnek.
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Jan 7, 2011 /

Működik, KTobi hozzászólásán ki is próbáltam. Majd megértem mire is jó ez, de túl késő van, mert holnap börze lesz. Boldog Újbörzét Kívánok!
(#) Action2K válasza klemo86 hozzászólására (») Jan 7, 2011 /

Komoly, mint a vakbélgyulladás! :smoke:
(#) Rober_4 válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 7, 2011 /

Az én macskám is van vagy 14 éves. Szegény most két hónapja egyedül van a lakásban, mert nincs otthon az ősöm, és még nem is lesz egy darabig. Sajnos ide, ahol vagyunk meg nem hozhatom, több okból. Most voltam megetetni, de csak kétnaponta jutok fel.
(#) klemo86 válasza Action2K hozzászólására (») Jan 7, 2011 / 1

Akkor ezt a fejlődéses dolgot elkiabáltam
(#) nikolatesla válasza Rober_4 hozzászólására (») Jan 7, 2011 /

Nekem a nagyobbik macska 3éves a kicsi mag 3hónapos kb.
A kutya mg 2éves lett decemberben.
(#) Action2K válasza klemo86 hozzászólására (») Jan 7, 2011 1 /

Várd ki a végét, ne ítélj elhamarkodottan. Nemsokára lesz hozzá "user manual" is. Most még csak teszt megy.
(#) Ricsi89 válasza Action2K hozzászólására (») Jan 7, 2011 /

És aki most elkezdi vakon nyomkodni a gombokat? Jólvan, hogy teszt, de hogy lehet tesztelni valamit, amiről azt se tudjuk mi az?
(#) Norberto válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 7, 2011 / 3

Akko ne teszteld, ha nem tudod.

Nyomd meg légyszi a fölfelét most a hsz-emnél, mer annyira akarom már gyűjteni a pontokat márazonnal, hogy nagyon. Jó? :yes:
(#) Ricsi89 válasza Norberto hozzászólására (») Jan 7, 2011 / 1

Megnyomtam. Kicserélődött a kéz egy kis pipára, majd visszajött a kéz. Na és most hogyan tovább? Nyomjam meg a másikat is a visszavonáshoz?
Szerk.: Rájöttem! a modik be vannak avatva a titokba és most kiélik a nyomkodási vágyaikat. Ők majd jól letesztelik.
(#) Norberto válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 7, 2011 1 /

Ne nyomd mög a pírosat, me' akko nem gyűlnek a pontjaim!
(#) Ricsi89 válasza Norberto hozzászólására (») Jan 7, 2011 / 1

Milyen pontok? Bónuszpontok, amiket le lehet vásárolni majd a HeStore-ban, vagy micsoda?
(#) Action2K válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 7, 2011 /

(#) Rober_4 válasza Norberto hozzászólására (») Jan 7, 2011 /

Jaj! Rosszul olvastam megnyomtam a pirosat. Azt hittem azt kéred nyomjuk, és nem ne nyomjuk.
(#) Rober_4 hozzászólása Jan 8, 2011 / 1

Ma felhívtam a suliban az egyik anyukát a naplóból kinézett szám alapján, hogy a kisfia lopásgyanús ügyletekbe keveredett. Erre a vonal végéről egy férhihang közli, hogy már több éve ez a száma, de az illető hölgyet már nagyon sokan keresték rajta, és ha megtudom a számát akkor feltétlenül mondjam meg neki is, mert lenne hozzá egy-két keresetlen szava!
(#) bankimajki hozzászólása Jan 8, 2011 /

Én már végig nyomkodtam mindet, de semmi jó nem történt. Azt hittem lesz valami. :schmoll2:
(#) radocziandras válasza bankimajki hozzászólására (») Jan 8, 2011 /

Biztos azért van, hogy le kell kaparni mint a kaparós sorsjegyet és a jézuska talán hoz egy új monitort...Csak a zöldeket kapard le, az rejt csak jó nyereményt
(#) Action2K válasza bankimajki hozzászólására (») Jan 8, 2011 /

Lesz is! Bővebben: Link
(#) bankimajki válasza radocziandras hozzászólására (») Jan 8, 2011 /

Ez milyen sorsjegy már vésővel kaparom, de nem látom alatta a számot. (Nicsak már feketedik.)
(#) Norberto válasza Rober_4 hozzászólására (») Jan 8, 2011 /

Á, semmi gond, csak a legelső szó volt a
Idézet:
Ne
.

Ez a telefonos anyukás stb. ügylet valóban igaz?
(#) bankimajki válasza Action2K hozzászólására (») Jan 8, 2011 /

Ez jó kis sorozat. Megvan az új függőségem. A Dr. House-t már végignéztem. (Kb. 2hét alatt.) Húú jó lesz a jövőheti energetika vizsga. Tanultam eddig rá vagy fél órát.
(#) nikolatesla válasza bankimajki hozzászólására (») Jan 8, 2011 /

Nekem meg utána egy héttel felvételi és nem is tanultam még semmit sem sajna.
(Matek meg nyelvtan).
(#) Rober_4 válasza Norberto hozzászólására (») Jan 8, 2011 /

Megtörtént. Persze még a szülő verzióját nem hallottam, mert nem tudtuk elérni.
(#) zoly15 hozzászólása Jan 8, 2011 /

Szép napot mindenkinek! Az előbb majdnem röhögő görcsöt kaptam! Van egy benti macsekunk. A konyhában linóleum van a padlón. A macsek akkora lendülettel vette a kanyart hogy szó szerint driftelt Rendesen kapart a hátsó lábával valamint keresztbe ment.. meg kellett volna örökíteni! Tegnap a kazánházban nézem a macsek egy tálban ül úgy hogy a két első lába a tálon kívül van. Csoda egy jószág ez!
(#) Ricsi89 válasza zoly15 hozzászólására (») Jan 8, 2011 /

Olyan nálunk is volt ,hogy a macska belefeküdt egy kb 15cm átmérőjű tálba. itt nem lógott ki semmije, szépen összetekeredett a macska.
(#) Norberto válasza Rober_4 hozzászólására (») Jan 8, 2011 /

Azt a h*****t, nem semmi.

A büdös kölkét, hogy ezt ilyen lazán meg meri tenni...

Finomabban, ha lehet.
-- kobold
(#) Norberto válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 8, 2011 /

Egybemacsaka tálalva a vacsorához.
(#) zoly15 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 8, 2011 /

Nekünk most egy lavorban fekszik
(#) Ricsi89 válasza zoly15 hozzászólására (») Jan 8, 2011 /

Ismerős helyzet. Nyáron abban tanyázott az egyik macska.
(#) nikolatesla válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 8, 2011 /

Nekünk most az egyik a szekrénybe mászott be a másik meg az asztalon lévő kis tálban alszik.
Következő: »»   1507 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem